Почему я выбрал Seat?
- Olsem
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Ibiza Sport 2,0
- Контактна інформація:
Re: Чому Ви купили Сеат?
Я взяв Сеат Ібіцу Спорт бо "бричка" - супер. Власне "бричка", а не "сімейний" автомобіль, або щось таке. Динаміка - "глянц", витрата при ній - менше тільки у Сівіка 5 Д, але різниця в ціні ... Власне, періодично катаюсь і на Сівіку, але там я не бачу країв капоту :- ( Дрібничка, але приємно (про Сеат). І головне - Сеатів у Пємонті України (це про Львів) - ще менше ніж Хонд. "Тіпа" ми не такі як всі - Ми "круче" 

- Sunflower.UA
- Генерал-Майор
Вже була аналогічна тема російською
користуйся Пошуком

користуйся Пошуком
Любовь - всегда сука.
- Olsem
- Участник клуба
- Контактна інформація:
Тема цікава власне регіональним чином. Чому Сеат купують у Львові? Власне для визначення портрету Сеатовода у Львові та Західному регіоні (принаймі серед тих, хто заходить в Мережу - "Сеть"). 

- Sunflower.UA
- Генерал-Майор
- Irbis
- Региональный координатор
- Автомобиль: Seat Altea XL 1.6 TDI '15
- Контактна інформація:
Я напевно тому, що у СЕАТа є (принаймі на той час було) своє "обличчя". Машини не такі як всі "ширпотребні", тільки шильдики поміняні... Ну і до того всього це якийсь дух, чи що. Машина сприймається зсередини не гірше, ніж зовні. Не в обіду всім іншим моделям, але таке відношення в основному до Ібіз, Кордоб і Леонів.
Ну і ціна\якість звісно відіграють не останню роль. Правда все рівно гадаю, що не дуже машина для Львова...
Доріг просто тупо у Львові не існує... Найкраща машина - "бобік". 

Ну і ціна\якість звісно відіграють не останню роль. Правда все рівно гадаю, що не дуже машина для Львова...

- Olsem
- Участник клуба
- Контактна інформація:
Ну не тільки "бобік". Я деякий час багато їздив на "Волжані" - ГАЗ-24 - для наших доріг в сам раз. До речі про Ібіцу (Ібізу), особливо Спорт. Сприймається дуже незле і зовні і всередині, а ще дуже добре сприймається "під капотом". 
Прикольно спостерігати деяких учасників руху, що були сусідами по ряду.
Звичайно без фанатизму та за наявності умов та потреби.
А погані дороги - це не тільки львівська біда. А з львівських бід, на жаль, не єдина.

Прикольно спостерігати деяких учасників руху, що були сусідами по ряду.

А погані дороги - це не тільки львівська біда. А з львівських бід, на жаль, не єдина.

- crayfish
- Участник клуба
- Автомобиль: тимчасовий пішохід
А мене з Сеатом доля поєднала:
Почалось усе з того, що в мене народився син - з"явилась потреба перевозити габаритні не важкі речі, для цього моя колишня автівка (лада 110) не дуже пасувала - кузов седан, в багажнику саб і підсилювач - дитяча коляска влазила "впритирку", а крім неї можна було ще впхати хіба що гаманець
. На сімейній раді було вирішено поміняти залізного коня, вирішили брати в кредит, щось мінівеноподібне. Якось влітку, я, оглядаючи вкотре, тести автомобілів, звернув увагу на автомобіль Шкода Румстер - мені авто сподобалось, трансформація багажника та задніх сидінь - на відмінно, дизайн - на любителя, але мені сподобався, дружина теж одобрила, ми вирішили брати його. Відвідавши автосалон (Автотрейдінг на автовокзалі) ми вибрали Румстер червоного кольору в комплектації спорт з двигуном 1,6 та купою допів (машину замовляли). Вартість його по договору поставки становила 22 тис. з лишком амер.дол. по курсу 4,85 грн./дол. термін очікування - 90 банківських днів з дня внесення передоплати 10%. Нас це відносно влаштовувало. Все йшло по плану, доки не почалась криза
Доллар виріс до небес, кредити не видають... фірма шкода тимчасово закрила заводи... короче капець...
І от, уже втративши надію на новеньке авто, я поїхав у автосалон забирати завдаток (в 20-х числах листопада), брати базовий румстер не хотів (пустий він в базі), поговоривши із менеджером вирішив глянути в сторону Сеат (до того моменту я сеат не брав до уваги, бзнав, що це "преміум" бренд), і от диво - Сеат встановив відпускну ціну в гривні!!! По вартості я тягнув лише Толедо, і то з натяжкою (1,6 суперваген за 133270 грн. ) комплектація, як на мене - на рівні, вирішили брати, в терміновому порядку продав свою ладу, троха грошей позичив, і отаке...
Зовсім не шкодую - багажник величезний, салон теж, все інше - на рівні. Я задоволений!
Почалось усе з того, що в мене народився син - з"явилась потреба перевозити габаритні не важкі речі, для цього моя колишня автівка (лада 110) не дуже пасувала - кузов седан, в багажнику саб і підсилювач - дитяча коляска влазила "впритирку", а крім неї можна було ще впхати хіба що гаманець

Зовсім не шкодую - багажник величезний, салон теж, все інше - на рівні. Я задоволений!

[URL=https://matchnow.life]Optimal casual Dating[/URL]
- ToLida
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Tolida SW 1.6i
Зайшли в ПЕРШИЙ!!! салон подивитись Шкоди (рекомендували). Поворот голови ліворуч - очі притягує красунчик Toledo! Ідеально гарна, з пристрастним поцілунком "мордашка"... Ніжно-чудова лінія прискорення - по корпусу... Скептичний погляд на цікавий з вихилясом "задок"... Захоплений погляд, на той самий "задок"!!! Все, я пропала... ЦЕ ЛЮБОВ!!!
Далі можна багато розказувати про порівняльну характеристику з іншими авто...
Для мене Сеат - це найперше німецький стиль керування (для мене дуже звиклий - Golf), не менш важливо ZZZ кузов, пристрастний дизайн, ергономічний салон, не надто велике (як для жінки) і не надто маленьке (як для родини) авто, Supervagen комплектація-ціна влаштовує. А найголовніше - це МОЄ авто!!!
І не важливо що десь "бігають" швидші, потужніші, більші чи менші, економніші чи ненажеристіші... інші автомобілі. Ми усіх поважаємо... Але точно знаємо - ми з Толедиком, НАЙКРАЩІ!!!
(і з Гольфиком теж:)))
Далі можна багато розказувати про порівняльну характеристику з іншими авто...
Для мене Сеат - це найперше німецький стиль керування (для мене дуже звиклий - Golf), не менш важливо ZZZ кузов, пристрастний дизайн, ергономічний салон, не надто велике (як для жінки) і не надто маленьке (як для родини) авто, Supervagen комплектація-ціна влаштовує. А найголовніше - це МОЄ авто!!!
І не важливо що десь "бігають" швидші, потужніші, більші чи менші, економніші чи ненажеристіші... інші автомобілі. Ми усіх поважаємо... Але точно знаємо - ми з Толедиком, НАЙКРАЩІ!!!

[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab170872.gif[/img][/url]
[b][color=#BF00BF]Аж КАПЕЦЬ як все АЛІҐАНСЬКО!!![/color][/b]
[b][color=#BF00BF]Аж КАПЕЦЬ як все АЛІҐАНСЬКО!!![/color][/b]
- voshastik
- Прапорщик
- Автомобиль: freetrack 2.0tdi,ibiza1,4
ми переїхали з одного міста в інше і до роботи було не близько,і йшла зима коліс ми не збирались купляти.але життя змусило на той момент це було кінець 2005 ,а точніше листопад,щоб швидше взяти кредит і машину на получалось тільки з сеатом,ось ми і взяли seat ibiza 1.4 ... перші враження були насторожливі,але бігала і бігає як має бути їздив два рази на україну і зимою і літом ніяких проблем,салон дуже зручний,достатньо агресивна,нічого не поламалось тьфу-тьфу-тьфу до сьогонішнього дня...
але все змінилось коли я побачив його,хтось його критикував,хтось невпевнено вихваляв,казали шо це мінівен сімейний,завеликий,дорогий... я нікого не слухав , а слухав тільки мого серця ,яке мені підсказало взяти і попробувати його,я заказав тест драйв це був червень 2008,і на сімейних зборах, з жінкою ,яка також була на тесті, і з дочкою; ми його заказали ,другого сеатика seat altea freetrack 2.0 tdi 140
це бомба ,а не машина,як на мене,в серпні 2008 я його забрав,дуже задоволенний,на наших українських дорогах провірив зимою і влітку,на трассі чоп київ дніпропетровськ львів,мене вдавалось обганяти тільки машинам з державними номерами і то вони були шоковані коли я їх наздоганяв...,по вираженню обличчя було видно,так в мене в салоні було крім мене ще 4-о і повний багажник,і по нашим ямкам пре добре,і в мене тільки 140 конячок ,а що можна сказати за 170 або 200 це реактивні крейсери .тільки нажаль не вдалось з колегами по клубу зустрітись.
дуже я задоволенний, що вибрав сеат, і жінка також ,і дочка ,правда жінка хоче кабріо ,от якби випустив сеат кабріо взялиб без питань...
я не хочу ні начому так зупинятись салон -під капотом-багажник .... бо мені все подобається
нажаль фольскваген-ауді в сеат вкладають мало грошей в рекламу в розробку нових моделей,бо вони бояться, що розкрутивши добре сеат,він обійде їх в продажі ...
якість по ціні відповідає в сеата,якби фрітрек мав значок ауді або фольскваген на капоті то вонаб коштувала вдвічі дороще...
подивіться як мало реклами у сеата в європі чи на україні порівняно з іншими марками авто,ось ми і показуемо іншим і доказуемо ,що ми не гірші ,а навіть кращі ,щоб наші ряди попвнювались...
ой вибачаюсь щось я дуже розійшовся, все закінчив...
але все змінилось коли я побачив його,хтось його критикував,хтось невпевнено вихваляв,казали шо це мінівен сімейний,завеликий,дорогий... я нікого не слухав , а слухав тільки мого серця ,яке мені підсказало взяти і попробувати його,я заказав тест драйв це був червень 2008,і на сімейних зборах, з жінкою ,яка також була на тесті, і з дочкою; ми його заказали ,другого сеатика seat altea freetrack 2.0 tdi 140
це бомба ,а не машина,як на мене,в серпні 2008 я його забрав,дуже задоволенний,на наших українських дорогах провірив зимою і влітку,на трассі чоп київ дніпропетровськ львів,мене вдавалось обганяти тільки машинам з державними номерами і то вони були шоковані коли я їх наздоганяв...,по вираженню обличчя було видно,так в мене в салоні було крім мене ще 4-о і повний багажник,і по нашим ямкам пре добре,і в мене тільки 140 конячок ,а що можна сказати за 170 або 200 це реактивні крейсери .тільки нажаль не вдалось з колегами по клубу зустрітись.
дуже я задоволенний, що вибрав сеат, і жінка також ,і дочка ,правда жінка хоче кабріо ,от якби випустив сеат кабріо взялиб без питань...
я не хочу ні начому так зупинятись салон -під капотом-багажник .... бо мені все подобається
нажаль фольскваген-ауді в сеат вкладають мало грошей в рекламу в розробку нових моделей,бо вони бояться, що розкрутивши добре сеат,він обійде їх в продажі ...
якість по ціні відповідає в сеата,якби фрітрек мав значок ауді або фольскваген на капоті то вонаб коштувала вдвічі дороще...
подивіться як мало реклами у сеата в європі чи на україні порівняно з іншими марками авто,ось ми і показуемо іншим і доказуемо ,що ми не гірші ,а навіть кращі ,щоб наші ряди попвнювались...
ой вибачаюсь щось я дуже розійшовся, все закінчив...
[img]http://forum-lines.ru/rez/ab71063.gif[/img]
- bvp2307
- Полковник
- Автомобиль: Toledo 2.0 FSI
1. дизайн
2. практичность
3. комфорт
4. безопасность
2. практичность
3. комфорт
4. безопасность
- ileshko
- Майор
- Автомобиль: SEAT TOLEDO
- Контактна інформація:
Тут кожен зможе прочитати чому наш вибір впав на СЕАТ http://ileshko.blogspot.com/2009/06/blog-post.html
[img]http://forum-lines.ru/rez/ab146790.gif[/img]
www.qualitytier.com
www.qualitytier.com
- Irbis
- Региональный координатор
- Автомобиль: Seat Altea XL 1.6 TDI '15
- Контактна інформація:
Як для початку блогу досить сильна статтяileshko писав:Тут кожен зможе прочитати чому наш вибір впав на СЕАТ http://ileshko.blogspot.com/2009/06/blog-post.html

Так що тепер чекаємо тебе на зустрічах клубу

Всю історію довго розказувати. Безперечно це хороший дизайн, техніка VW, найкращий розгін в класі і ... розмір водійського місця. Зовсім безкомпромісним варіантом був би ФР але по грошах він вже дуже був дорогий.
Просто щасливий випадок, підхід Олександра і наявність жовтого в гамі кольорів 
А в результаті отримав машинку, міняти яку навіть не знаю на що...

А в результаті отримав машинку, міняти яку навіть не знаю на що...
- Redjer
- Генерал-Майор
- Автомобиль: Ibiza Redjer
- Контактна інформація:
Меняй на Фырку такую-же