Флуд про "ДАЙців"

Модератори: Olka, APod, ToLida

crayfish
Участник клуба
Автомобиль: тимчасовий пішохід

Re: Щире галицьке ДЯКУЮ!

Повідомлення crayfish »

Foolhardy писав: Да у Вас, прям, нимб над головой начинает светиться. Смотрите не зазнавайтесь.
А вообще подобные посты являются провокационными и запрещены правилами форума.
Не знаючи особисто людину, важко зробити правильні висновки. В даному випадку, з таким висловлюванням Foolhardy не згідний.
Нікого не захищаю, але виходячи із досвіду спілкування з In_Spectorом - працює слоган "не словом - а ділом!" І це дійсно так є.
[URL=https://matchnow.life]Optimal casual Dating[/URL]
Developer
Участник клуба
Автомобиль: Seat Leon 1.6

Re: Флуд про "ДАЙців"

Повідомлення Developer »

А мене шойно штрафанули :| . Було то так: їхав я вид нового Метро по Зеленій. Мені треба було висадити людину на площі Петрушевича і я трошка заблукав :O. Звернув спочатку з Левицького на якусь вуличку вліво, проїхав до виїзду на Зелену і побачив знак рух тільки наліво і зрозумів шо я зарано повернув. Поїхав по знакам, потім звернув знову на Левицького і цого разу вже проїхав на один поворот далі і звернув на Дороша - і блін, знову зарано. Знову вертаюся, роблю коло, цього разу проїжджаю ше далі по Левицького і завертаю на Романчука. Не зауважую знаку проїзд заборонено, їду до кінця вулиці, розумію що знову зарано звернув і готуюся повернути ліворочу щоб втретє повторити "круг почета" Зелена - Левицького :) . А тут хлоп і ДАЇ :O.

Пане водії ви тут живете - ні не живу. А чому тоді порушуєте знак 3.1? Не бачив я ніякого знаку (а я реально намагався подивитися в даль вулички шоб зрозуміти чи то виведе вона мене на перехрстя з Шота Руставелі). Ну як ж ви так... Кароче мені шось він там ше попояснював. Попросив вийти з машини, ше перепитався шо робити зі мною. Я пояснив шо заблукав і не знав як виїхвати, тому усного попередження буде цілком достатньо. Він на це не дуже погоджувався, і все закінчилося в машині складанням протоколу :(. Тепер в понеділок понесу 260 грн на городоцьку. Шкода, не вважаю це порушення якимось грубим, чи таким що могло спричинити до аварії тому дійсно думаю усного попередження вистчило б.

Цікавий факт - поки ми стояли, то гарненька хондочка виїхала з того ж провулка і поїхала взагалі праворуч (в сторону руху громадського руху, який заборонений для машин). Коли я вказав інспектору на явне порушення він розвів руками і сказав шо "на даний момент займаюся Вами". І де після цьго правда. Там вони взагалі ловлять на всьому що попало, поки я сидів в машині і чекав на протокол, той самий інспектор зупинив ше 3 машини, які заблокували проїзд всім хто був за ними. Дві відпустив, а 3-того звинуватив в не наданні переваги пішоходу.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
puff
Участник клуба
Автомобиль: Seat Ibiza Sport 2.0
Контактна інформація:

Повідомлення puff »

Не часто ти видать там їздиш, якщо стільки блукав. Співчуваю, брате :friends:
[img]http://puff.orgfree.com/NightIba.gif[/img] [url=http://mova.ridne.net/profile/2361][img]http://mova.ridne.net/profile/2361/2.png[/img][/url]
Developer
Участник клуба

Повідомлення Developer »

Да точно не часто :). Да і вже ніч була, а ті всі вулички такі однакові :)
Developer
Участник клуба

Повідомлення Developer »

Шойно взяв протокол про адмін порушення і постанову і офігів :). Там нічого не видно. Той інспектор так написав (не знаю чи спеціально постарався чи в нього ручка така), шо на моїх копіях видно тільки мої підписи :). Навіть суму штрафу не видно нормально. Добре шо я ще тоді перепитався і знаю скільки маю платити.

Цікаво, то нова їх практика, щоб потім того не можливо було в суді оскаржити? Я реально, якби хотів би зняти з того копію шоб кудась подати - то на ній би нічого видно не було. В майбутньому буду перевіряти читабельність копій ,які на руки видаються. Правда, сподіваю що знаки буду краще замічати :).
LiloDrako
Генерал-Майор
Генерал-Майор
Автомобиль: Seat Toledo 1.6 Superwage
Контактна інформація:

Повідомлення LiloDrako »

Вопрос к In_Spector. Подскажите, пожалуйста. Нарушение было 07.02.2010. Оплатил через недели 2. Перед ТО (07 месяц) принес квитанцию и прошел ТО.
Недавно пришло постановление из исполнительной службы. Съездил, узнал - тот самый штраф. Исполнительная служба говорит, что ГАИ должны были снять запрос на исполнение.
Какой будет правильный "алгоритм" действий в данной ситуации, стоит ли "доставать" тех, кто не снял? Потому что письмо с постановой приходило. Оплатил (по-моему) вовремя. Разве это должна быть моя проблема, что я должен везде бумажки заносить?
Заранее спасибо.
P.S. Вопрос чисто по-человечески. ;)
Все вышесказанное - IMHO.
С уважением, Lilo.
puff
Участник клуба
Автомобиль: Seat Ibiza Sport 2.0
Контактна інформація:

Повідомлення puff »

Дочекаюся коментаря In_Spector-а (самому цікаво як має бути).

Але від себе скажу, що у нас та сама фігня і мене це страшенно бісить.
Треба оплатити штраф, а потім папірець скоренько нести, і там ще й чергу відстояти щоб той папірець комусь в руки тицьнути.
21 століття на дворі >:-(
[img]http://puff.orgfree.com/NightIba.gif[/img] [url=http://mova.ridne.net/profile/2361][img]http://mova.ridne.net/profile/2361/2.png[/img][/url]
Developer
Участник клуба

Повідомлення Developer »

Я щойно з ДАІ. Хотів оплатити і віддати квитанцію, але так виглядає що сьогодні все проти мене :(. Поперше там черга здоровезна, і поки я переписував реквізити то жодна людина не зайшла/вийшла (за приблизно 5-7хв.). А потім в ощадкасі побачив що в них обід. Так як обмежений в часі - то вирішив спробувати вдруге завтра :).

Доречі, спробував відксерити свої постанови - на копіях видно лише оригінальний текст бланку без жодних заповнень інспектора :).
crayfish
Участник клуба

Повідомлення crayfish »

LiloDrako писав:Вопрос к In_Spector. Подскажите, пожалуйста. Нарушение было 07.02.2010. Оплатил через недели 2. Перед ТО (07 месяц) принес квитанцию и прошел ТО.
Недавно пришло постановление из исполнительной службы. Съездил, узнал - тот самый штраф. Исполнительная служба говорит, что ГАИ должны были снять запрос на исполнение.
Какой будет правильный "алгоритм" действий в данной ситуации, стоит ли "доставать" тех, кто не снял? Потому что письмо с постановой приходило. Оплатил (по-моему) вовремя. Разве это должна быть моя проблема, что я должен везде бумажки заносить?
Заранее спасибо.
P.S. Вопрос чисто по-человечески. ;)
З власного досвіду вам можу сказати: У таких випадках, у мене їх було декілька :-D , я беру оригінал платіжки і роблю з неї копію, їду у виконавчу службу саме до того виконавця, який прислав лист. Показую йому оригінал і копію, він звіряє, пише "копія вірна" і забирає собі копію. Принаймні у ДВС Личаківського р/н м. Львова так можна робити.
crayfish
Участник клуба

Повідомлення crayfish »

Developer писав:Я щойно з ДАІ. Хотів оплатити і віддати квитанцію, але так виглядає що сьогодні все проти мене :(. Поперше там черга здоровезна, і поки я переписував реквізити то жодна людина не зайшла/вийшла (за приблизно 5-7хв.). А потім в ощадкасі побачив що в них обід. Так як обмежений в часі - то вирішив спробувати вдруге завтра :).

Доречі, спробував відксерити свої постанови - на копіях видно лише оригінальний текст бланку без жодних заповнень інспектора :).
Я того ніколи не роблю - за...ли ті черги в касі і в ДАІ. Просто оплачую штраф і бережу оригінал платіжки, як тіко ДВС мені пише, я просто їду до виконавця і за 10 хв. питання вирішено без черг та нервів. А електронні копії судових рішень - тупо шлю на їх електронну пошту, і потім контрольний дзвінок - чи отримали, чи все їм ясно.
Пи.Си.
У ДВС Личаківського району мене вже знають і зайвий раз не турбують ::D
ymyk
Участник клуба
Автомобиль: Octavia A7 1.4 TSI DSG

Повідомлення ymyk »

Віталік, вони знають що тебе турбувати собі дорожче :read:
Зображення
crayfish
Участник клуба

Повідомлення crayfish »

ymyk писав:Віталік, вони знають що тебе турбувати собі дорожче :read:
Та нєєєє, просто один раз я поїхав до них без їх писульки (пішов у наступ) зі всіма своїми оплаченими/неоплаченими штрафами, платіжками і т.д. - найшов вільного на той момент інспектора - "зґвалтував" його (в доброму розумінні), морально, і за 2-ві години я вже мав картинку - скільки грошей я маю заплатити державі (добровільно), і скільки штрафів в "базі даних" висить на мені, але фактично вже проплачені. Заодно інспектор познімав давні штрафи, які теж уже не активні. За кілька днів я привіз їм свіжі платіжки і питання було вичерпано - з того часу вони мене і пам"ятають. (принаймні двоє, на яких озписують мене).
Developer
Участник клуба

Повідомлення Developer »

crayfish писав: Я того ніколи не роблю - за...ли ті черги в касі і в ДАІ. Просто оплачую штраф і бережу оригінал платіжки, як тіко ДВС мені пише, я просто їду до виконавця і за 10 хв. питання вирішено без черг та нервів. А електронні копії судових рішень - тупо шлю на їх електронну пошту, і потім контрольний дзвінок - чи отримали, чи все їм ясно.
Пи.Си.
У ДВС Личаківського району мене вже знають і зайвий раз не турбують ::D
Та я просто тут недалеко працюю, от і вирішив 5 хв пройтися. Да і ощадкаса для оплат тут через дорогу. Мені напевно більше часу займе пошук і добирання моєї районної ДВС. ;-)
Irbis
Региональный координатор
Автомобиль: Seat Altea XL 1.6 TDI '15
Контактна інформація:

Повідомлення Irbis »

А я взагалі нікуда не хожу. Платив штраф один раз. Спробував тіпа там занести де вони хотіли, але там була черга і вони не хотіли копію, а оригінал. Я подзвонив на "гарячу" запитав шо за фігня. Там відповіли, що то їх проблеми, якщо вони не хочуть брати, і нехаї самі з тим бавляться тоді, а я не зобовязаний нічого нікуда носити.
Потім прийшло з виконавчої. Я з метою посваритися туда прилетів, а там тьотя не дала мені слова вставити і сама обматюкала даї на чому світ стоїть з тою фігнею. Я віддав копію і поїхав собі.
Вважаю це тупізм в наш час квітанції носити якісь і т.п. Це блін в час компьютерних технологій... Вони ж мають базу що я маю штраф? то хай зроблять так, щоб знати заплатив я чи ні. Без моєї участі! B-)
Зображення
Seat Altea XL 1,6 TDI I-Tech emocion red
LiloDrako
Генерал-Майор
Генерал-Майор
Автомобиль: Seat Toledo 1.6 Superwage
Контактна інформація:

Повідомлення LiloDrako »

Irbis писав:А я взагалі нікуда не хожу. Платив штраф один раз. Спробував тіпа там занести де вони хотіли, але там була черга і вони не хотіли копію, а оригінал. Я подзвонив на "гарячу" запитав шо за фігня. Там відповіли, що то їх проблеми, якщо вони не хочуть брати, і нехаї самі з тим бавляться тоді, а я не зобовязаний нічого нікуда носити.
Потім прийшло з виконавчої. Я з метою посваритися туда прилетів, а там тьотя не дала мені слова вставити і сама обматюкала даї на чому світ стоїть з тою фігнею. Я віддав копію і поїхав собі.
Вважаю це тупізм в наш час квітанції носити якісь і т.п. Це блін в час компьютерних технологій... Вони ж мають базу що я маю штраф? то хай зроблять так, щоб знати заплатив я чи ні. Без моєї участі! B-)
Как сказал мне гаишник в окошке, где отмечают снятие штрафов и т.д., "к ним не поступает информация от казначейства", во что мне очень слабо верится.
Все вышесказанное - IMHO.
С уважением, Lilo.
Відповісти