Гайда відпочивати!

Модератори: Olka, APod, ToLida

Sharik
Участник клуба
Автомобиль: Seat Altea

Re: Гайда відпочивати!

Повідомлення Sharik »

ВОРОХТА 1-2 травня...
Минулі вихідні займався активним відпочинком - на велосипедах в Карпатах... довго думали куди саме, тобто в які околиці, на які маршрути, їхати. Хто не знає, розказую - Євро союз виділив кругленьку суму для того щоб розвинути в наших Карпатах велотуризм. Отже в наших горах є багато маркованих МАЛЬОВНИЧИХ веломаршрутів. Програма називається Велокраїна, детальніше на сайті http://www.bikeland.com.ua. Тай ми вирішили з ними ознайомитись. Вибрали Ворохту.
Прогноз погоди не давав приводу радіти, щей у Львові як ми вже виїжджали - туман і дощ почався! Але це все були тільки лякалки :) їхали дорогою Стрий - Калуш - попри Франківськ... дорога в цілому зовсім не погана. Їхав з 3-ма велосипедами на даху, розхід палива 8.3л/100км подорозі туди і 7.7л подорозі назад (назад не спішили). За Франківськом ще декілька раз дощ з градом нас лякав, але ми від них вдало втікли. Поселилися ми в Ворохті в хостелі "Трутень" - 60грн. з особи за ніч, кімнатки маленькі (Загалом хостел нагадував вагон поїзда :) ), але зроблено зі смаком. Єдине що господиня якась не дуже приємна, Незнаю чи наступного разу хотів би в неї зупинятись...
Всього нас було 5 чол. відповідно 2 брали ровери в прокат. Прокат ~ 75 грн/день.
Стартанули ми по маршруту "під старими мостами" далі нам виявилось того замало і ми продовжили свою подорож слідуючи маршруту "Ворохтянський" (детальніше про маршрути читайте на сайті). Вражень море... Справді класно відпочили. Далі фото звіт:
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Sharik
Участник клуба

Повідомлення Sharik »

Ще кілька фотографій
Sharik
Участник клуба

Повідомлення Sharik »

SEATик - вірний друг! Зробив наш відпочинок велоемоціональним... :)
puff
Участник клуба
Автомобиль: Seat Ibiza Sport 2.0
Контактна інформація:

Повідомлення puff »

Класно :good:
Теж хотів би колись так покататися.
[img]http://puff.orgfree.com/NightIba.gif[/img] [url=http://mova.ridne.net/profile/2361][img]http://mova.ridne.net/profile/2361/2.png[/img][/url]
Walking Alone
Участник клуба
Автомобиль: Seat Leon

Повідомлення Walking Alone »

Дуже гарний фотозвіт!
Надіюсь, колись здійсню подібну велоподорож:)
puff
Участник клуба
Контактна інформація:

Повідомлення puff »

Шановне товариство, шукаю собі компанію для поїздки на відпочинок.

Запланував поїхати в Болгарію з сім'єю (малий, Оля і я) машиною але не дуже хочу їхати сам, оскільки дві машинки в дорозі це набагато безпечніше. А якщо це ще й буде 2 SEATика, то взагалі МЕГА!
Планую виїжджати ~ 10 - 20 серпня. Дату і конкретне місце поїздки буду ще уточняти (до обговорення).

Якщо когось зацікавить наша компанія і пропозиція - свистіть :)
[img]http://puff.orgfree.com/NightIba.gif[/img] [url=http://mova.ridne.net/profile/2361][img]http://mova.ridne.net/profile/2361/2.png[/img][/url]
atlantic_lv
Старший солдат
Старший солдат
Автомобиль: Seat Leon 1.6

Повідомлення atlantic_lv »

puff писав:Шановне товариство, шукаю собі компанію для поїздки на відпочинок.

Запланував поїхати в Болгарію з сім'єю (малий, Оля і я) машиною але не дуже хочу їхати сам, оскільки дві машинки в дорозі це набагато безпечніше. А якщо це ще й буде 2 SEATика, то взагалі МЕГА!
Планую виїжджати ~ 10 - 20 серпня. Дату і конкретне місце поїздки буду ще уточняти (до обговорення).

Якщо когось зацікавить наша компанія і пропозиція - свистіть :)
А куди саме? Бо ми з жінкою(Оля) :) і з малим + плюс теща(малому тільки рік і два місяці) теж плануємо в серпні, але ще точно не оприділились( хочемо машиною але малий відмовляється їздити в кріслі тому... ще думаємо над тим всім) . В скільки обійшлись візи і чи довго їх робили?
puff
Участник клуба
Контактна інформація:

Повідомлення puff »

:) О клас.
По черзі.

А куди саме?
Варіанти різні можуть бути. Ближче до дати виїзду буду дивитися де знайду проживання з кращими умовами. Варіанти - Обзор, Помор'є, Албена, Балчик, Кранево тощо.

( хочемо машиною але малий відмовляється їздити в кріслі тому... ще думаємо над тим всім) .
Мені простіше, малий нормально їздить в кріслі, хоча завжди бувають нюанси. І малому рік і сім місяців. Точно знаю, що автобусом не поїдемо, бо торба буде тому автобусу :) а літак не потягну фінансово.

В скільки обійшлись візи і чи довго їх робили?
Візи ще не робив. То не має бути проблемою. Віза коштує 35 Євро + щось візьме турагенція.
atlantic_lv
Старший солдат
Старший солдат

Повідомлення atlantic_lv »

puff писав::) О клас.
По черзі.
Розглядаємо Помор'є(відпочивала співробітниця була задоволена дала контакти навіть, якщо треба можу дати).
Автобус ми теж не розглядали, була надія що може якийсь Wizz-air літає(але він туди не літає). Думаємо чи взагалі їхати бо малий непосида, а в машині то не їзда так (з рук в крісло) :-D .
Irbis
Региональный координатор
Автомобиль: Seat Altea XL 1.6 TDI '15
Контактна інформація:

Повідомлення Irbis »

Sharik писав: Поселилися ми в Ворохті в хостелі "Трутень" - 60грн. з особи за ніч, кімнатки маленькі (Загалом хостел нагадував вагон поїзда :) ), але зроблено зі смаком. Єдине що господиня якась не дуже приємна, Незнаю чи наступного разу хотів би в неї зупинятись...
Всього нас було 5 чол. відповідно 2 брали ровери в прокат. Прокат ~ 75 грн/день.
Наступного разу як будеш їхати - кажи. Власники мої давнішні знайомі і я завжди там зупиняюсь останні 2-3 роки коли в буковель їду зимою, чи просто так літом :) Вона досить привітна, але хостел, насправді, це хостел. Там і ціна відповідна і вони не дуже хочуть вже ім займатись.. Я в шалє зазвичай селюся. В неї дуже смачні страви до речі і взагалі в шалє затишно і прикольно.
Доречі поїду в серпні на тиждень туда, на вєліку заодно покатаюсь також. Свого брати не буду, візьму там.
Заодно можна про клубні знижки якісь поговорити B-)
Зображення
Seat Altea XL 1,6 TDI I-Tech emocion red
Sharik
Участник клуба

Повідомлення Sharik »

2 Irbis Не сперечаюсь, до людей з Одєсси які жили в неї в готелі вона була дуже привітна. А до нас - то всьо було нетак... там шашлик не смажте, тут не їжте, тут вже насмітили як дрова рубали і т.д вічні якісь упрьоки! Шось їй було нетак. Тай ми не були з якоюсь гоп-компанією, шоб чимось напрягати. Всьо культурно було... А до хостела претензій нуль! За таку ціну умови шикарні...
Тааа, а на вєліку там є шо робити... Ше раз хочу в Ворохту!!!
Irbis
Региональный координатор
Автомобиль: Seat Altea XL 1.6 TDI '15
Контактна інформація:

Повідомлення Irbis »

Хочу просто додати на рахунок хостелу. Це така річ в якій за задумом тільки ночують, готуюуть там в себе на кухні, там живуть і там їдять. Ну і ще можна машину поставити там. Все. За ці гроші всі інші "безкоштовні" блага закінчуються. Все інше, як то тєліки, столова, сніданки, приготування страв на замовлення, мангали, дрова, сауна з басейном і т.д. або для мешканців шалє, або за окрему плату. Але це вже інші гроші. Наприклад номер в готелі на двох (з двоспальним ліжком, диваном, телевізором, душем) + сніданок, коштував 160грн. за добу. Тому треба просто визначатись, що потрібно. Ну і відповідно фінансувати свої бажання :) Різниця як на мене в ціні маленька, а комфорт і інше не ідуть в порівняння ;)
Зображення
Seat Altea XL 1,6 TDI I-Tech emocion red
Developer
Участник клуба

Повідомлення Developer »

Skarik, подивився на фотки і аж самоу захотілося рванути :). Я вже друге літо ніяк не можу вибратися. То ровера не було, то багажника. Зараз вроді все є :). але знову шось бракує. але побачив твої фотки і аж загорівся. По тому сайту ше не лазив, але думаю багато корисної інфи візьму :). А як 3 ровера себе на даку поводили? Не було відчутно якоїсь вібрації чи ше йогось неприємного? Доречі, то твої кріплення для роверів, чи брав в оренду (якшо так, то де і за скільки)?
Sharik
Участник клуба

Повідомлення Sharik »

Irbis писав:Це така річ в якій за задумом тільки ночують, готуюуть там в себе на кухні, там живуть і там їдять. Ну і ще можна машину поставити там. Все. За ці гроші всі інші "безкоштовні" блага закінчуються. Все інше, як то тєліки, столова, сніданки, приготування страв на замовлення, мангали, дрова, сауна з басейном і т.д. або для мешканців шалє, або за окрему плату. Але це вже інші гроші.
Ок, наступного разу поселимся в шалє!
Домовляйся про клубні знижечки! :)
Sharik
Участник клуба

Повідомлення Sharik »

Developer писав:Skarik, подивився на фотки і аж самоу захотілося рванути :).
Та! Це був супер відпочинок. Всім Рекомендую!
Developer писав:А як 3 ровера себе на даку поводили? Не було відчутно якоїсь вібрації чи ше йогось неприємного? Доречі, то твої кріплення для роверів, чи брав в оренду (якшо так, то де і за скільки)?
Я позичав два багажника (ті шо по краях) Thule ProRide 591 в дядька то з ними взагалі ніяких проблем небуло... Суперовий багажник і дуже зручний в закріпленні роверів! А той що посередині то я взяв впрокат в Команчеро! Дуже адекватні ціни і ціна зменшується з кількістю взятих в прокат багажників, типу:
1 - 20 грн., 2 - 35 грн., 3 - 45 грн. Цей багажник вже був добряче вбитий, то трохи мені калатав і спочатку було страшнувато, але потім поняв шо нікуда той вєлік звідтам не дінеться :)))
Для порівняння в Бумеранзі 50 грн. за 1 багажник - правда я незнаю в якому там пропонували стані і який...
Відповісти