Я видел вчера эту площадку, но там имхо народу много и по вечерам особенно бо там общаги рядом....Димон писав: Да на Пегасе неплохое место, только там постоянно много народу![]()

Модератори: Olka, APod, ToLida
Я видел вчера эту площадку, но там имхо народу много и по вечерам особенно бо там общаги рядом....Димон писав: Да на Пегасе неплохое место, только там постоянно много народу![]()
Також варіант. З мінусів що там таксисти є і взагалі лєвих машин достатньо....SDL писав: А як нарахунок площі перед аеропортом?
P.S.І місця багато і ДАЇшніків маловато.
Olka писав: ОБЕЩАННОГО ТРИ ГОДА ЖДУТ![]()
![]()
У Влада тенденция такая...![]()
Было у нас давным-давно мероприятие после встречи клуба, так вот я фотки до сих пор не видела, но некоторым участникам данного действа повезло чуть больше, они смогли их увидеть всего лишь месяцев через 6
так что у тя все впереди![]()
В принципі також непоганий варіант... А що там поруч є якесь кафе, окрім "Власти"? Хоча б кави попити? Район трохи бандюковий, але як варіант може бути.Dee писав: а як на рахунок площі перед в"їздом на стадіон СКА (той що зі сторони пожежного училища) - і місця багато, і недалеко від центру, і інших машин практично немає...
Там за Властою вроді є якийсь "ригляк" і там можна каву взяти в однораз.стаканчиках....Dee писав: Irbis, нормальних кафешок там і справді немає...