мій звіт гтується ще...теж багато фото, так що велике перепрошую...сьогодні тільки вийшов на "працю"...
В принципі Володя puff все стисло і змістовно виклав, в моєму звіті намагатимусь викласти лише свої субєктивні враження і фото!!
Я точно так само як і друже Ymyk, варіант з Рогатином послав подалі уже давно, а точніше з того часу, коли ми їздили до братів Станіславських на річницю.
Через Стрий хоч на 40 км і далі зате в рази спокійніше.
А я їзжу через Рогатин.. Щось не поперло мене через Стрий. Дорога через Рогатин звісно га..но, але я вже ями вивчив ніби.. не лежить душа мені цих 40км мотати, якщо до ІФ. На буковель може б і їхав, там 240км, +-40 не критично.. А на 130 км 40 це ще третина дороги
Я на цих вихідниї їздив через Бібрку\Рогатин, правда автобусом . Але все одно навіть в бусі відчутно було якість - здається з минулого року ситуація не змінилася. Зато додався один негативний момент - у франківській області дофіга дай-менів зі знаком Stop-kontrol стоять. Реально - дофіга і реально в якихось місцях шо фіг би очікував . Ми проїжджали десь штук 5. Причом і на переїздах і посеред села, а навіть в самому Франківьску. Такшо будьте обережними, бо варто не загальмувати до повної зупинки перд знаком - і прийдеться зупинятися вже перед жезлом .
Ну вони, типу, аргументують то тим шо у них спец операція проводиться, бо багато машин в розшуку. Але то вони казали мому знайомум пару тижнів тому, і ше досі так стоять. Видно операція затянулася . А як на мене то просто хлопців хтось вигнав гроші заробляти, і то масово .
Developer писав:Ну вони, типу, аргументують то тим шо у них спец операція проводиться, бо багато машин в розшуку. Але то вони казали мому знайомум пару тижнів тому, і ше досі так стоять. Видно операція затянулася . А як на мене то просто хлопців хтось вигнав гроші заробляти, і то масово .
На травневі вихідні вирішили відвідати давно намріяне Закарпаття! Так як вихідних ми зробили собі лише два дні, то обмежились лише двома містами - маршрут пролягав на Мукачево-Берегово... Нам сподобалось! А все що залишилось невідвідане і непобачене просто чекає свого часу, ми обов'язково ще повернемось!
Отож, дивіться...