Але мене здивувало, що ти так був спантеличений. Я ж буквально кілька днів тому попався на цьому ж і писав про цю ситуацію тут

Модератори: Olka, APod, ToLida
Порадити і допомогти - без проблем, звертайтесь - чим зможу - тим поможу.Irbis писав:Скоро зробимо Cryfish'a нашим клубним юрисконсультомЩе пару судів і все...
На мою думку хоч і невелика сума, але так я поповнюю місцевий бюджет, щоб можна було потім платити людям пенсії, матеріальну допомогу, тощо...Refbux писав: ВОТ ВОТ! Чего не указал в заявлении??
Тоже деньги )
Не, ну на счет сумы я пошутил )))crayfish писав:На мою думку хоч і невелика сума, але так я поповнюю місцевий бюджет, щоб можна було потім платити людям пенсії, матеріальну допомогу, тощо...
Ну это вы зря. У нас закон как дышло. То, что написали Вам ДАЙ спокойно вписывается в часть:crayfish писав:Я не порушував жодної з заборон які містяться у цій частині.
Так что я бы рекомендовал убрать упоминание об этом с искового заявления.розташування транспортних засобів на проїзній частині
100% вірно!Sunflower.UA писав:...і вони бдять
Бачишь "Д" - читай ""Л"![]()
![]()
![]()
P.S. Вибачаюсь, не зміг втриматись.
Ьля, ты меня рассмешил.SVYAT Recaro писав:реально є два варіанти або їздити по правилах або газуйте так щоб мужчіни з палками не встигали вибігти із засідки і зупинити вас а взагалі треба старатися переводити все на ха-ха...всі переважно люди ?-)
За "ха-ха" в машині можуть і посадитиSVYAT Recaro писав:реально є два варіанти або їздити по правилах або газуйте так щоб мужчіни з палками не встигали вибігти із засідки і зупинити вас а взагалі треба старатися переводити все на ха-ха...всі переважно люди ?-)
Раз в пол года. И не проблемы, а так - "диалоги"...Breaker писав:не зважайте на них увагу. Невже у вас так часто проблеми з даі?