О дякую.Ihor писав: Колір MarBlue - морська хвиля, а сірі Леони бувають від болота
Класний в нас колір правда?
А в мене тоді коли я їхав він був гарний, чистий, просто темно було, от і вийшов сірий.
Модератори: Olka, APod, ToLida
О дякую.Ihor писав: Колір MarBlue - морська хвиля, а сірі Леони бувають від болота
Еге ж, ну якщо вже ковбаски з ПИВОМ, то таки видко прийдеться в Станіславі заночувати...VBoychuk2011 писав: Все те , що ти сказав + лицарські бої, ковбаски на вогні з пивом ммм.
Питання посталено неправильно! Правильний варіант - "То в вас там як, надувне ліжко велике? місця всім хватить?"Ліда писав: Еге ж, ну якщо вже ковбаски з ПИВОМ, то таки видко прийдеться в Станіславі заночувати...
То в вас там як, є тілько їдне надувне ліжко?
Найдем місця для всіхЛіда писав:
Еге ж, ну якщо вже ковбаски з ПИВОМ, то таки видко прийдеться в Станіславі заночувати...
То в вас там як, є тілько їдне надувне ліжко?
За нормальної кількості випитого пива (і не тільки) ліжко може бути й не потрібним...Ліда писав:Думаю, що важливість правильності того питання, пропорційно залежить від кількості випитого пива...
Кльово покатавсяVBoychuk2011 писав:Irbis , як покатвся?
Ти є на буковельському форумі?
А я при потребі завжди їду на заправку GFC,на виїзді з Кульпарківської,бо мені туди близько (puff ,тобі доречі теж) і там без жодних проблем купляю усьо потрібне...puff писав:...Отже або так, або якщо дуже припекло, а на таку творчість ви не здатні, то їдьте в Ашан (бо це вже Сокільники) або в Метро (бо вони торгують гуртом).
...так-так,славнозвісна "точка доступу"...APod писав: А я при потребі завжди їду на заправку GFC,на виїзді з Кульпарківської,бо мені туди близько (puff ,тобі доречі теж) і там без жодних проблем купляю усьо потрібне...