Breaker писав:не зважайте на них увагу. Невже у вас так часто проблеми з даі?
Класс!!! Как просто, как все гениальное!
Просто не обращать внимание на гайцев и проблем не будет.
Стоят себе какие то людишки на обочине, какими то полосатыми палками машут. Так это их проблемы а не наши.
Влеск!!!
С утра подняли настроение, спасибо.
отожбо, кіпішують ті які або розсіяно їздять (порушуючи), або їздять незнаючи добре ПДР, або отримують задоволення (адреналін) порушуючи ПДР, або щось перевозять в машинах, або губляться, (бояться), втрачають дар мови перед інспектором. Думаю тут багатьом пох де будуть стояти інспектори - чи в кущах чи на роздільній смузі дороги. Головне старатися їхати по правилам. Якщо висить знак "цегла" то хай він собі і ховається за рогом і чекає на лошаріка, який хоче зекономити 1 хв. свого часу на об"їзд сусідньою вулицею... Нехай в населеному пункті де висить знак 60 км/год інспектор ховається за автобусною зупинкою з радаром - менше буде збитих людей. Бо якщо оштрафує "шумахера" в одному селі, то в наступному той буде вже "думати" чи їхати 120-140 км/год чи проїхати 2-3 км з швидкістю до 80 км/год. Нехай інспектори перевіряють багажники - менше будуть пропонувати в школах і інших закладах наркоти і т.д. БАРДАК В НАС В КРАЇНІ СТРАШНИЙ - ПРИВИКЛИ ДО БЕЗНАКАЗАНОСТІ ТА БЕЗКОНТРОЛЮ ОТ І "БУЛЬКАЮТЬ" І СТАРАЮТЬСЯ САМОУТВЕРДИТИСЯ ДОКАЗУЮЧИ САМИМ СОБІ, ЩО ПРАВІ. Добре вже писали - чомусь за кордоном ніхто з наших водіїв швидкості не перевищує, строго дотримуються ПДР і не дивуються що в будь-який момент при порушенні їх зупиняє патруль хоч його і не видно було. Ну а тим, хто не знає ПДР чи губиться перед (інспектором) - вчіться відстоювати та переконувати свою правоту на місці.
Стану президентом введу наступне:
1. за водіння авто в нетверезому стані - штраф (це щоб казну поповнювати ) та позбавлення прав мін. на років 10...
2. грубе свідоме порушення ПДР - штраф та позбавлення прав мін. на 1 рік
3. незаконне перевезення в авто зброї, наркотиків та ін.заборонених речовин - конфіскація авто та кримінальна відповідальність
4. грубе свідоме ДТП з тяжкими наслідками - кримінальна відповідальність
Голосуйте на наступних виборах за мене - спокійнішими будете за своїх дітей та рідних...
5. на бігбордах заставлю вивішувати замість реклами алкоголю фото з такими ДТП як виїзд на Ж/Д переїзд, з такими і подібними ДТП як в Севастополі і іншими. Також з фотографіями злосних порушників і з коментаріями як їх покарано.
2 rulon
Не льстите себе:
1. Если бы Вы стали президентом, как и наверно 99% из здесь присутствующих, о том, что Вы написали в предыдущем посте никто бы даже и не вспомнили, если когда-то об этом и думали.
2. Если бы и ввели, то ни к чему, кроме увеличения размеров взяток это бы не привело.
3. Ваше мнение по данному вопросу мы уже давно услышали, благодарны за это, но имейте уважение и к нашему мнению тоже. Если Вам не интересна эта тема - не читайте и не пишите в ней ничего. Тема не для того, что бы обсуждать нужно это делать или нет. Тема о том, как это делать.
Я уже говорил, хотите пообсуждать "Нужно это или нет?" - создайте новую тему и обсуждайте.
rulon Все правильно, але є кілька питань:
- чому "там" (Європа) міліції на дорогах практично немає, а як є то тільки там де вони дійсно потрібні?
- Чому мене ніразу за всю поїздку за кордоном (6000 км, 7 країн) не зупинили, хоча я був на авто укр.реєстрації?
Небачив !!!жодного!!! поліцая (окрім Італії, де бачив карабінєрів, які обідали в кафе).
- Для чого ДАЙці тупо стоять лише там, де є спірні питання щодо ПДР?
- Чому у нас такий жахливий показник ДТП із летальними випадками, коли (наприклад в Німеччині) машин більше як у нас, а поліції менше?
Чому в Грузії міліція не бере хабарів?
Скільки за останній квартал було складено протоколів та приписів на начальників ШРВЕД (Шляхова Ремонтно- Відновлювальна Експлуатаційна Дільниця), та на простих водіїв за порушення ПДР через незадовільний стан доріг?
Список таких питань можна продовжувати безкінечно...
В мене на ці питання (і на всі решта, стосовно наших ДАЙ) одна відповідь:
владі потрібна така міліція, щоб залякувати народ, щоб косити гроші офіційно і ще так раз "лівим" способом, саме для цього і закони створюють, такі, аби простий смерд, хрен довів, що він правий, аби йому було простіше на місці заплатити, ніж щось доводити. В усіх нормативно-правових актах вказано, що міліція, включаючи ДАЙ в першу чергу зов"язані працювати на благо людей (простих людей, отого самого народу України), а не на купку жадібних хворих на голову політиканів, котрі окрім власного добробуту, не турбуються нічим. Дуже довго можна тут писати всякі речі, але моя думка така:
не буде в нас добробуту доти, доки ми самі того не зробимо. Не хтось прийде і скаже, чи чимось поможе, а кожен сам повинен робити так, аби було добре не тільки собі, але й ближньому. Карати і пресікати тих ДАЙців, котрі користуються свої положенням і відверто вимагають гроші з водіїв. Зокрема в таких випадках я і сталраюсь з ними сперечатись, а коли я свідомо порушив, чи по неуважності - то йду тихенько в касу і плачу штраф. Хочте я виложу тут свої квитанції за мої порушення? Вже понад 3 тис. грн я проплатив в касу за останні два роки за кермом, причому це офіційні платежі, а скільки колись було проплачено (до введення великих штрафів) я навіть не рахував. Але я маю великий сумнів, що оті кошти були витрачені на покращення вулично-дорожньої мережі.
Rulon писав:Ну а тим, хто не знає ПДР чи губиться перед (інспектором) - вчіться відстоювати та переконувати свою правоту на місці.
Rulon, це ж твої слова. Саме для цього ця тема і створена. Щоб навчитися відстоювати свої права перед інспектором, в т.ч. коли людина не знає, а почитавши тут дізнається, чи коли не впевнена, а почитавши набереться трохи впевненості.
Досить флуду, бо то вже переходить усі межі.
Востаннє редагувалось 08 грудня 2010, 10:55 користувачем puff, всього редагувалось 1 раз.
2 crayfish
НУ ЕПСЕЛЬ МОПСЕЛЬ!!! (что бы не выражаться грубо)
Ну накой Вы это все написали в этой теме? Вы понимаете, что в горах всего этого флуда (читайте го..на) потом так трудно найти нужную информацию.
Создайте другую тему и обсуждайте эти вопросы на пару с rulon-ом. Эта бестолковая дискуссия сейчас опять превратится в 10-ть страниц бестолкового флуда ни о чем.
Пы.сы.
Почему автор темы и модераторы не пресекают в столь, уверен, для многих, интересной и полезной теме флуд не по теме? Мы же вроде не в беседке!
Дійсно, варто модерам почистити цю тему і нехай кожен ділится своїм досвідом. Як то в нас кажуть - одна голова добре, а дві - негарно. rulon я не хотів тебе нічим образити - не приймай близько до серця.
та я не ображаюсь... "мне за державу обидно" що всі так бакланять гаїшників... чим більше будем їх бакланити тим їх менше буде на дорозі, тим більше буде безпрєдєлу на дорогах... якби моя воля - то б пороставляв їх на кожному перехрестку і під кожним знаком...
модератори, прошу почистити цю тему і заборонити мені сюда заходити..
Кількість українських ДАЙішників на безпеку українського дорожнього руху не впливає.
Може замість ДАЙішників краще полатати ями, прибрати зайві знаки, поставити знаки там, де дійсно вони потрібні, розмітку зробити, !грамотно! розрахувати цикли світофорних об"єктів, визначити основні точки концентрації ДТП, перерахувати інтенсивність потоку транспорту і пропускну здатність ВШМ (вулично-шляхова мережа) того диви й кількість ДТП зменшиться...
А безчинство на дорогах тре карати суворо, але для цього в першу чергу тре зробити умови! Бо так виходить, що штрафують за рядність на дорозі де розмітка ледь помітна, коли падає дощ її не видно, але ДАЙці тут-як-тут! Давайте гроші - ви порушили рядність! А чого варте пересічення із колією по вул. Луганській? Ви пробували в годину пік проїхати із вул.Пасічної на вул. Луганську (до "Рукавички") в будній день о 18 годині? А чого там такі "корки" - дві причини: 1. хєрова якість пересічення із колією (всі гальмують і шв. руху мала); 2. знак "стоп", який нах. там не потрібен - бо поїзди їздять тудою раз в декаду. Що потрібно зробити? Дуже мало і просто!!! Ось:
1. Обладнати ґумовий переїзд (як на Рясне зробили), прибрати знак "стоп", а замість нього встановити світлофор (коли їде поїзд - блимає червоний ліхтар і дзвенить дзвоник). Все - можете кидати в мене камінням - я мудаг, я проти ДАЙ, я за безлад на дорозі.
У мене був прікол під Рівним в селі Бабин там комвзвода на модній машині тіпа Октавії-Пасата тусується.Сидять в кущах ну і фіг їх побачиш....Ти проїжджаєш вони витримують паузу а потім доганяють тіпа ви втікали від нас хоч реально вони тебе і не зупиняли.Але у мене був прикол бо шприцував за 160 ну і вкурюю що мені хтось мигає фарами я додбавляю і тут афігіваю що ззаду *пацани* з включеною люстрою ))) Вони щось тіпа пробували розводити потім на ре,- їдем в райвідділ але я їх на щастя переконав що вони реально не праві (показавши записну книжку мобільного) тоді той штріх падає на мороз і на дурачка тіпа ми вас доганяли стільки бензину спалили ))))) Уродів вистачає хоч є і нормальні хлопаки.
раз тоже на В.Великого пересік двойну сплошну і їхав по району метрів 350 не бачучи, що заді "пацани" з включеною світломузикою намагалися мене зупинити. Аля міні погоня... Була рання сонячна весна, грала музика, настрій був класний тому і не чув. Аж коли запаркувався, щоб вийти з машини, то побачив їх в дзеркало... відбувся незначним похуданням гаманця на місці... упс - знову флуд... просив же модераторів заборонити мені тут писати...