Модератор: Olka

їздила без "захисту". Думала, що можливо буду їздити уважно і без екстріму! Потім зрозуміла - уважність це дуже відносно, бувають випадки коли від стилю твоєї їзди мало що залежить, особливо на наших львівських дорогах! Наприклад: ситуація, яка саме спонукала мене задуматись і таки замонтувати "захист", була весна і біля будинку виникла не просто калюжа, а МОРЕ! Глибиною, ну-у-у великою, з хвилями, і як виявилось підводними каменями-рифами! Звідки вони там взялись? Може скажено-цікаві діточки притягнули звідкись уламки скелі і закидали в "море" щоб поспостерігати за хвилями. Саме в таку каменюку я й "довбанулася"! Скоріш за все картером (напевне) бо звук був шалено металево-неприємний (аж мене щось сильно неприєно
заболіло в районі сонячного сплетіння) і каменюка ще зробила таке бам-барам далі по "пузі". Уявивши, що колись, ще буде зима з заметами і заїзджено-замерзлими коліями, я таки вирішила: треба "захищатися"! Машинка звичайно стала трошки нижчою, стала більше гойдатись на горбистій дорозі. Але тепер, коли я проїзджаю трамвайні колії на перехресті Шевченка-Городоцька, або перехрестя нижче Лялькового театру, або перехрестя Коперніка-Стефаника, і (з розгону необережно черкаючи дном) чутно металевий скрежіт
, я спокійно кажу:
"Не хвилюйтесь, це захист!" 

ileshko писал(а):Почитал что люди ставять на новые авто СЕАТ "защиту полигон-авто". Нужно ли оно в реальности? Влияет на клиренс? Влияет на гарантию?

Vlad_2 писал(а):ileshko писал(а):Почитал что люди ставять на новые авто СЕАТ "защиту полигон-авто". Нужно ли оно в реальности? Влияет на клиренс? Влияет на гарантию?
Кто-то уже писал, что постановка защиты у оффов не "трошки" съедает клиренс, а сантиметра 2-3. Я поставил сразу же на новую машину и похвалил себя за это раз 30-40, особенно покидая стоянку и заезжая на нее. Если кто знает, стоянка на Автозаводской, практически в самом конце улицы, очень удобная, закрытая, со своим сервисом. Но колдое... там равняли этим летом то ли бульдозером, то ли грейдером. Поравняли... слегка. Да и так, по моему защита лишней не бывает.

без последствий (без нее возможно погнул-бы картер).

Защита я так считаю своё бабло отработала. О чём сильно рад, что не пожадничал при покупке.

Вернуться в Двигатель, сцепление, трансмиссия
Сейчас этот форум просматривают: bvp2307, gregori, shrike и гости: 3