Почему я выбрал Seat?
- puff
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Ibiza Sport 2.0
- Контактна інформація:
Re: Чому Ви купили Сеат?
Важко зараз окреслити якісь конкретні обгрунтування.
Це була якась емоція... любов з першого погляду.
Але не можу сказати, що рішення приймалося виключно емоційно.
Серед тих варіантів, які я розглядав, SEAT запропонував найкраще співвідношення ціни та якості. Та й довіра до європейця була вищою ніж до корейця.
Сьогодні я вже усвідомлюю, що моя Іба це саме той автомобіль, який окреслює мою особистість.
Одним з важливих аргументів було те, що таких автівок небагато (в порівнянні з іншими марками).
А отже, своєрідний ексклюзив за помірні гроші.
Це була якась емоція... любов з першого погляду.
Але не можу сказати, що рішення приймалося виключно емоційно.
Серед тих варіантів, які я розглядав, SEAT запропонував найкраще співвідношення ціни та якості. Та й довіра до європейця була вищою ніж до корейця.
Сьогодні я вже усвідомлюю, що моя Іба це саме той автомобіль, який окреслює мою особистість.
Одним з важливих аргументів було те, що таких автівок небагато (в порівнянні з іншими марками).
А отже, своєрідний ексклюзив за помірні гроші.
[img]http://puff.orgfree.com/NightIba.gif[/img] [url=http://mova.ridne.net/profile/2361][img]http://mova.ridne.net/profile/2361/2.png[/img][/url]
-
- Сержант
- Автомобиль: Altea XL 2.0 FSI tiptr
- Контактна інформація:
Re: Чому Ви купили SEAT?
я взял 2.0 FSI типтроник в оч хорошей комплектации по шаровой акции.
машинка ваговская это плюс. Все-таки это класс С, с некоторым количеством минусов и непонятных недоделок. это минус.
Ца ту цену что я взял ( около 21 к. юсд) - доволен как слон!. Но то тчо она раньше стояло около 32-33 - ИМХО перебор и выпалении из своей цены.
ЗЫ. искал практичное авто, с автоматом, большим багажником, универсальную.
ЗЫ2. если б не вопрос цены брал бы ауди оллроад,
машинка ваговская это плюс. Все-таки это класс С, с некоторым количеством минусов и непонятных недоделок. это минус.
Ца ту цену что я взял ( около 21 к. юсд) - доволен как слон!. Но то тчо она раньше стояло около 32-33 - ИМХО перебор и выпалении из своей цены.
ЗЫ. искал практичное авто, с автоматом, большим багажником, универсальную.
ЗЫ2. если б не вопрос цены брал бы ауди оллроад,

- Viter
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Seat Cordoba 2.0 BBX LPG
- Контактна інформація:
Взяв - бо нiмець. I потiм виявилося, що чудово повзае по глинi, коли iздив на прикарпаття до бабусi.
чудова машинка!
чудова машинка!
#drum'овые мы...))))
Actions speak louder than words
#NPK
Actions speak louder than words
#NPK
- Blacky
- Участник клуба
- Автомобиль: SEAT Ibiza Sport
Машинку ми придбали досить спонтанно........знайомі запропонували б-у Авео
, але ми так і до нього не доїхали, тому що один знайомий з таким захватом розповідав про Сеатик, що ми зразуж на наступний день поїхали подивитися на нього у салон. Зачарував з першого погляду і колір такий як мріяли...без роздумів вирішили купувати і ніразу не жаліли про свій вибір
От і вже два рочки тішимся нашою Ласточкою))))

[img]http://seat-life.ru/styles/motorin/imageset/m_Logotype_new.gif[/img]
- pan-paul
- Участник клуба
- Автомобиль: SEAT Toledo 2.0 TDi
- Контактна інформація:
Я купив Б\У Толедо 2.0 TDI, по-перше через відносно не велику суму, по- друге, я багато часу проводжу за кермом відповідно розхід топлива тут супер. Незадовільняє тільки кліренс - особливо зимою 

[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab111366.gif[/img][/url]
- AndrewK
- Участник клуба
- Автомобиль: Cordoba Sport 2.0
А розкажу но я свою історію з нуля.
Ідея змінити стару ВАЗівську "копійку", яку нам в убитому вигляді подарували родичі після весілля в мене витала давно, ще в докризові часи. Але, як то кажуть, що хочеться - не можеться, а що можеться - від того воротить. На той час я розглядав ланос і авео, як єдине фінансово досяжне. Потім у мене батько взяв собі КІА-Ріо в комплектації пустий шаманський бубен і я також почав дивитися в сторону Ріо/Акцент, оскільки ціни на них стали дещо привабливішими і це фактично в мене вже було готове рішення, залишалося лише дозібрати гроші.
А потім... одним словом в травні минулого року я поїхав у відрядження в Угорщину за кермом службової Шкоди Суперб (1,8Т)... а після мого приїзду десь за день-два батько на селі підвернув собі ногу. Ледве до їхав до мене, а вже тоді я сів в його машину і повіз його в лікарню та додому... і зрозумів, що на цих машинах я їздити точно не зможу чисто з естетичних міркувань. Як мені сказав кум - ти б ще з Лексусом порівняв
. Але факт залишився фактом - брати вирішено НЕкорейця. Паралельно дивився ще Ніссани. Альмера классік: знадвору - гарна, велика; в середині - фу, гидота. Ноут - прикольно, але тіснувато, плюс та комплектація, що мені подобалась - задорого. Тіда - непогано, але дуже дорого. Рено/Дачія - заїхав в салон, подивився, поїздив, на тому розмова закінчилась - нецікаві машини і все тут.
Визначився, що буду таки брати Шкоду (а конкретно Фабію-комбі) і обовязковою вимогою був клімат-контроль. Пішов замовляти. І тут... одним словом в навності було лише дві комбі; одна "классік" з мотором 1.2, яка мене аж ніяк не влаштовувала, а друга "елеганс" 1,6 (як я і хотів), але обвішана "допами" на загальну суму аж 140т.грн. (червень 2009), що мені не лізло в бюджет. Фабію хетчбек я брати ніяк не хотів через малий багажник. І тут (о чудо
) я побачив кордобу... і навіть дали покататися... і це все щастя за 110т.грн... пішов читати інтернет і думати і дозбирувати залишки грошей. Єдине западло - я не встиг два дні і ціна піднялась на 4тис.грн. Але це не смертельно.
Ідея змінити стару ВАЗівську "копійку", яку нам в убитому вигляді подарували родичі після весілля в мене витала давно, ще в докризові часи. Але, як то кажуть, що хочеться - не можеться, а що можеться - від того воротить. На той час я розглядав ланос і авео, як єдине фінансово досяжне. Потім у мене батько взяв собі КІА-Ріо в комплектації пустий шаманський бубен і я також почав дивитися в сторону Ріо/Акцент, оскільки ціни на них стали дещо привабливішими і це фактично в мене вже було готове рішення, залишалося лише дозібрати гроші.
А потім... одним словом в травні минулого року я поїхав у відрядження в Угорщину за кермом службової Шкоди Суперб (1,8Т)... а після мого приїзду десь за день-два батько на селі підвернув собі ногу. Ледве до їхав до мене, а вже тоді я сів в його машину і повіз його в лікарню та додому... і зрозумів, що на цих машинах я їздити точно не зможу чисто з естетичних міркувань. Як мені сказав кум - ти б ще з Лексусом порівняв

Визначився, що буду таки брати Шкоду (а конкретно Фабію-комбі) і обовязковою вимогою був клімат-контроль. Пішов замовляти. І тут... одним словом в навності було лише дві комбі; одна "классік" з мотором 1.2, яка мене аж ніяк не влаштовувала, а друга "елеганс" 1,6 (як я і хотів), але обвішана "допами" на загальну суму аж 140т.грн. (червень 2009), що мені не лізло в бюджет. Фабію хетчбек я брати ніяк не хотів через малий багажник. І тут (о чудо

Нехай русня здохне
- Sivak
- Сержант
- Автомобиль: seat cordoba sport
Re: Почему я выбрал Seat?
Я с начала купил права а потом начал выбирать машину, в машинах не разберался я не знал даже вчем измеряется мочность двигателя!Искал машину до 20$ + дизайн и качество (авео, хюндайка, киа рио) остановилсь на кордобке спорт!Спустя пару месяцев я понял что я купил и не жалею!!!
- rulon
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Cordoba Sport
- Контактна інформація:
Жінка залізла в салоні в Кордобу і вже не хотіла вилазити з неї поки не куплю...
ну а червона - тому що коли їхали в салон, то в неї на виході з хати порвалася чорна сумочка і вона змушена була брати червону....
. А якщо серйозно - співвідношення ціна-якість + тепер закохався я в неї... я машину мав на увазі.... 

- Karapuz
- Участник клуба
- Автомобиль: SEAT Ibiza Sport
- Контактна інформація:
Я авто вибирала майже рік.
І коли я поїхала у відрядження у ІВ.Франківсь і побачила таку жовтеньку красуню як SEAT Ibiza я зрозуміла це те що мені потрібно.
Я приїхала у Львів за 5 хв. до закриття салону і побачила свою машинку. Перше що я сказала "ЗАПАКУЙТЕ" і через два дні я вже каталась на своєму КАРАПУЗИКУ. І жодного дня не жалкувала про такий вибір.
Рекомендую супер машина для супер дівчат.
І коли я поїхала у відрядження у ІВ.Франківсь і побачила таку жовтеньку красуню як SEAT Ibiza я зрозуміла це те що мені потрібно.
Я приїхала у Львів за 5 хв. до закриття салону і побачила свою машинку. Перше що я сказала "ЗАПАКУЙТЕ" і через два дні я вже каталась на своєму КАРАПУЗИКУ. І жодного дня не жалкувала про такий вибір.
Рекомендую супер машина для супер дівчат.
- Caesar
- Сержант
- Автомобиль: Pajero Sport 3.0
- Контактна інформація:
Блин, зарегился на форуме дабы разведать инфу об Ибице, которую жена хочет купить и начала мне нравиться Кордоба 2.0.... Хотя, до того как залез на форум вообще не хотел смотреть в направления Сеата
Мне кордоба чем-то напоминает хендай лантру http://www.carsurvey.org/images/hyundai_lantra_1.jpg
А ибица какая-то савсэм малэнкая - себя не представляю за рулем ее... А сидеть пассажиром года женщина за рулем - еще позорнее (если трезв и в здравом разуме)...
Интересно, есть ли люди которые выбирали между этими двумя авто?

Мне кордоба чем-то напоминает хендай лантру http://www.carsurvey.org/images/hyundai_lantra_1.jpg
А ибица какая-то савсэм малэнкая - себя не представляю за рулем ее... А сидеть пассажиром года женщина за рулем - еще позорнее (если трезв и в здравом разуме)...
Интересно, есть ли люди которые выбирали между этими двумя авто?
Шел в салон за Ибицей а купил Кордобу бордовую. 

- Sergey
- Подполковник
- Автомобиль: Toledo
Sivak писав:Я с начала купил права...

Ну так кордоба это и есть ибица, только "с попой"VolkWagen писав:...зарегился на форуме дабы разведать инфу об Ибице, которую жена хочет купить и начала мне нравиться Кордоба 2.0....
...Интересно, есть ли люди которые выбирали между этими двумя авто?

А мне нравится, что мало кто знает про СЕАТ. Темная лошадка. Даже сейчас подходят и расспрашивают,хотя зайди в салон и все узнай.Такое было давно, когда ездил на иномарке. СЕАТ это не просто машина , это стиль.
- inysik
- Подполковник
- Автомобиль: Mazda CX-5 2.5 Premium
- Контактна інформація:
у меня таже история былаFoolhardy писав:Шел в салон за Ибицей а купил Кордобу

- Olka
- Участник совета
- Автомобиль: Tiguan 2.0 TDI
- Контактна інформація:
Мы первый раз шли за ибицей, в результате стали обладателиями Алтеи, второй раз за гольфом ГТИ, а вышли с лЛеоном ФР
вот жду когда Трибу появится пойду за Туарегом 

Luxury is not Happiness. Happiness is Luxury.