А мене шойно штрафанули

. Було то так: їхав я вид нового Метро по Зеленій. Мені треба було висадити людину на площі Петрушевича і я трошка заблукав

. Звернув спочатку з Левицького на якусь вуличку вліво, проїхав до виїзду на Зелену і побачив знак рух тільки наліво і зрозумів шо я зарано повернув. Поїхав по знакам, потім звернув знову на Левицького і цого разу вже проїхав на один поворот далі і звернув на Дороша - і блін, знову зарано. Знову вертаюся, роблю коло, цього разу проїжджаю ше далі по Левицького і завертаю на Романчука. Не зауважую знаку проїзд заборонено, їду до кінця вулиці, розумію що знову зарано звернув і готуюся повернути ліворочу щоб втретє повторити "круг почета" Зелена - Левицького

. А тут хлоп і ДАЇ

.
Пане водії ви тут живете - ні не живу. А чому тоді порушуєте знак 3.1? Не бачив я ніякого знаку (а я реально намагався подивитися в даль вулички шоб зрозуміти чи то виведе вона мене на перехрстя з Шота Руставелі). Ну як ж ви так... Кароче мені шось він там ше попояснював. Попросив вийти з машини, ше перепитався шо робити зі мною. Я пояснив шо заблукав і не знав як виїхвати, тому усного попередження буде цілком достатньо. Він на це не дуже погоджувався, і все закінчилося в машині складанням протоколу

. Тепер в понеділок понесу 260 грн на городоцьку. Шкода, не вважаю це порушення якимось грубим, чи таким що могло спричинити до аварії тому дійсно думаю усного попередження вистчило б.
Цікавий факт - поки ми стояли, то гарненька хондочка виїхала з того ж провулка і поїхала взагалі праворуч (в сторону руху громадського руху, який заборонений для машин). Коли я вказав інспектору на явне порушення він розвів руками і сказав шо "на даний момент займаюся Вами". І де після цьго правда. Там вони взагалі ловлять на всьому що попало, поки я сидів в машині і чекав на протокол, той самий інспектор зупинив ше 3 машини, які заблокували проїзд всім хто був за ними. Дві відпустив, а 3-того звинуватив в не наданні переваги пішоходу.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.