Виродки на дорогах

Модератори: Olka, APod, ToLida

demey
Администратор
Администратор
Автомобиль: Audi A4 Allroad

Re: Виродки на дорогах

Повідомлення demey »

Ваня, давай без перехода на личности только. Некоторых людей на дороге у меня язык просто не повернется по другому назвать.
Из последнего: перестроение идиота на паджерике в мой ряд на скорости 50-60 км (отъехали от светофора метров 50-70 и я ряд не менял) мне где то между крылом и дверкой передними правыми. Реакция на мой би-би этому уроду (ну мало ли чего, может за разговором по своему бл###му телефону не заметил) - резкий поворот руля в мою сторону. Я оттормаживался между ним и обойником, с женой и ребенком в машине. Догнал потом, посмотреть любопытно было. Так вот двое сидят - ржут. Это по твоему адекват? Нет, Ваня, это выродки. И слова тут точнее хрен придумаешь.
Зображення
Overload - Якісне налаштування вашого авто
Испанец
Генерал Армии
Генерал Армии
Автомобиль: Golf mk1 vr6
Контактна інформація:

Повідомлення Испанец »

Игорь, я не спорю... но! все мы порой чудим... никто не без греха... так зачем устраивать говномесиво если по итогу все равно ничего не изменится...
просто по обычаю, те кто геройствует на форумах и всех "учит" сами чудят еще как...
п.с. Никто не подрезает тошняка на 40кмч посреи 2-х рядов? никто не кроет матом дурачков, которые в левом ряду едут по правилам 60км/ч...
Будьте терпимее... и добрее... наш народ становится все злее друг к другу... уже аже видел сайт где народ с регистраторов сливает скрины нарушений... причем там очень много банальных остановок в неположенном месте... а на это все грешны...
Зображення
crayfish
Участник клуба
Автомобиль: тимчасовий пішохід

Повідомлення crayfish »

Испанец - згідний з вами на всі 100% !
[URL=https://matchnow.life]Optimal casual Dating[/URL]
VIZIR
Майор
Майор
Автомобиль: Seat sport

Повідомлення VIZIR »

Испанец писал(а): "Блин само слово подобрали какое...
Вы там все такие или как?...
Кто тебе дал право называть людей выродками?"

Уважаю мудрость старших на этом сайте, но к чему такая злость по отношению к другим участникам общения на сайте?
Кто не знает правило "Три ДДД" (Дай Дураку Дорогу). В этом случае какая разница как "в сердцах" назовет законопослушный водитель того, кто создает аварийную ситуациют на дороге: дураком, выродком или по-другому...
Если Вам уважаемый Испанец будет легче, назовем нарушителя ПДД - "Добрый молодец" и вручим ему переходящий вымпел.
Поправьте если что не так...[/quote]
Востаннє редагувалось 28 вересня 2011, 23:51 користувачем VIZIR, всього редагувалось 1 раз.
"Facta sunt potentiora verbis" - поступки сильнее слов
0635285358
AlexSeat
Старший солдат
Старший солдат
Автомобиль: Seat Altea 1.6

Повідомлення AlexSeat »

Испанец писав:Будьте терпимее... и добрее... наш народ становится все злее друг к другу... уже аже видел сайт где народ с регистраторов сливает скрины нарушений... причем там оч ень много банальных остановок в неположенном месте... а на это все грешны..
Так вот, из-за таких "добрых молодцев", народ и становится злее!
Востаннє редагувалось 26 вересня 2011, 13:51 користувачем AlexSeat, всього редагувалось 1 раз.
AndrewK
Участник клуба
Автомобиль: Cordoba Sport 2.0

Повідомлення AndrewK »

Испанец писав:Интересно, ТС а если ты догонишь того, кого не по силам будет просветлить? заткнешься, посопишь в трубочьку и поедешь дальше искать деушку на славуте или мальчика дрыщавого студентика чтобы на нем оторваться?
Кто тебе дал право называть людей выродками?
Я думаю, що обійдусь без твоїх порад, ОК? Мені ніколи не облом було навіть зупинитися та вийти і "пояснити"
І взагалі, я не зрозумів чого ти щоки тут надуваєш. Не подобається - проходимо далі, тим більше, що під-форум локальний.
А слово я вибрав правильне. Якщо суб'єкт ложив на всіх і вся - то "моральний виродок" найбільш правильне слово для його ідентифікації. Так що твоє "хто тобі дав право" трохи не до місця.
Модери, величезне прохання підчистити в темі :)
Нехай русня здохне
ToLida
Участник клуба
Автомобиль: Seat Tolida SW 1.6i

Повідомлення ToLida »

crayfish писав:Я би не квапився із висновками про таких водіїв... Є різні ситуації в житті, різні випадки. Буває так, що і самому треба валити і на червоне і по зустрічній.
Ага-ага, коли весілля вже от-от має починатися... а відеооператора забули забрати зі Львова! :rofl:
Наречений перехвилювався і завтикав! :pardon:
Коли б не Віталік з надзвуковою швидкістю Толедика, тоді й "кіна" б не було...
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab170872.gif[/img][/url]

[b][color=#BF00BF]Аж КАПЕЦЬ як все АЛІҐАНСЬКО!!![/color][/b]
crayfish
Участник клуба

Повідомлення crayfish »

ToLida писав: Ага-ага, коли весілля вже от-от має починатися... а відеооператора забули забрати зі Львова! :rofl:
Наречений перехвилювався і завтикав! :pardon:
Коли б не Віталік з надзвуковою швидкістю Толедика, тоді й "кіна" б не було...
Так, було діло :blush:
Я типовий львівський виродок на дорозі :)
StE@LtH
Призывник
Автомобиль: Skoda Octavia A5

Повідомлення StE@LtH »

Здоров комради! От незнаю чому, хотів на Вашому форумі поділитися враженнями про одного дибілоїда на жовтому Сеаті чи то Ібіца чи то Ліон. Короче їхав сьодні з родиною по проспекту Ч.Калини. І тут на світлофорі цей довбограй мене різко підрізає типу щоб вирватись вперед бо перед ним якийсь ЗІЛ стояв. Ну я на наступному світлофорі йому фафакаю, відкриваю вікно щоб пояснити що він погано поступив і вислухати його вибачення а воно навідь на мене не глянуло і на Сихівській міст. Ну я поняв що це неадекват, трішки на мості його притримав, щоб він зрозумів що час він точно не виграв, ну і ми розїхались.

Цікаво чи то не ваш. :derisive:
Nazarik
Участник клуба
Автомобиль: Seat Leon 1,6 black 2003
Контактна інформація:

Повідомлення Nazarik »

Є н асихові два жовтих леона, за одним дівчинка їздить і інший, хз... з ролінгами здається їздить такий, а чи він клубний , незнаю ...
Ну добре шо все добре закінчиллось.
От сьогодні по дорозі з Сихова до Любінської 3 ДТП і у всіх троьх потерпівші на сіріх тойотах кемрі 40. а винуваті на машинках віку біля 20 років...
На дорозі як б не їхав чемно тебе дурний знайде, тому будьмо пильними на дорогах наших міст!
Менше слів - дешевша телеграма!
StE@LtH
Призывник

Повідомлення StE@LtH »

Так це з ролінгами. За кермом пацан років 30 (плюс мінус). Ну вроді по вигляду нормальний чел - але таке виконувати. В мене дружина збоку сиділа а ззаду дитина 2 роки, добре що мене не викинуло на бордюр, якось встиг відреагувати бо він яскраво жовтий :)
crayfish
Участник клуба

Повідомлення crayfish »

StE@LtH писав:Здоров комради! От незнаю чому, хотів на Вашому форумі поділитися враженнями про одного дибілоїда на жовтому Сеаті чи то Ібіца чи то Ліон. Короче їхав сьодні з родиною по проспекту Ч.Калини. І тут на світлофорі цей довбограй мене різко підрізає типу щоб вирватись вперед бо перед ним якийсь ЗІЛ стояв. Ну я на наступному світлофорі йому фафакаю, відкриваю вікно щоб пояснити що він погано поступив і вислухати його вибачення а воно навідь на мене не глянуло і на Сихівській міст. Ну я поняв що це неадекват, трішки на мості його притримав, щоб він зрозумів що час він точно не виграв, ну і ми розїхались.

Цікаво чи то не ваш. :derisive:
Привіт Антон !
Питання по леону: на тому авто клубна наклейка була?
Бо як з наклейкою то 100% хтось із наших. :O
Stef
Участник клуба
Автомобиль: SEAT LEON 1.6 LPG
Контактна інформація:

Повідомлення Stef »

...всталю свої 5 копійок...думаю 99% нас час від часу бувають тими самими "виродками" для інших учасників дорожнього руху...але,і тут,важливо...
...але дехто це робить дійсно ЛИШЕ ПРИ НАГАЛЬНІЙ ПОТРЕБІ(приклади вже наводились)...а дехто це робить АБСОЛЮТНО СИСТЕМАТИЧНО(бо має "право"на такі дії:ксіви,папіків-депутатів,прокурорів,суддів і т.д) і вони срали на всіх решта,і що вони думають...
...просто в обох випадках для нас вони "виродки",так як і від одних і інших ми страждаєм однаково,але ж про БЛАГІСТЬ НАМІРІВ ми взнати апріорі не можемо!!!
...але думаю,десь там ВИЩЕ воно "відслідковується" і воздається все-одно...
StE@LtH
Призывник

Повідомлення StE@LtH »

На рахунок наклейки не впевнений.

На рахунок потреби ... тут і згідний і ні. По-перше вважаю що якщо є потреба, то треба робити це так, щоб нікому не заважати. Треба летіти 100 по місту - будь ласка але по пустій вулиці. Треба перестроїтись на світлофорі - попросись (включи поворот, відкрий вікно і махни рукою або щось типу того). А от так як танк перти ні на кого не зважаючи то це як раз відповідає назві цієї теми.

Особисто я, коли бачу адекватного водія який поворотами користується, який на переходах зупиняється, який паркується порядно, то відповідно до такого і ставлюсь. Коли бачу хама, ніколи принципово не пропускаю. Знаю правило ДДД, але іноді так курвить...

Я не хочу нікого образити ні клуб, ні одноклубників ітд. Просто поділився тут ситуацією. Сподіваюсь що це не ваш одноклубник. Просто вважайте. Побачите його, робіть висновки.
StE@LtH
Призывник

Повідомлення StE@LtH »

crayfish писав: Привіт Антон !
О! Мене хтось тут знає :)
Відповісти