От з мене і почнем

День сьогодні розпочався не дуже добре. Але сьогодні я запланував нарешті провести ТО4 (60т.) своїй машинці. Про це завчасно ( з переносами і таке інше) домовився з сервісом Топ-Моторс. Нажаль зранку мене повідомили, що натяжний ролік не приїхав, що трохи засмутило. Але час запланований і відкладати вже немає як, INSP напис надоїдає вже майже тиждень. Приїхав навіть пізніше ніж домовлялись трохи. Тут сорі. Після деяких незрозумілих поглядів і т.п. виявилось, що для проведення ТО немає частини розх. матеріалів. З цього моменту мала б бути нєпєрєводімая ігра слов, але я попрощався і покинув сервіс... В той момент трусило мене капец... Посидів в машині і вирішив, що час ітак вже змарнував і півдня. Поїхав на Буйка з невеликою надією на ТО, але хоча б записатися...
Тут можу сказати окреме дякую! Володимиру, який недивлячись на відсутність попереднього запису, знайшов місце для мене. На "диво" в наявності були всі розхідники і масло і все що треба. В ході діагностики виявилось сайлентблоки на заміну наразі, далі буде видно. По ходу проведення ТО приємно поспілкувався з Володимиром і про авто і на інші теми.

На наступний тиждень запишуся і поїду міняти сайлентблоки, бо сьогодні часу не було вже. Сподіваюсь, що багато міняти не прийдеться, хоча наші дороги говорять про інше...

Наразі рекомендую сервіс на Буйка. Працюють вже довго, досвід мають. Та і в умовах кризи якось клієнтів цінують...