VovaVirus, привіт-привіт! Вітаємо на Форумі!
Нарешті, сталося! Кордоб раритетних у нас в компанії ще не було... Хоч як я вже не старалася! Як не агітувала!
Розкажи, звідки дізнався про Seat-club у Львові?
І, звичайно, чекаємо на зустріч!
Ото приписали мене до раритетних Джазу дам і новеньким
Клуб найшов в інеті, ну не може ж не бути такого клубу.
А от львівську гілку не думав знайти, тому спочатку засвітився на львівському VW клубі, а вже потім надумав знайти і сеат клуб львівський.
На зустріч буду старатися.
Помаленько множимось ))
Приймайте і мене.
Вчора щойно купила, а оскільки машина ще в салоні , то вирішила хоч на форум
тутешній сеатівців заглянути. Веселенько у вас тут ))
Зранку їхала вже купувати Тойоту Ауріс, а по дорозі заскочила в салон Сеату, покаталась і вийшла звідти з покупкою.
sunychka, привіт! Вітаємо на Форумі, і сподіваємось, що найближчим часом, познайомимось особисто!
Хоч цього вівторка зустрічі напевно не буде - Йорданське надвечір'я. Всі смакуватимуть вдома пончики і кутю Але ж і Ти ще не на колесах, коли машинку забереш з салону? Я теж колись тестдрайвила Тойоту Ауріс, ну щоб переконатися що не варто її купувати... (хоч менеджери там працюють дуже професійно!) Але, як сказав мені пізніш менеджер салону Тойота (в абсолютно довірливій приватній розмові, ну - бо він мій знайомий) - "Ти зробила правильний вибір!" І, чесно, я ні разу не пожалкувала, що придбала свою Tolidy! Люблю її! Отож, і Тебе вітаю з правильним вибором автика! Хай Левенятко гарно катається, і приносить лише приємні враження!
Дякую за теплий прийом
Машинка в салоні ще трохи побуде, бо тре поставити сигналку, захист двигуна і всяке
таке різне. Та ще й в МРЕВ її тре реєструвати((( Чула, що біганини там багато і номерних знаків (табличок)
як завжди нема
Може хто має якісь ідеї як то зробити швидко і недорого? Буду вдячна.
І я з задоволенням би познайомилась в з Вами всіма особисто хе-хе
Сtосовно реєсtрації авtо, tо я б радuв скорuсtаtuся послугамu салону.
З свого досвіду можу сказаtu, що займаtuся ціїю справою самоtужкu вuходutь пракtuчно на tі ж грші, а часу і нервів вбutu доведеtься багаtенько. Я б вдруге не сtав на tі граблі (це прu tому, що в МРЕВ є tакі собі знайомі).
В цей вівtорок зусtрічі не буде, а оt за tuждень, думаю, tu усі справu залагодuш.