Они так со многими!puff писав:...От вам і стражі порядку. Я так розумію, що ловили з розрахунку, що я перестрашуся і почну оправдовуватися.

Модератори: Olka, APod, ToLida
Они так со многими!puff писав:...От вам і стражі порядку. Я так розумію, що ловили з розрахунку, що я перестрашуся і почну оправдовуватися.
+100Refbux писав: Они так со многими!
Хлопці а Вам ще тут не набридло виясняти свої відносини?Какой же Ты закомплексованный, зашоренный и примитивный!
И как же можно на даишнике заработать?Sunflower.UA писав:И помним знание Своих прав - это реальный инструмент заработать на самих ДАИшниках. Приперев их законными аргументами "к стенке" можно спокойно заработать 100-200 гривень на бензин. Потому что Они больше Вашего бояться потерять Свое "хлебное место". А ведь любые конфликтные ситуации доведенные до логического завершения документально, потребуют от них гораздо более солидных денежных и временных затрат.
Да, потому что из-за таких как "Refbux", Мы после стольких лет независимости и имеем то что имеем, Только Наше Личное участие, и Наши Лично приложенные Усилия - принесут и будут приносить Изменения К Лучшему! по-другому никак.Dargon писав: Хлопці а Вам ще тут не набридло виясняти свої відносини?![]()
Чи то прикол такий?
Вот, я виноват во всех грехах!!!Sunflower.UA писав:Да, потому что из-за таких как "Refbux", Мы после стольких лет независимости и имеем то что имеем, Только Наше Личное участие, и Наши Лично приложенные Усилия - принесут и будут приносить Изменения К Лучшему! по-другому никак.
Вот и мне интересно!Breaker писав:И как же можно на даишнике заработать?фантастика
Я уже рекомендовал!puff писав:... то для цього існують приватні повідомлення. Рекомендую
Так бы раньше.Sunflower.UA писав:puff - Я більше не буду витрачати свій час, на коментування "його думок"
Это уже плохо!!! Хотя пункт 1.2 на практике не всегда исполнялся.Sunflower.UA писав:Чим це нам загрожує:
в 466-м відміну:
1.2. Не допускати випадків здійснення контролю за дотриманням водіями правил дорожнього руху із місць, закритих для візуального огляду учасникам дорожнього руху (об’єкти дорожнього сервісу, зелені насадження тощо).
1.4. Виключити випадки документування порушень встановленого швидкісного режиму руху транспортних засобів у зонах дії дорожніх знаків, що обмежують максимальну швидкість, на в’їздах у населені пункти на відстані меншій ніж 1000 метрів від його початку.
rulon писав:я не мєнт, але хлопці, та не будьте Ви такими жадними - порушив то робіть так щоб було зручно Вам... мені, наприклад, мій час коштує дорожче
rulon, а як бути з моїм прикладом? Порушення ж то не було ніякого!rulon писав:Судячи з власного досвіду, без порушень зупиняють дуже рідко