мабудь вже троха пізно з інфою але може ще комусь згодиться
Із складностей орієнтування в Червонограді, я з моїм GPS пропустив потрібний поворот, і поїхав на Сокаль.
IGo 8.3 Червонограду не знає

потім вибирався на трасу ну дуууууууже вбитою дорогою обїзжаючи дири в асфальті на другій передачі так десь з шість - вісім км
мабудь краще було вертатися на Червоноград і шукати той злополучний поворот, ЖД переїзд треба проїзжати в Червонограді (!)
Далі без особих напрягів в орієнтуванні, але хочу зазначити що дорога після Нововолинську стає горбистою і вузькою.
Обганяти фури і маршрутки стає справжним екстрімом, вночи я б там не їхав. Таке враженя що коли їдеш по своїй полосі праве колесо вже бьє по бровці.
Ментів по маршруту ніде не було
Перед вїздом в Шацьк на еко-посту здирають гроші нібито на розвиток екології. Я постояв в черзі і заплатив 42 грн.
Щоби зекономити краще називати меньшу кількість людей в машині і запланованих днів відпочинку.
Дають якусь довідку з вказанням дат, але коли їхав назад никому до неї діла не було.
В самому с.Світязі був на базі "Між 3-х озер", враження від помешкання і териториї приємні.
За додаткову плату можно замовляти харчування. Ціни півлюкс 390 грн день, харчування 30-45-30 сніданок-обід-вечеря
В кафе в центрі села харчуватися не раджу - несмачно, дорого і подають в одноразовії посуді.
Пляж поряд з нашим помешканям був від бази СБУ і він ацтойний.
Ми їздили машиною за 6 км далі на пляж бази Волинського Універу "Гарт". Прохід повз охоронця коштує 10 грн, але можна обійти троха далі цілком бескоштовно
там чиста вода пісчаний берег і дно, літнє кафе на березі з морозивом пивом і водами, перевдягалка і рятувальник з буйками.
Поряд є база Галицький двір, там відпочивав мій колега і там я паркував машину біля паркану, там жеж ми обідали (40 грн на людину досить смачно)
Іншіх розваг там не було. на катамаранах каталися в самому Світязі.
Назад виїзжав в 6-й ранку. В Шацьку вискочив з палкою напереріз даїшник. На моє запитання: де Ваш жетон, шановний? побажав щасливої дороги і більше на очи не попадався аж до самого Львова
ах да, традиційно в Червонограді плутанули і чуть було не поїхали назад в Шацьк. Врятувало те що на вїзді в місто я обігнав комбайн і через кілька кварталів плутань виявилося що я їду йому на зустрич