Інформація про щотижневі вівторкові зустрічі у темі "Зустріч".
Збираємося завтра на 19 год. на заправці WOG, що на стрийській біля автовокзалу. Будемо бачити нового учасника.
Модератори: Olka, APod, ToLida
ага, також дуже радий чути, що в нас поповнення . А особливо радує що нарешті шось подібне, а то самому якось аж незручно, що старший за всіх.2 Рен, нарешті СТАЛОСЯ!![]()
От тепер і для твого Толедича буде компанія!
Браття-близнюки!
Ага дуже багато - я один, майже вже й до року не далеко. Мене навіть не сприймають серйозно, ніхто на дорозі пофа-факати мені не хоче, не помічають мене старенького.я думав у вас багато таких толедо) Ну нічо, два то тоже нормально)
Саме так. Усе правильно ти зрозумівBreaker писав:...я так зрозумів, що та заправка ВОГ не доїжаючи до Ашану по правій стороні, так? І багато вас там збирається?
Глянь ось тут. Там є фотки з річниці клубі і Рена Толедич теж там представлений, а найкраще подивитися, звичайно ж, можна на зустрічіBreaker писав:...А є ссилочка на машину вашого Рена? Цікаво глянути
Якщо я нічого не плутаю, Рен, то 7biozz все ж таки старшийРен писав:а то самому якось аж незручно, що старший за всіх.
Ліда, ні разу у цьому не сумнівався. І завжди про це пам'ятаю.Та ну, хлопці! Ми вас (раритетних) шануємо-любимо і страшенно симпатизуємо та підтримуємо!
Планую, і дуже хочу, бо щось останнім часом ніяк не виходить.Рен, а ти точно будеш в вівторок?
Повністю із тобою погоджуюсь, він взагалі має звязки ще із родиною "Порше", але щось його довго вже не чути і не видно. Там, якщо вже я не помиляюсь, крім нього ще Іба салатова приїзджала, можливо ще хтось?..Якщо я нічого не плутаю, Рен, то 7biozz все ж таки старший