ileshko писав:Наприклад я фізично не можу відвідати зустрічі з елементарної причини, що мушу працювати вечором - специфіка роботи з іноземцями.
Але питання в іншому, а хіба не можна буде приїхати на відкриття без запрошення? Чи там фейс контроль буде і все таке?
Я особисто збирався приїхати але якщо питання в неманні запрошення то не приїду. Заїду вже як клієнт і припаркуюсь під знаком для клієнтів десь потім.
ой-ой,та не будем вже аж так ГОНОРОВИТИСЯ,все нормально мені особисто теж пофіг на якісь там запрошення(хоч це приємна дрібничка)...тут малося на увазі,чому шановний WITCH,хоча б РАЗ не приїхав на зустріч,і урочисто заявив про себе-думаю,разок можна вирватись по-любому...але ми ВСІМ і ЗАВЖДИ були відкриті і раді...кому як виходить-це зрозуміло!!!!
Люди, та то все просто жарти! Я думаю, що всіх будуть раді бачити! Все-таки ми ж палкі прихильники цієї марки! Особисто мені дуже приємно буде познайомитись з "новенькими"!
Во блін, "Гарячіє естонскиє парні"...
Та приїзжайте всі!!!
А взагалі потрібно нам обрати актив якийсь в клубі... Щоб було с кого спитати, комусь щось доручити. Бо так щось не сунеться нічого у нас. Вже скоро рік як
Ihor писав:
Шановна "відьмочка", нові знайомства це не нав'язливо і ні до чого не зобов'язують!
Вельмишановний "Ihor" , судячи з того, що Ви звертаєтесь до особи жіночого роду (а у львівському клубі наразі вона одна - себто я), я можу сприйняти це звертання на свій рахунок і навіть образитися (якщо захочу і дуже постараюся)!
Наше знайомство ми нікому особливо не нав'язуємо, але я не погоджуюсь з тим, що членство в клубі ні до чого не зобов'язує!
Ліда писав:
Вельмишановний "Ihor" , судячи з того, що Ви звертаєтесь до особи жіночого роду (а у львівському клубі наразі вона одна - себто я), я можу сприйняти це звертання на свій рахунок і навіть образитися (якщо захочу і дуже постараюся)!
Наше знайомство ми нікому особливо не нав'язуємо, але я не погоджуюсь з тим, що членство в клубі ні до чого не зобов'язує!
Irbis писав:
Та це він не тобі... Це для witch скоріш за все
Дорога наша, Ліда! Я, напевне і всі львівські сеатоводи дуже гордяться тим, що серед нас така чарівна прихильниця іспанського "скакуна". Тому прошу вибачення, якщо чимось образив, хоча той пост був адресований зовсім не для Вас! А стосовно зобов'язань, прошу при нагоді просвітити темну людину (Тобто мене. Уточняю, щоб знову не було непорозумінь )