Я була на місці здибанки о 18:50!
Розвернулась на парковці... і поїхала на здибанку з клієнтами чекати геть не було часу, я вже й так спізнювалась майже на годину!(для тих хто буде мене "підколювати", скажу, що запізнювалась з дуже-дуже об'єктивних причин!)
Здибанка була дуже потужна!
Був Stef і AndrewK
Я їх помітив коли пролітав повз поспішаючи з роботи додому близько 20 год. Заскочив на секундочку привітатися і полетів далі.
Народ,ЄВРО пройшло,тому пропоную повернутись на старе місце зустрічей,оскільки зі зміною місця активність не збільшилась,а то і зменшилась,так як багато хто заЇзджав на зустріч просто по дорозі в КІНГ КРОС або їдучи за місто
Плюс там є більше вигод (wc, магазин, кава/чай,смачні сосиски в багеті...)близько ашан,практікер,кінг крос, можна заодне зробити приватні справи...
Ви знаєте... Погоджуюсь що все таки треба повертатись на старе місце... Навіть не заважаючи на те що до БРВ мені з сихова було рукою подати... шось не то...
пи.си. ...хоч на Луганській мені дійсно більше сподобалось! ...здається мені що не в місці здибанок причина "неявок" клабберів, просто всі надто лінькуваті і "займані" зробилися!