Прием в клуб (вниманию новичков)
- Viter
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Seat Cordoba 2.0 BBX LPG
- Контактна інформація:
Re: Прием в клуб (вниманию новичков)
Вэллкам!
#drum'овые мы...))))
Actions speak louder than words
#NPK
Actions speak louder than words
#NPK
Еще одним Толедо Суперваген на дорогах Киева стало больше 
Правда я в центр потыкаться боюсь, практики мало, посему повишу пока только на форуме, освоюсь, если можно

Правда я в центр потыкаться боюсь, практики мало, посему повишу пока только на форуме, освоюсь, если можно

- Алёсик
- Генерал-Майор
- Автомобиль: Altea XL 2.0 FSI
- Контактна інформація:
Добро пожаловать!!!Jaroslaw писав:Еще одним Толедо Суперваген на дорогах Киева стало больше

Женщина должна быть любимой, счастливой, красивой! А больше она никому ничего не должна.
- -tigra-
- Подполковник
- Автомобиль: Seat Ibiza FR 1.8T
- Контактна інформація:
Я вот подумала - я , конечно, не очень активный участник клубных мероприятий, но относительно регулярный
И на крыше пару раз была, и на мероприятиях
Ну и там слаломы разные... Может, мне уже пора проситься повышать меня на форуме, а?

И на крыше пару раз была, и на мероприятиях

- Shaki_
- Участник совета
- Автомобиль: Seat ibiza
- Контактна інформація:
-tigra- так подойдет?:)
возьмете для меня рамочки сегодня? 

- demey
- Администратор
- Автомобиль: Audi A4 Allroad
не обещаю, но постараюсьua1maks писав:возьмете для меня рамочки сегодня?

- crayfish
- Участник клуба
- Автомобиль: тимчасовий пішохід
Вітаю всіх! Приймайте новачка! +1 Толедо Суперваген у Львові.
Розповім вам свою історію.
Мав я ВАЗ 2110, їздив на ньому, проблем особливих не мав, народився синочок у нас, трохи згодом вирішили з дружиною поміняти авто. Поїхали в автосалон Автотрейдінг у Львові, вибрали собі Шкоду Румстер 1.6 Спорт + допи (за 22500 дол. по курсу на момент замовлення 4,80), замовили гарненько, дали завдаток, тай почали чекати свого руміка... Все йшло по-плану, доки не розпочалась славнозвісна криза. От тут і почались проблеми. Виробництво мого авто переносили з тижня на тиждень, курс долара виріс, і румстер при сталій ціні подорожчав на 50 тис. грн. що для нас виявилося дуже неприємною несподіванкою. Але ми все одно чекали, мовляв, все вернеться на старе... От уже в грудні, ми вирішили, що треба їхати в автосалон і домовлятися за конкретну ціну на авто. Ціну нам зафіксувати відмовилися, і ми вирішили у загалі забрати завдаток та їздити собі ладою доки та криза не скінчиться...
Ліричний відступ.
Компанія Сеат (на мою думку) дуже влучно запровадила нову цінову політику, перевівши ціни в гривню. Раніше, вважаючи на те, що Сеат належить до групи Ауді (концерн Фольксваген), я на нього навіть не дивився, бо це дорога марка! (такий стереотип у мене
).
Короче кажучи пішли дивитись на Сеати.
Хотілося невеликий сімейний автомобіль, загалом думав про Альтею, але ціна її мені не підходила, аж раптом ми побачили Його! Це був чорний Толедо в комплектації суперваген, за акційною ціною у 133270 грн. Не вагаючись вирішили - позичаємо суму, яка нам бракує і берем! Доводилось вибирати те, що було в наявності: 1 чорний, 1 сірий, ми вибрали сірий. Вдома замовив зимову гуму в інтернет магазині. На наступний день я приїхав в салон, отримав рахунок, проплату розбив на частини і на протязі тижня проплатив. 24.12.2008 заплатив останній платіж, приїхав в автосалон, показав всі платіжки, дав гроші на реєстрацію, і вже на наступний день в обід мені по телефону сказали фразу, яку я чекав три місяці: "Приїжджайте, ваш автомобіль готовий, можете забирати" я в легкому шоці
лечу з роботи, по дорозі у фірму з доставки, щоб забрати зимову гуму, приїхав в автосалон, оглянули авто, все перевірили, я попідписував папери, і все! Машина моя!!!
Зразу поїхав в центр міста у страхову (ПЗУ), застрахував, потім, в шиномонтаж, пів одинадцятої ввечері, приплівся до хати. Сьогодні на роботі, завтра поїду куплю собі коврики в салон (бо шось мені за фірмові нарахували 900 грн.), і все! Я на Толедо! Сорі, що багато букв, але хочу поділитись радістю з одноклубниками! 
Розповім вам свою історію.
Мав я ВАЗ 2110, їздив на ньому, проблем особливих не мав, народився синочок у нас, трохи згодом вирішили з дружиною поміняти авто. Поїхали в автосалон Автотрейдінг у Львові, вибрали собі Шкоду Румстер 1.6 Спорт + допи (за 22500 дол. по курсу на момент замовлення 4,80), замовили гарненько, дали завдаток, тай почали чекати свого руміка... Все йшло по-плану, доки не розпочалась славнозвісна криза. От тут і почались проблеми. Виробництво мого авто переносили з тижня на тиждень, курс долара виріс, і румстер при сталій ціні подорожчав на 50 тис. грн. що для нас виявилося дуже неприємною несподіванкою. Але ми все одно чекали, мовляв, все вернеться на старе... От уже в грудні, ми вирішили, що треба їхати в автосалон і домовлятися за конкретну ціну на авто. Ціну нам зафіксувати відмовилися, і ми вирішили у загалі забрати завдаток та їздити собі ладою доки та криза не скінчиться...
Ліричний відступ.
Компанія Сеат (на мою думку) дуже влучно запровадила нову цінову політику, перевівши ціни в гривню. Раніше, вважаючи на те, що Сеат належить до групи Ауді (концерн Фольксваген), я на нього навіть не дивився, бо це дорога марка! (такий стереотип у мене

Короче кажучи пішли дивитись на Сеати.
Хотілося невеликий сімейний автомобіль, загалом думав про Альтею, але ціна її мені не підходила, аж раптом ми побачили Його! Це був чорний Толедо в комплектації суперваген, за акційною ціною у 133270 грн. Не вагаючись вирішили - позичаємо суму, яка нам бракує і берем! Доводилось вибирати те, що було в наявності: 1 чорний, 1 сірий, ми вибрали сірий. Вдома замовив зимову гуму в інтернет магазині. На наступний день я приїхав в салон, отримав рахунок, проплату розбив на частини і на протязі тижня проплатив. 24.12.2008 заплатив останній платіж, приїхав в автосалон, показав всі платіжки, дав гроші на реєстрацію, і вже на наступний день в обід мені по телефону сказали фразу, яку я чекав три місяці: "Приїжджайте, ваш автомобіль готовий, можете забирати" я в легкому шоці

[URL=https://matchnow.life]Optimal casual Dating[/URL]
- Sanders
- Участник клуба
- Автомобиль: MB E320 4Matic
- Контактна інформація:
toCrayfish: Вітаємо !
. Будете в столиці приїзжайте на зустріч !
Ласкаво просимо до нашого клубу!

Ласкаво просимо до нашого клубу!
Всем привет! Хочу вступить в ряды поклонников Сеата! Я из Одессы, хозяйка Ибицы! Буду рада приятному общению и обмену информацией! Всех с наступающим))) 

- Artemiy
- Генерал-Майор
- Автомобиль: Leon жёлтый кайф FR
- Контактна інформація:
Princessa, вашей маме зять не нужен?Princessa писав:Всем привет! Хочу вступить в ряды поклонников Сеата! Я из Одессы, хозяйка Ибицы! Буду рада приятному общению и обмену информацией! Всех с наступающим)

Вэлкам!
Опыт - это когда на смену вопросам "что?", "где?", "когда?", "как?" и "почему?" приходит один единственный вопрос - "зачем?".
ET 14,6. ATG.
ET 14,6. ATG.
Скоро забираю свой Leon 1.6л. Примите?
Максим.
Киев, Троещина.
Максим.
Киев, Троещина.
- Shaki_
- Участник совета
- Автомобиль: Seat ibiza
- Контактна інформація:
Милости просим!staavr писав:Скоро забираю свой Leon 1.6л. Примите?
Максим.
Киев, Троещина.
Приезжай на встречи!