Флуд про "ДАЙців"

Модератори: Olka, APod, ToLida

Irbis
Региональный координатор
Автомобиль: Seat Altea XL 1.6 TDI '15
Контактна інформація:

Re: Юридична самодопомога

Повідомлення Irbis »

Та вони тепер будуть жити в замках і їздити тільки на "бентлях"... С.ки...

http://tsn.ua/ukrayina/dai.html
Зображення
Seat Altea XL 1,6 TDI I-Tech emocion red
Developer
Участник клуба
Автомобиль: Seat Leon 1.6

Re: Юридична самодопомога

Повідомлення Developer »

Ближнє світло і гума - то само собою ясно. Думаю більшість свідомих водіїв і так то роблять. Але от скасування +20км/год це ж піпец >:-( .
rulon
Участник клуба
Автомобиль: Seat Cordoba Sport
Контактна інформація:

Re: Флуд про "ДАЙців"

Повідомлення rulon »

Вони напевне ох їли на обід - в жовтні місяці перезуватись на зимову гуму... також перестарались з обмеженням швидкостей - виходить всюди між містами максимально дозволена швидкість буде 90 км/год? Я не "гонсчек", але часто їзджу по миколаївській трасі, в основному тримаю 110-130 км/год. Ну деколи, коли сам в машині, можу трохи швидше... ;-) а тут тепер потрібно буде мах. їхати з швидкістю 85-90 км/год ??! Я правильно розумію?
+ їзда літом в день з включеним ближнім світлом... нах того? Тепер треба буде пам"ятати - сідаєш в сонячний день в авто - включи світло...
+ підозра інспектора, що водій втомлений за рулем...
може ще щось придумають і з ковпаками на колеса? наприклад чи прив"язані вони хомутиками до диска чи ні? А то може злетіти з диска на ходу і травмувати навіть того ж інспектора...
Refbux
Майор
Майор
Автомобиль: Seat Ibiza II 6K1
Контактна інформація:

Повідомлення Refbux »

Тож смотрел.
Читал проект.
Ну не с нового года, а В новом году. Весной. Пока наслаждаемся.

И вообще - там большая половина БРЕД!
Как обычно, будем терпеть!
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab143408.gif[/img][/url]
puff
Участник клуба
Автомобиль: Seat Ibiza Sport 2.0
Контактна інформація:

Повідомлення puff »

rulon писав:+ їзда літом в день з включеним ближнім світлом... нах того?
Мова йде про їзду з фарами за містом. Не знаю як хто, а я так їжджу.
Збираюся на виїзд з міста - фари вкл. :) (літо, зима - значення не має).
ТСН писав:Водіїв каратимуть за ненаявність спеціального крісла для дітей до 12-ти років.
Хотів би я подивитися як інспектор буде пояснювати малій дитині, років так 1-2, що вона має сидіти в кріселку.
Я маю щастя, мій малий любить їздити в кріслі, але все ж таки бувають такі моменти, коли він категорично заявляє (тобто кричить не своїм голосом), що він не буде сидіти в кріселку і доводиться брати його на руки. А скільки знайомих мають дітей, які взагалі в кріслі не їздять!!!
ТСН писав:Одна з новацій – водій при спілкуванні з ДАІ мусить залишатись у машині, причому руки тримати на кермі, щоб інспектор їх бачив.
Rulon, то якраз те, що ти просив :)
[img]http://puff.orgfree.com/NightIba.gif[/img] [url=http://mova.ridne.net/profile/2361][img]http://mova.ridne.net/profile/2361/2.png[/img][/url]
Allaire
Майор
Майор
Автомобиль: Seat Cordoba Sport 2.0
Контактна інформація:

Повідомлення Allaire »

puff писав: Rulon, то якраз те, що ти просив :)
Це якась говносуміш Европейських правил та бредятини, видуманої нашими інспекторами на нетверезу голову, вже не знають за що бабла "зрубати". В місті порядку немає, бо Дай-мені стоять тільки на "козирних" місцях, іще вони здатні ловити на перевищенні, все інше приносить недостатній рівень прибутку, але здається вони намагаються виправити цю ситуацію :-D
пс. на рахунок увімкненого ближнього світла вдень, при виїзді за місто нічого проти не маю, це стандарт в багатьох країнах, який сприяє безпеці руху.
Зображення
Зображення
Участник клуба
Автомобиль: Seat Altea

Повідомлення Sharik »

Таааа.. Фари і резина, це ще не найгірше... А нарахунок скасування +20... Пригнітило... Ітак свол*чі доять...
На самокаті напевне буде швидше і вигідніше їздити!
crayfish
Участник клуба
Автомобиль: тимчасовий пішохід

Повідомлення crayfish »

За нашим кордоном (в західному напрямку) швидкість руху регулюється знаками - написано 40 - знач 40 і не 1 км більше. Там це норма права і майже всі того дотримуються. Інша справа, яка в них інфраструктура доріг, руху і т.п.
А нам таки доведеться "пиляти" чесних 40, а не 59,9....
[URL=https://matchnow.life]Optimal casual Dating[/URL]
Рен
Участник клуба
Автомобиль: SEAT Toledo
Контактна інформація:

Повідомлення Рен »

За нашим кордоном (в західному напрямку) швидкість руху регулюється знаками - написано 40 - знач 40 і не 1 км більше. Там це норма права і майже всі того дотримуються. Інша справа, яка в них інфраструктура доріг, руху і т.п. А нам таки доведеться "пиляти" чесних 40, а не 59,9....
Ага. Тепер якщо по правилам тим їхати, то до Києва треба буде десь дві доби добиратись, а н-д в Ужгород - добу. :-D . А через років так 3-5(Коли Бацька в себе в Білорусії доремонтує всі дороги), то зі Львова до Харкова накорошою дорогою буде маршрут: Львів - Польща-Білорусь-Харків. :pod_stolom:
Sharik
Участник клуба
Автомобиль: Seat Altea

Повідомлення Sharik »

За нашим кордоном (в західному напрямку) швидкість руху регулюється знаками - написано 40 - знач 40 і не 1 км більше. Там це норма права і майже всі того дотримуються. Інша справа, яка в них інфраструктура доріг, руху і т.п.
А нам таки доведеться "пиляти" чесних 40, а не 59,9....
Звичайно так... Доводилось жити в Австрії 30 км від Відня, і шоб добратись до Відня вибираєш: або їдеш селами, або на автобан.
Якшо їдеш селами економиш порядка 4-5 км, але їдеш в соцільному потоці 60 км/год і всьо, ніхто нікого не обганяє, нікуди не литить, строго 60...
Якшо комусь приспічило... з кожного села є виїзд на бан... от і всіх проблем...
Але нам до такого ше так далеко.... :(
Там мені не дивно чому ввели строгі закони. А тут від нас вони хочуть "Європи", а зі своєї сторони- дуля...
Developer
Участник клуба
Автомобиль: Seat Leon 1.6

Повідомлення Developer »

їзда літом в день з включеним ближнім світлом... нах того? Тепер треба буде пам"ятати - сідаєш в сонячний день в авто - включи світло...
У нас купа унікалів, які і у вечірній час не включають ближнє.

В Європі, деякі машини, які призначені для продажу на їхнього ринку, при включенні двигуна автоматичне включаються ближнє світло. В мене в тата Вольво з таю штукою. Так був випадок, коли його зупинив дай-мен і немаючи до чого придратися, сказав шоб ми виключили ближнє і не використовували його в світлу пору :). Він ше довго не міг повірити шо в цій машині цього зробити теоретично не можна, і думав шо ми з нього знущаємося. Вони самі не знають шо хочуть. А це тільки свідчить про те - що все нові і нові поправки до правил формуються не для забезпечення більшої безпеки руку - а так шоб побільше до чого придратися було. Ну це так... моя думка.
crayfish
Участник клуба

Повідомлення crayfish »

Розкажу прикол:
Вчора (16.12.2010) біля Куликова трапилося ДТП, дорога слизька як ковзанка, результат - 5 автівок - 3 з них не дуже побились - чисто косметично, а 2-ві - повне фаталіті (сіренька Славута їхала у Львів, а червоной гольф 3 виїжджав із заправки і теж мав їхати у Львів, так власне гольф не побачив таврію, бо вона була срібного кольору і злилась із засніженою обочиною та дорогою, чувак на гольфі глянувши вправо - не придивився і сміло вирулив на дорогу - таврія гальма в підлогу, але фігушки - лід під колесами і на всіх парах влупив того гольфа...) до чого я веду? Якби таврія мала ввімкнене близнє - того-б могло і не статися. І ще одне. У нас, як спадщина з совєтів, залишилось совкове розслідування ДТП, тобто, розслідування йде чисто як в кримінальній справі - знайти винного, мати докази його вини, але ніхто толком не аналізує ПРИЧИНИ даного ДТП, а пишуть стандартне "водій не виконав вимог знаку", "водій не впорався з керуванням", "водій не врахував стан дор.полотна і погодніх умов". А повинні-б були робити як в цілому світі - шукати, виявляти і запобігати причинам ДТП.
Слизька дорога? В першу чергу карати начальника ШРЕД, а вже потім водія.
Недостатня видимість? Авто всіх учасників ДТП на експертизу ефективності освітлювального обладнання. І так далі в тому дусі. Але для цього потрібно - кошти, спеціалісти, бажання.... З коштами в нас й так все ясно, спеціалісти - хлопчі з бурси і хлопчі з восьмома клясами ошвіти тут зара ся розберут хто винен, а хто нє, і хто гнав як дикий олень, а отой вуйко ніц не видит бо піяний як три метри дроту, бажання - а нах. щось робити і щось там видзьобувати, коли написавши "водій не впорався з керуванням" маєш і плян по роботі і менше писанини. Відтак люди і б"ються на дорозі, а віз і нині там.
Все вище описане - моя особиста думка.
crayfish
Участник клуба

Повідомлення crayfish »

Developer писав:В Європі, деякі машини, які призначені для продажу на їхнього ринку, при включенні двигуна автоматичне включаються ближнє світло...
А це тільки свідчить про те - що все нові і нові поправки до правил формуються не для забезпечення більшої безпеки руку - а так шоб побільше до чого придратися було. Ну це так... моя думка.
Саме так і є. Бо якщо є безлад на дорозі - то це комусь потрібно.
В Сеатах, котрі в нас продаються теж є така функція - включив "запалювання" і ближнє горить - просто тре через "васю" (VAS) включити. Принаймні в мого Толедо з галогеновими фарами таке є - бо я пробував. Як вийдуть нові правила - то знову дану функцію активізую.
("вася" - це діагностичний комп"тер для автомобілів концерну VAG. Працює по протоколу European On-Board Diagnosis (E-OBD - нові версії, такі як VAS-5052), має вбудовану прогу ELSA, діагностує автомобіль, перепрограмовує блоки управління авто, скидає та розшифровує коди помилок і т.д і т.п.)
puff
Участник клуба
Автомобиль: Seat Ibiza Sport 2.0
Контактна інформація:

Повідомлення puff »

Вася, рішає всі питання :rofl:

А от стосовно змін до ПДР, то, як на мене, чергове ускладнення життя для тих, хто і так дотримується правил, а братки на кукурузерах як літали "180 по зустрічній, через сплошну, на червоне світло, у пішоходній зоні", так і літати будуть і ніх...чого то не змінить.

Ось це саме образливе.
[img]http://puff.orgfree.com/NightIba.gif[/img] [url=http://mova.ridne.net/profile/2361][img]http://mova.ridne.net/profile/2361/2.png[/img][/url]
Oleg0244nk
Подполковник
Подполковник
Автомобиль: Seat Cordoba

Повідомлення Oleg0244nk »

Водитель КРАЗА заглядывает в ПДД исключительно из любопытства :-D
Відповісти