ileshko писав:
Є вагома різниця від Буйкового?
Ну тобто коли просиш замінити мастило а тобі в прайс впихують 100 грн за діагностику чогось там і навіть не перепитують.
Або коли замовляєш деталь то вона коштує Х грн а коли платиш то Х+100 із здивуванням, та невже ми помилились в накладній.
Чесно кажучи на сервісі, що по вул. проф. Буйка у мене таких питань не виникало - у мене там були інші зауваження (доки несли бампер з покрасочної камери до авто - то умудрились його поцарапати, не ту деталь замовили що була потрібна, а щоб замінити ліхтар заднього ходу то "майстер" взявся знову знімати бампер, і дивився на мене із здивуванням, коли я йому сказав, що згідно програми ELSA, для зняття того ліхтаря варто відкрутити однісінький гвинт), що відносно городоцької - то скільки написали в рахунку - то стільки я проплатив - і ні копійки більше, все було зроблено рівно за дві години (про що мене відразу й попередили). Єдиний мінус, як на мене - то це відсутність більшої кількості майстрів і підйомників (що вирішиться згодом), та відсутністю телевізора в зоні очікування

Все інше мене цілком влаштовує, а з часом, я так думаю, з"явиться і більше працівників та спец.обладнання. Порівнюючи із сервісом Сеат у м. Мукачево (де мені проводили перше ТО) - обслуговування авто та ставлення до клієнта, як мінімум на рівні співпраці, а не як на деяких СТО - де побачивши клієнта менеджери і майстри бачать ходячий гаманець з руками-ногами.