Порадьте:
Скоро виходить термін на відповідь прокуратурі (ДАЙ мовчать)
Скоро виходить термін на відповідь про мій останній інфозапит...
Так от, схаменутись... чи продовжити... на повільному вогні
я схиляюсь до "продовжити"...
ДАІ мене явно ігнорують, як і запит прокуратури. Вчора відправив заяву про злочин у прокуратуру. Якщо і далі повний ігнор - наступна ланка ген. прокуратура та управління ДАІ України (чи як та "гадюшня" правильно зветься)
VBoychuk2011 писав:Ти скоро так всіх там порозганяєш)
Не хочу нікого розганяти, хочу, аби ДАІ (Городоцька 124) дали відповідь на скаргу, адже я не просив нікого гнати, чи догани, я просто хотів вибачення від імені п. Олега Тарасовича
Нова скарга, на цей раз до п. Лозового В.М. (нач. департаменту ДАІ України):
СКАРГА
На неправомірні дії посадових осіб державної автомобільної інспекції м. Львова
Мною – Віталієм Михайловичем 29 грудня 2010 року було надіслано кур’єрською доставкою до начальника Відділу Державної Автомобільної Інспекції з Обслуговування Адміністративної Території м. Львова та Автомобільно-Технічної інспекції при ГУМВС України у Львівській області (далі по тексту: начальнику ВДАІ з ОАТ м. Львова та АТІ при ГУМВС України у Львівській обл.), цінним, рекомендованим листом із повідомленням про вручення, скаргу на неправомірні дії посадових осіб ДАІ (копії скарги, повідомлення про вручення, опису вкладення, талону кур’єрської доставки, фіскального чеку додаються). Дана скарга була вручена 04 січня 2011 року (за даними повідомлення про вручення поштового відправлення). Проте, станом на 10 лютого 2011 року я не одержав жодних письмових відповідей чи рішень, щодо розгляду даної скарги.
Відповідно до ст.20 Закону «Про звернення громадян» звернення розглядаються і
вирішуються у термін не більше одного місяця від дня їх надходження. Крім того, згідно зі ст.19 Закону органи державної влади і місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації незалежно від форм власності, об'єднання громадян, засоби масової інформації, їх керівники та інші посадові особи зобов'язані письмово повідомляти громадянина про результати перевірки заяви чи скарги і суть прийнятого рішення. Таким чином, в порушення цих вимог Закону письмової відповіді про результати розгляду звернення не направлено, повністю проігноровано мої права та захист певних порушених прав.
Зважаючи на такі обставини, в діях керівника чи посадової особи підприємства, установи, організації вбачаються ознаки адміністративного правопорушення, передбаченого ст.212-3 Кодексу України про Адміністративні Правопорушення, а саме: «…несвоєчасне або не повне надання інформації у випадках, коли така інформація підлягає наданню на запит громадянина відповідно до Закону України «Про звернення громадян».
На підставі викладеного, мною було надіслано (10.02.2011) заяву до прокуратури м. Львова, яка була отримана 16.02.2011 (за даними повідомлення про вручення). На дану заяву я отримав відповідь за вих. № 120/133-11 від 18.02.2011 (копія додається), де мене чітко інформували, що після проведення начальником ВДАІ з ОАТ м. Львова та АТІ при ГУМВС України у Львівській обл., службової перевірки наведених мною доводів мені буде надана відповідь про результати перевірки та прийняте рішення. Проте, станом на 24.03.2011 я не отримав жодних повідомлень від начальника ВДАІ з ОАТ м. Львова та АТІ при ГУМВС України у Львівській обл. Таким чином, діями (бездіяльністю), керівництвом ВДАІ з ОАТ м. Львова та АТІ при ГУМВС України у Львівській обл., порушено вимоги Законів України, а саме: ст.20 Закону України «Про звернення громадян», та ст.8 Закону України «Про прокуратуру». Також повністю проігноровано мої права та захист певних порушених прав, передбачених чинним законодавством України. Допущення керівництвом ВДАІ з ОАТ м. Львова та АТІ при ГУМВС України у Львівській обл., таких порушень законодавства, є службовою недбалістю, що утворює склад злочину, передбаченого ч. І ст.367 КК України.
За зазначеним фактом, мною було надіслано до прокуратури м. Львова заяву про злочин (копія додається), із проханням відкрити кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 367 ч.1 КК України. На дану заяву я отримав відповідь з прокуратури, (копія додається), за вих. № 57-538-11 від 31.03.2011, у цій відповіді питання про порушення кримінальної справи не освітлене, вжиття заходів прокуроського реагування не передбачено.
Зважаючи на факт неправомірних дій, та позбавлення мене прав, гарантованих чинним законодавством України інспектором ДАІ Окілка О.Т., а доказом цього є постанова Личаківського районного суду м. Львова про задоволення мого позову вцілому (копія позову та постанови суду додається), згідно ч. 2 ст. 25 Закону України «Про міліцію»: «При порушенні працівником міліції прав і законних інтересів громадянина міліція зобов'язана вжити заходів до поновлення цих прав, відшкодування завданих матеріальних збитків, на вимогу громадянина публічно вибачитися.»
На підставі викладеного, керуючись ч.2 ст.25 ЗУ «Про міліцію», ст.ст. 5-7, ст.ст. 18-20 Закону України “Про звернення громадян”, ст. 367 ч.1 Кримінального Кодексу України ст.19, ст. 40 Конституції України,
ПРОШУ:
• Розглянути по суті скаргу у визначені законодавством строки;
• Вжити заходів до службових (посадових) осіб ДАІ, які вчинили дії, та причетні до
порушення законодавства, та їх неправомірних дій, що проявилось у порушенні
строків розгляду мого звернення від 29.12.2010, та звернення прокуратури м.
Львова (вих.№120/133-11 від 18.02.2011);
• Публічного вибачення від керівництва ДАІ на мою адресу, через місцевий засіб масової інформації;
• Завчасно повідомити мене про дату і назву засобу масової інформації в якому будуть принесені (опубліковані) публічні вибачення;
• Зобов′язати начальника управління ДАІ ГУ МВС України у Львівській області розглянути мою скаргу (скарга від 29.12.2010);
• Надати мені письмову, обґрунтовану відповідь на запитання:
- чому керівництвом ДАІ м. Львова досі не розглянуто мого звернення від 29 грудня 2010 року та звернення прокуратури м. Львова вих. № 120/133-11 від 18.02.2011 ???