І як прогрес з лівою ногою?????Гальмування лівою тонка штука я літом гальмував по чуть-чуть а зимою щось не дуже був в тонусі......а потім їхав в Східницю і назад і там в процесі двіженія по серпантинах вкатався і так ніби вкатався в тєму з лівою ногою.Воно так завжди якась критична кількість поворотів пройдена і починає виходити!!!!!!Хоча 45 непростоCEM писав:А в мене ручник заглючав - вчусь лівою ногою на гальма тиснути, але моя нога 45го розміру щось не дуже до того пристосована
Їзда у Львові по слизькому
Модератори: Olka, APod, ToLida
- SVYAT Recaro
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Cordoba SV Sport
Re: Їзда у Львові по слизькому
DRIVE BY INSTINCT !
- crayfish
- Участник клуба
- Автомобиль: тимчасовий пішохід
Гальмувати лівою - класно! Хоча таку техніку рідко використовую (хоча не профі, і на 100% до кінця не використовую ресурс гальмування), але воно того варте - повороти проходяться ефективніше.
[URL=https://matchnow.life]Optimal casual Dating[/URL]
-
- Участник клуба
- Автомобиль: Chevrolet Lacetti 1.8SX
- Контактна інформація:
если я не ошибаюсь профи используют правую ногу совмещая ее на две педали тормоза и газаcrayfish писав:Гальмувати лівою - класно! Хоча таку техніку рідко використовую (хоча не профі, і на 100% до кінця не використовую ресурс гальмування), але воно того варте - повороти проходяться ефективніше.
- KakTus08
- Модератор
- Автомобиль: Volvo S80 2.5Т LPG
- Контактна інформація:
В раллийных машинах, как и в Формуле 1 - две педали. Большинство гонщиков ездитнажимая педали разными ногами. Правая - ГАЗ, левая - ТОРМОЗ.

- SVYAT Recaro
- Участник клуба
100% правда
на раллійних машинах WRC дві педаліюТам кулачкові секвентальні роботизовані кпп.Лівою підтанцьовуємо по гальмах правою топчемся по газі і виграємо допи 
а на машинах попрощє групи N4 педалі три,а правою ногою дві педалі топтати газ-тормоз треба при переключанні вниз з перегазовкою (двійний вижим) я і сам так роблю а лівою ногою на трьох педалях теж гальмується але на вході в поворот щоб морду загрузити (не скидаючи газ) або щоб боротися зі зносом передка але це останнє дуже тонка тєма і набагато делікатніше треба лівою топтатись.
А взагалі при вході в поворот треба старатися щоб кут заноса був невеликий і колеса були повернуті тільки в сторону поворота.
Я коли вчився повертав наприклад направо дьоргав ручнік машину довертало але часто приходилось робити повороти руля наліво бо був завеликий кут заносу і машина хотіла розвернутися йшла вєєром а зараз уже навчився ручніком працюю аккуратно машину на вході чуть довертаю проходжу поворот з повернутими в сторону поворота колесами і на виході вони дивляться прями можна зразу розганятися.У мене це досить довго не виходило йти з мінімальним кутом скольженія аля ця зима така що всюди лід і сніг я цілий день їжджу і по суті суміщаю їзду по справах і тренування.Якщо машин небагато а особливо ввечері стараюсь всі повороти 90 градусів і крутіші проходити в легкому скольженії.На вході ручнічком щоб не було зносу морди виставив машину і легко скользім
))))))) Ясно до рівня WRC раллістів як до неба але пробую вчусь скольжу.
Всім RESPECT!
ЧТОБ ПОНЯТЬ НУЖНО ГОНЯТЬ !!!

а на машинах попрощє групи N4 педалі три,а правою ногою дві педалі топтати газ-тормоз треба при переключанні вниз з перегазовкою (двійний вижим) я і сам так роблю а лівою ногою на трьох педалях теж гальмується але на вході в поворот щоб морду загрузити (не скидаючи газ) або щоб боротися зі зносом передка але це останнє дуже тонка тєма і набагато делікатніше треба лівою топтатись.
А взагалі при вході в поворот треба старатися щоб кут заноса був невеликий і колеса були повернуті тільки в сторону поворота.
Я коли вчився повертав наприклад направо дьоргав ручнік машину довертало але часто приходилось робити повороти руля наліво бо був завеликий кут заносу і машина хотіла розвернутися йшла вєєром а зараз уже навчився ручніком працюю аккуратно машину на вході чуть довертаю проходжу поворот з повернутими в сторону поворота колесами і на виході вони дивляться прями можна зразу розганятися.У мене це досить довго не виходило йти з мінімальним кутом скольженія аля ця зима така що всюди лід і сніг я цілий день їжджу і по суті суміщаю їзду по справах і тренування.Якщо машин небагато а особливо ввечері стараюсь всі повороти 90 градусів і крутіші проходити в легкому скольженії.На вході ручнічком щоб не було зносу морди виставив машину і легко скользім

Всім RESPECT!
ЧТОБ ПОНЯТЬ НУЖНО ГОНЯТЬ !!!
DRIVE BY INSTINCT !
- crayfish
- Участник клуба
- Автомобиль: тимчасовий пішохід
Десь так і роблю - одночасно гальма й газ, але тільки в поворотах, тільки із вимкненою ІСП - рідко, але трапляється - зате при такому способі - є достатньо крутного моменту для вистрілювання з повороту - бо оберти тримаю при цьому від 3тис./хв і вище. ну і 2-га передача... 

[URL=https://matchnow.life]Optimal casual Dating[/URL]
- SVYAT Recaro
- Участник клуба
- SVYAT Recaro
- Участник клуба
Газ-тормоз одночасно класна тєма з мого досвіду класна тим що на виході колеса не буксують плавно прогресивно вистрілюєш на пряму але дійсно треба філігранно дозувати зусилля на педалях.Накат накат з часом техніка пілотажу відшліфується але тяжко рідко виходить зовсім без помилок.Всім у кого виходить RESPECT!
DRIVE BY INSTINCT !
- pan-paul
- Участник клуба
- Автомобиль: SEAT Toledo 2.0 TDi
- Контактна інформація:
сьогодні був в Миколаєві, там торба - сплошний лід, я ще такого не бачив
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab111366.gif[/img][/url]
Мене пруть глибокі коліїї з льодом - їдеш собі з прямим кермом як на трамваї 

- KakTus08
- Модератор
- Контактна інформація:
Тема хоть и находится во Львовской ветке, но думаю проблемы касаются всей Украины.
ВСЕМ, ВСЕМ, ВСЕМ !!! в Киеве кто хочет проверить свои навыки вождения, по езде на чистом льду с горки - есть одна почти заброшенная дорога - "Смородинский узвоз" - ехать по ул. Овруцкой прямо, выезжаете прямо на ул.Фрунзе.
Сразу предупреждаю, что адреналин гарантирован, машину тоже можно разбить, подумайте 10 раз прежде чем туда поехать. Снизу даже не пытайтесь заехать. Чудом выжил там сегодня утром.
ВСЕМ, ВСЕМ, ВСЕМ !!! в Киеве кто хочет проверить свои навыки вождения, по езде на чистом льду с горки - есть одна почти заброшенная дорога - "Смородинский узвоз" - ехать по ул. Овруцкой прямо, выезжаете прямо на ул.Фрунзе.
Сразу предупреждаю, что адреналин гарантирован, машину тоже можно разбить, подумайте 10 раз прежде чем туда поехать. Снизу даже не пытайтесь заехать. Чудом выжил там сегодня утром.

- LiloDrako
- Генерал-Майор
- Автомобиль: Seat Toledo 1.6 Superwage
- Контактна інформація:
KakTus08, и как тебя туда занесло??? Я там ездил осенью по сухому. Поднимался. Адреналинчика нахватался...
Респект тебе, конечно и уважение! Но не советуй народу туда ехать, плиз. А то ведь найдутся "горячие русские парни" (и девушки)...
Респект тебе, конечно и уважение! Но не советуй народу туда ехать, плиз. А то ведь найдутся "горячие русские парни" (и девушки)...
Все вышесказанное - IMHO.
С уважением, Lilo.
С уважением, Lilo.
- KakTus08
- Модератор
- Контактна інформація:
Ну я решил срезать путь
Да я как бы и не советую, а наоборот предупреждаю, что и машину можно разбить.

Да я как бы и не советую, а наоборот предупреждаю, что и машину можно разбить.

- LiloDrako
- Генерал-Майор
- Автомобиль: Seat Toledo 1.6 Superwage
- Контактна інформація:
Там же брусчатка да еще такая "ровно" выложенная, шо 3.1415926... А если еще это все и льдом покрыть!!
Ну... МОЛОДЦА!

Ну... МОЛОДЦА!

Все вышесказанное - IMHO.
С уважением, Lilo.
С уважением, Lilo.
- Sunflower.UA
- Генерал-Майор
Скільки про нові автівки не читав на сайтах, майже у всіх відомих марок ESP вже присутня в базовій комплектації, а наші улюблені дилери, як завжди...
Тому для Себе зробив висновок: або за наступним новим авто поїду за кордон та прижену сам, або замовлю через посередників. Досить годувати хапуг від автопродажу "по-українськи".
Тому для Себе зробив висновок: або за наступним новим авто поїду за кордон та прижену сам, або замовлю через посередників. Досить годувати хапуг від автопродажу "по-українськи".
Любовь - всегда сука.