Виродки на дорогах

Модератори: Olka, APod, ToLida

-=VJ=-
Майор
Майор
Автомобиль: Toledo Superwagen 2008
Контактна інформація:

Re: Виродки на дорогах

Повідомлення -=VJ=- »

Sharik писав:А я про інших виродків розкажу, поділюсь враженнями з накипілого... Вчора їздив до Польщі, туди кордон проїхали за 30-40 хв (отделались легким испугом), а от коли вертався назад в 14.30 ми стали в черзі за метрів 700-800 до границі - проїздний пункт Шегині. Простояли 5 годин поки доїхали до польського переїзду - а все того шо попри нашу колону легкивих машин, по вільній для автобусів полосі проїжджали виродки які потім нагло вклинювалися впереді черги... десь хтось прогавить підїхати - влізуть, комусь просто нагло заблокують дорогу, до когось підходять починають плакатись шо їм треба більше всіх... ну ладно, якби таких були одиниці (можливо в когось справді ЧП) а це робилось систематично і нагло, я нарахував близько 40 машин і це тільки ті які попались в моє поле зору! припускаю що таких було більше сотні! просто кошмар. І там де влізе один він потім маякує своїм і ше трьох пропускає поперед себе.
Таких купа на кожному перехресті, якщо там більше трьох машин зібралося.

Так що це не дивує, звично вже.
Більше дивує те, що наші люди здатні п'ять годин простояти в корках, але при цьому не вийдуть і не дадуть відкоша таким "поспіхунам".
А припинилося ж одразу б.

Особисто я принципово нікого з таких хитрунів в подібних місцях не пропускаю.
In_Spector
Участник клуба
Автомобиль: ALTEA 1.9TDI BXE

Повідомлення In_Spector »

український рагулізм!
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab177655.gif[/img][/url]
ToLida
Участник клуба
Автомобиль: Seat Tolida SW 1.6i

Повідомлення ToLida »

А я колись була першою машинкою перед закритим жд переїздом на Шевченка... і тут (минуючи всіх страдальців в досить величенькій черзі) по зустрічній під'їзджає під шлагбаум авто з голубими міліцейськими номерами! Стають кривенько боком і чекають коли відкриють проїзд...
Знаєте, мене трафило! Зрештою мене трафляло кожен день... багато днів... Просто їздячи кожного ранку тою дорогою і вичікуючи далеко в заторах поки попроїзджають отакі мудрагелики-крутелики які нагло хочуть проїхати швидше, а тим самим просто банально блокують рух бо на зустрічній таких наглюків назбирувалось іноді до 15-20 машин!
Тож настрій в мене був ОГО-ГО! ...час в мене був (доки шлагбаум не відкриють)! І я демонстративно відшпилила пасок безпеки, чоловік відразу зі смішками перепитав, чи я справді піду до них "на базар"? ... я повернулась, глянула на нього - Олег зрозумів, що спитав дурницю!
Ото вже я собі дала відірватись! Було все сказано пристойними словами, без "неформату", але і водій і пасажири (всі в формах!) ніц не змогли мені путнього сказати... просто тупо опускали очі!
Коли відкрили шлагбаум і я повернулась за кермо, то мій батюшка тихенько сказав, що він мене зауважав...
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab170872.gif[/img][/url]

[b][color=#BF00BF]Аж КАПЕЦЬ як все АЛІҐАНСЬКО!!![/color][/b]
ymyk
Участник клуба
Автомобиль: Octavia A7 1.4 TSI DSG

Повідомлення ymyk »

:new_russian: Ліда, я б сам тебе зауважав після такого-го-го
Зображення
Sharik
Участник клуба
Автомобиль: Seat Altea

Повідомлення Sharik »

-=VJ=- писав: Таких купа на кожному перехресті, якщо там більше трьох машин зібралося.

Так що це не дивує, звично вже.
Більше дивує те, що наші люди здатні п'ять годин простояти в корках, але при цьому не вийдуть і не дадуть відкоша таким "поспіхунам".
А припинилося ж одразу б.

Особисто я принципово нікого з таких хитрунів в подібних місцях не пропускаю.
ха ха класно говорити... шо би припинилось, цікаво!? виходив пару раз поговорити з тими рагулями і той чех теж - тільки попсули собі настрій, до них говори шо хочеш, вони вже влізли і вони всерівно вже не вступляться! у всіх зазвичай тисяча відмазок, а найкрутіша: "А то так всі туво-во роблят". Поки втираєш носа одному двоє інших вже влізли. >:-( На всіх нервів би не вистачило. Просто руки опускаються!
Irbis
Региональный координатор
Автомобиль: Seat Altea XL 1.6 TDI '15
Контактна інформація:

Повідомлення Irbis »

Я також на Шегінях простояв майже 5 годин, але тільки З нашої дупці... Я вперше їхав машиною, тому не в курсі був про всі ці заморочки. Було на підїзді машин ну може з 10 (!) і ось так бачу всі проїзжають, тіпа в червоний коридор, погранци стоять.. І там потім вже коли на територію в"їзжаєш таке саме. Хтось збоку, хтось по ЕСовськії лінії.. короче хто як собі хоче. І головне що всім погранцам, хоча я взагалі не знаю де вони там, по%№й. Це просто тупо, відчув себе якимось лошарою серед тих "крутих і закручених". І головне, що там все пофіг погранцам тим сраним, всі для них ітак третій сорт (ну крім чуваків від "іван іванича") - даєш бабло, то ще подивляться на тебе, а так -"пшолвжопу". >:-( Наступного разу їхати і що? Давати бабок і проїзжати? Качати права і стояти весь день? Бля, і ми платимо податки щоб воно там стояло.. Стріляв би..
Сорі... :-(
Зображення
Seat Altea XL 1,6 TDI I-Tech emocion red
-=VJ=-
Майор
Майор
Контактна інформація:

Повідомлення -=VJ=- »

ToLida писав:мій батюшка тихенько сказав, що він мене зауважав...
Так отож, чоловіки - вони такі :)
-=VJ=-
Майор
Майор
Контактна інформація:

Повідомлення -=VJ=- »

Sharik писав:На всіх нервів би не вистачило. Просто руки опускаються!
В тім-то й справа, що це не має бути один - це має бути весь натовп, який змушений чекати.
Але весь натовп тихо матюкається, та спокійно сидить - і так в усьому.

В результаті так і живемо.
puff
Участник клуба
Автомобиль: Seat Ibiza Sport 2.0
Контактна інформація:

Повідомлення puff »

Ще кілька років тому таке саме було з ДАЙ-цями. Усі тихенько платили і їхали далі...
А подивіться як ситуація змінилася зараз.
Нічого. І до прикордонних військ народ добереться, коли порядно дістане!
[img]http://puff.orgfree.com/NightIba.gif[/img] [url=http://mova.ridne.net/profile/2361][img]http://mova.ridne.net/profile/2361/2.png[/img][/url]
crayfish
Участник клуба
Автомобиль: тимчасовий пішохід

Повідомлення crayfish »

Прикордонники та митники - то взагалі окрема каста (принаймні то вони себе такими вважають)...
[URL=https://matchnow.life]Optimal casual Dating[/URL]
AndrewK
Участник клуба
Автомобиль: Cordoba Sport 2.0

Повідомлення AndrewK »

Сьогодні байшер на малокубатурній ямасі в пробці вдарив по зеркалу. На сигнал і орик не зреагував, прийшлось догнати, збити зеркало йому, надавати тумаків і тільки тоді почути вибаченя.
П.С. Інкасатор на лошеттє знову на мсці. Прийдеться зайнятися ним поплотніше
Нехай русня здохне
rulon
Участник клуба
Автомобиль: Seat Cordoba Sport
Контактна інформація:

Повідомлення rulon »

я вже давно думаю положити під сидіння біту. Але стримує те, що можу наробити біди... ну і те, що хтось її в мене відбере і мені біди наробить теж стримує - я ж реаліст... :-D
Рен
Участник клуба
Автомобиль: SEAT Toledo
Контактна інформація:

Повідомлення Рен »

Угу, нещодавно один мій знайомий на розминувся з кенгуру якимось на перехресті С.Бандери-Героїв УПА. Почали доказувати хто-кого має пропустити, закінчили тим, що понабивали один одному морди, сіли в машини і розїхались. На все провсе пішло 3 хвилини. :pod_stolom: :pod_stolom:
Уявляю як усім решту учасникам сцени було весело.
hvosting
Полковник
Полковник
Автомобиль: AlteaXL 1.8dsg Tesla S70D
Контактна інформація:

Повідомлення hvosting »

Вчерась - еду по Киеву, Дегтяревская в сторону центра, с намерением попасть на Подольский спуск.

Левый поворот, через встречку, на зоологическую кажется.
стоит три машины перед разрывом - ланос, я, и ауди за мной.
В потоке на встрече имеется пауза (на горизонте, метров через 150-200 фура...
хорошо так идет), и все три машины бодренько гуськом в поворот.

ланос проходит встречку, и сразу резко бъет по тормозам на трамвайных путях.
я за ним по тормозам, при этом все что было сложено в салоне (ноут и т.п) летит кувырком.
за мной ауди ели успевает оттормозиться. и тут справа рев фуры...

В общем через правое окно, когда она таки оттормозилась, я видел фару этой фуры ну очень крупным планом.

Выдыхаю, глушу машину, жалею что не вожу с собой биту, но тут в голову приходит мысль -
прихватив с собой огнетушитель иду к этому ланосу. Из ауди за мной тоже вышли 2 конкретных пацана,
дабы на меня наехать, но осмотревшись присоединились - идем в сторону ланоса.

Между мной, ланосом и ауди А6 - на спичечный коробок зазоры. До фуры справа от меня и ауди - метр.
:huh:

Подходим к ланосу - музыка играет, окошко открыто, а водителя не видно. И тут это резинотехническое изделие
с довольным видом вылезает из под руля и в руках держит дымящийся пожмаканый бычок!!!

>:-( >:-( >:-( >:-(
этот мудак курил за рулем, уронил бычок под ноги и решил тут же ударить по тормозам и отправиться под руль
его искать на ковриках
>:-( >:-( >:-( >:-(

Короче я его мягко так пнул огнетушителем в скулу, и помог ему эффективно потушить бычок этим самым огнетушителем.
В ответ тело страшно возбудилось и перешло на мат.
Ребята из ауди меня подвинули, вынули этого дауна из машины и отделали под отбивную.
Украинский хостинг http://hvosting.ua
VADIM
Старший Лейтенант
Старший Лейтенант
Автомобиль: ALTEA 1.9 TDI

Повідомлення VADIM »

hvosting,прикольна ситуація,шкода що на відео не засняв,переглядів мав би дуже багато
[img]http://forum-lines.ru/rez/ab177791.gif[/img]
Відповісти