Подряпав задній бампер

Модератори: Olka, APod, ToLida

crayfish
Участник клуба
Автомобиль: тимчасовий пішохід

Re: Подряпав задній бампер

Повідомлення crayfish »

У нас беруть в середньому 1000 грн. за елемент, + монтаж - демонтаж якщо треба - і це без рихтовки, рихтовка додатково коштує. :-(
[URL=https://matchnow.life]Optimal casual Dating[/URL]
alexbos
Призывник

Повідомлення alexbos »

В жовтні минулого року фарбував частину переднього бамперу, на Буйка, за 600 грн., фарбування цілого було б 1200. І думаю, що зняти передній бампер важче ніж задній. Фарбуванням лишився дуже задоволений, швидко і якісно.
Kaz
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант
Автомобиль: Leon 350 hp+skoda Yeti

Повідомлення Kaz »

в киеве если нормальніми материалами от 900-до 1300 грн бампер.
крыло от 900 до 1300
капот 1200-1500
задние крылья -1100-1400
крыша 1500
пороги по 800
зеркала 300 пара
Overload - Feel the difference
067-373-57-91
Developer
Участник клуба
Автомобиль: Seat Leon 1.6

Повідомлення Developer »

AndrewK, як поборов проблему? Забив і змирився, чи все ж таки шось зробив. Питаю, бо та сама проблема сьогодні стала актуальна і для мене :-(. Сьогодні чмо на білому Мерседесі Віто (ВС 873-63 ТВ) мені ключем на задній правій дверці царапину поставило. Довга історія як то сталося, але обідно до немогу. От зараз і думаю над варіантами. Правда їхати і перекрашувати шось не дуже хочеться, бо подряпина не дуже глибока, але грунтовку трошка видно :-(.
ileshko
Майор
Майор
Автомобиль: SEAT TOLEDO
Контактна інформація:

Повідомлення ileshko »

Developer писав:AndrewK, як поборов проблему? Забив і змирився, чи все ж таки шось зробив. Питаю, бо та сама проблема сьогодні стала актуальна і для мене :-(. Сьогодні чмо на білому Мерседесі Віто (ВС 873-63 ТВ) мені ключем на задній правій дверці царапину поставило. Довга історія як то сталося, але обідно до немогу. От зараз і думаю над варіантами. Правда їхати і перекрашувати шось не дуже хочеться, бо подряпина не дуже глибока, але грунтовку трошка видно :-(.
Рекомендую TurtleWax полароль іде в комплекті із олівцем. Олівець закриє подряпину а віск заполірує - видно буде але зовсім не багато. Вартує ота банка десь 120 грн - в АТЛ є різних кольорів. Однієї банки вистачить на років 5 то точно.
Якщо грунтовки видно - то обов*язково раджу щось робити бо буде корозія. Танці із отим воском прийдеться робити регулярно десь раз у три місяці.
[img]http://forum-lines.ru/rez/ab146790.gif[/img]
www.qualitytier.com
AndrewK
Участник клуба
Автомобиль: Cordoba Sport 2.0

Повідомлення AndrewK »

Пробував підібрати щось з Ньютонівських ремкомплектів. Так щоб 1:1 в мій темно-синій нічого не підійшло :-( . Продавець рекомендував поїхати на Кривчиці. Там типу хтось є, що підбирає власне фарбу для ремкомплектів. Ціна питання невідома, бо ще не їздив.
Нехай русня здохне
Developer
Участник клуба

Повідомлення Developer »

ileshko і AndrewK, дякую за інфу. На вихідних буду шось з тим думати :-(.
rulon
Участник клуба
Автомобиль: Seat Cordoba Sport
Контактна інформація:

Повідомлення rulon »

AndrewK писав:Пробував підібрати щось з Ньютонівських ремкомплектів. Так щоб 1:1 в мій темно-синій нічого не підійшло :-( . Продавець рекомендував поїхати на Кривчиці. Там типу хтось є, що підбирає власне фарбу для ремкомплектів. Ціна питання невідома, бо ще не їздив.
А де саме на Кривчицях? Може є якісь контакти? (шукаю собі щось для підкрасів сколів)
Tarik
Участник клуба
Автомобиль: SEAT ALTEA FREETRACK

Повідомлення Tarik »

Developer писав:AndrewK, як поборов проблему? Забив і змирився, чи все ж таки шось зробив. Питаю, бо та сама проблема сьогодні стала актуальна і для мене :-(. Сьогодні чмо на білому Мерседесі Віто (ВС 873-63 ТВ) мені ключем на задній правій дверці царапину поставило. Довга історія як то сталося, але обідно до немогу. От зараз і думаю над варіантами. Правда їхати і перекрашувати шось не дуже хочеться, бо подряпина не дуже глибока, але грунтовку трошка видно :-(.
Жесть!!! Мені також обідно до "НЕМОГУ" >:-( . На чолі би тому уроду ключом поставити відмітку.
Як не як, я також колись катався на бджілці (для мене, як "ножем по серці").
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab111326.gif[/img][/url]
AndrewK
Участник клуба
Автомобиль: Cordoba Sport 2.0

Повідомлення AndrewK »

rulon писав:А де саме на Кривчицях? Може є якісь контакти? (шукаю собі щось для підкрасів сколів)
Я ще не їздив, бо не дуже приперло. Думаю прийдеться шукати на місці
Нехай русня здохне
LiloDrako
Генерал-Майор
Генерал-Майор
Автомобиль: Seat Toledo 1.6 Superwage
Контактна інформація:

Повідомлення LiloDrako »

ileshko писав:Якщо грунтовки видно - то обов*язково раджу щось робити бо буде корозія. Танці із отим воском прийдеться робити регулярно десь раз у три місяці.
Що, дійсно??? Навіть і не віриться! ;-)
Но ради приличного вида заделать стоит...
Все вышесказанное - IMHO.
С уважением, Lilo.
Developer
Участник клуба

Повідомлення Developer »

На чолі би тому уроду ключом поставити відмітку.
Ну нашо на чолі. Там йому не дуже видно буде. Якшо пощастить його десь перестріти - то йому "рем-комплект" точно не допоможе >:-(
Ihor
Лейтенант
Лейтенант
Контактна інформація:

Повідомлення Ihor »

Мій бампер тоже чекає раціональних ідей, куди б не звертався, всі "художники" тільки і знають: знімати, шпаклювати, фарбувати. Чого мені дуже не хочеться :-( З олівців ньютона нічого не міг підібрати. Хтось підкаже поліроль, чи ще якусь заразу, яка б тільки сховала білі полоси від подряпин?
puff
Участник клуба
Автомобиль: Seat Ibiza Sport 2.0
Контактна інформація:

Повідомлення puff »

Сьогодні миючи машину, виявив таку ж неприємність на задньому бампері. Якась зараза притерлася і пошкодила лакове покриття. Тепер там білі полоси. Добре, що н глибокі царапини.
У мене є поліроль для кузова, яким я деколи машинку натирав. Так от ним я полірнув і полоси зникли. Правда це до першої мийки. Але я тим не переймаюся. Буду покривати поліролькою кожного разу.
[img]http://puff.orgfree.com/NightIba.gif[/img] [url=http://mova.ridne.net/profile/2361][img]http://mova.ridne.net/profile/2361/2.png[/img][/url]
Developer
Участник клуба

Повідомлення Developer »

Заїжджав в АТЛ, але TurtleWax з олівцем під мій колір там не було. Був в епіцентрі - там взагалі нічого цікавого не знайшовю (TurtleWax жовтого кольору теж не було). В Практікері купив Newton, але він виявився іншого відтінку жовтого :(. Кароче, знову в пошуках. Доречі, статистика: вартість TurtleWax - 125грн (АТЛ), 118грн(Практікер), 108грн(Епіцентр).

Думаю, може якимось поліролем спробувати заполірувати. Хтось, шось порекомендує? Так шоб в домашніх умовах можна було користуватися?
Відповісти