rulon писал(а):одне нараз смущає - як бризкаю водою на вікно то якось форсунки дуже розпорошують рідину як виставити щоб бризгало струменем?
Vados писал(а):rulon писал(а):одне нараз смущає - як бризкаю водою на вікно то якось форсунки дуже розпорошують рідину як виставити щоб бризгало струменем?[/quotтак
так это надо форсунки с жигулей поставить![]()
![]()
rulon писал(а):ага, чому вишневий металік - коли вибирали колір то тут жінка вже категорично заявила, що коли виходили з хати то в неї порвалася чорна сумочка тож вона змушена була взяти червону... тому машина має бути тільки червона! на тому й вирішили
rulon писал(а):одне нараз смущає - як бризкаю водою на вікно то якось форсунки дуже розпорошують рідину як виставити щоб бризгало струменем?
rulon писал(а):проїзджаючи зранку попри університет ловив на собі погляди практично всіх дівчат повз яких проїзджав аж мусів забрати праву руку з керма, щоб не бачили що я одружений...
Одне не подобається - робота АБС та й взагалі вся система АБС... як на мене - ну не зручна вона мені
ага, одне напрягає - дворники, особливо лівий, "скачуть" і риплять по вікну... може хтось щось порадить?
Foolhardy писал(а):2 rulon
Не ведись на доводы AndrewK. У ОФФов цены на запчасти не адекватны.
У Вас в городе есть авто рынок? Ищи ее там. Будет значительно дешевле.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5