Таких купа на кожному перехресті, якщо там більше трьох машин зібралося.Sharik писав:А я про інших виродків розкажу, поділюсь враженнями з накипілого... Вчора їздив до Польщі, туди кордон проїхали за 30-40 хв (отделались легким испугом), а от коли вертався назад в 14.30 ми стали в черзі за метрів 700-800 до границі - проїздний пункт Шегині. Простояли 5 годин поки доїхали до польського переїзду - а все того шо попри нашу колону легкивих машин, по вільній для автобусів полосі проїжджали виродки які потім нагло вклинювалися впереді черги... десь хтось прогавить підїхати - влізуть, комусь просто нагло заблокують дорогу, до когось підходять починають плакатись шо їм треба більше всіх... ну ладно, якби таких були одиниці (можливо в когось справді ЧП) а це робилось систематично і нагло, я нарахував близько 40 машин і це тільки ті які попались в моє поле зору! припускаю що таких було більше сотні! просто кошмар. І там де влізе один він потім маякує своїм і ше трьох пропускає поперед себе.
Так що це не дивує, звично вже.
Більше дивує те, що наші люди здатні п'ять годин простояти в корках, але при цьому не вийдуть і не дадуть відкоша таким "поспіхунам".
А припинилося ж одразу б.
Особисто я принципово нікого з таких хитрунів в подібних місцях не пропускаю.