ТОП МОТОРС

Модератори: Olka, APod, ToLida

ileshko
Майор
Майор
Автомобиль: SEAT TOLEDO
Контактна інформація:

Re: ТОП МОТОРС

Повідомлення ileshko »

crayfish писав:Хочу подякувати всім причетним за проведене ТО-2 для мого Толедо, все було зроблено дійсно швидко та якісно, особлива подяка п. Сергію за виявлене терпіння до моїх запитань, та швидке оформлення усіх документів. Так тримати хлопці!!!
Зображення
Є вагома різниця від Буйкового?

Ну тобто коли просиш замінити мастило а тобі в прайс впихують 100 грн за діагностику чогось там і навіть не перепитують.
Або коли замовляєш деталь то вона коштує Х грн а коли платиш то Х+100 із здивуванням, та невже ми помилились в накладній.
[img]http://forum-lines.ru/rez/ab146790.gif[/img]
www.qualitytier.com
crayfish
Участник клуба
Автомобиль: тимчасовий пішохід

Повідомлення crayfish »

ileshko писав: Є вагома різниця від Буйкового?

Ну тобто коли просиш замінити мастило а тобі в прайс впихують 100 грн за діагностику чогось там і навіть не перепитують.
Або коли замовляєш деталь то вона коштує Х грн а коли платиш то Х+100 із здивуванням, та невже ми помилились в накладній.
Чесно кажучи на сервісі, що по вул. проф. Буйка у мене таких питань не виникало - у мене там були інші зауваження (доки несли бампер з покрасочної камери до авто - то умудрились його поцарапати, не ту деталь замовили що була потрібна, а щоб замінити ліхтар заднього ходу то "майстер" взявся знову знімати бампер, і дивився на мене із здивуванням, коли я йому сказав, що згідно програми ELSA, для зняття того ліхтаря варто відкрутити однісінький гвинт), що відносно городоцької - то скільки написали в рахунку - то стільки я проплатив - і ні копійки більше, все було зроблено рівно за дві години (про що мене відразу й попередили). Єдиний мінус, як на мене - то це відсутність більшої кількості майстрів і підйомників (що вирішиться згодом), та відсутністю телевізора в зоні очікування ::D
Все інше мене цілком влаштовує, а з часом, я так думаю, з"явиться і більше працівників та спец.обладнання. Порівнюючи із сервісом Сеат у м. Мукачево (де мені проводили перше ТО) - обслуговування авто та ставлення до клієнта, як мінімум на рівні співпраці, а не як на деяких СТО - де побачивши клієнта менеджери і майстри бачать ходячий гаманець з руками-ногами. ;-)
[URL=https://matchnow.life]Optimal casual Dating[/URL]
ileshko
Майор
Майор
Контактна інформація:

Повідомлення ileshko »

Дякую вичерпно.

А про ліхтар заднього ходу +1, історія сподобалась. Можливо там проблема в тому що їх основна спеціалізація шкоди от і колапси виходять.

П.С.
Така штука кожен з вас може спробувати в себе.
Лишаєш світло в салоні режимі спеціально включено, закриваєте машину, якщо сигналка спрацювоує не так як завжди - трошки почекати (емердженсі режим, сигналізує відкриті двері чи т.п.) означає що встановлювачі сигналізації лінюхи. Вони замісь того аби затягувати дротики в кожну дверцятку до датчику відкритих дверей, підключають до загальної лампочки.
Тобто вони роблять авто на порядок не захищеним, а гроші за установку беруть такі ж.
Особливо це стосується тих хто встановлював в СТО на Буйка то 90% що так роблять.

Того маю надію що ТОП МОТОРС набагато відповідальніші в цьому плані.
www.qualitytier.com
Pioneer
Лейтенант
Лейтенант
Автомобиль: SportWagen:) - Santa FE

Повідомлення Pioneer »

ileshko писав:Дякую вичерпно.

А про ліхтар заднього ходу +1, історія сподобалась. Можливо там проблема в тому що їх основна спеціалізація шкоди от і колапси виходять.

П.С.
Така штука кожен з вас може спробувати в себе.
Лишаєш світло в салоні режимі спеціально включено, закриваєте машину, якщо сигналка спрацювоує не так як завжди - трошки почекати (емердженсі режим, сигналізує відкриті двері чи т.п.) означає що встановлювачі сигналізації лінюхи. Вони замісь того аби затягувати дротики в кожну дверцятку до датчику відкритих дверей, підключають до загальної лампочки.
Тобто вони роблять авто на порядок не захищеним, а гроші за установку беруть такі ж.
Особливо це стосується тих хто встановлював в СТО на Буйка то 90% що так роблять.

Того маю надію що ТОП МОТОРС набагато відповідальніші в цьому плані.
був недавно на Буйка все сподобалось, відношення до клієнта 5+, ціни 5+, робота 4+ просто вже часу небуло:) люди приємні акуратні і все чітко все перепитують і ціни адекватні, приклад на ніко заході щоб вдрегулювати фари сказали демонтаж монтаж бампера 150 і ше шоб було натхнення побавитись 300, там мені якісно виконали роботу за 100грн:) + багато чого нового дізнався про свій автомобіль і про його історію (рекламну :-( )
Underground Team
AutoBaza 18 team (Tuning & Sound Edition)
Virtual Tuning by Pioneer
crayfish
Участник клуба

Повідомлення crayfish »

у Мукачево мені фари відрегулювали - грошей за це не взяли взагалі.
ileshko
Майор
Майор
Контактна інформація:

Повідомлення ileshko »

Перше звернення на буйка замінити мастило і все:
в рахунку "Діагностика ходової" - 50 грн, "Тестування" - 50 грн. Питання навіщо, я ж цього не просив і не замовляв.

Друге звернення на буйка встановлення парктронік:
коли замовляв показали в прайсі що на чорну машину коштує 1200 грн на всі інші кольори 1300 (в мене чорна). Поставили, прийшов оплачувати - працівниця читаючи той самий прайс каже мені 1300, поки не прийшов електрик і не підтвердив що 1200.

Два рази звертався і два рази хотіли нагріти 100 грн. Так, можливо це співпадіння, але неприємний осад залишився.
А загалом там люди усі гарні і привітні то дійсно так :) .
www.qualitytier.com
Pioneer
Лейтенант
Лейтенант
Автомобиль: SportWagen:) - Santa FE

Повідомлення Pioneer »

crayfish писав:у Мукачево мені фари відрегулювали - грошей за це не взяли взагалі.
фари мені не коректор регулювали а знімали бампер і виставляли кріплення ато в одні зазор такий був в другій інакший
Underground Team
AutoBaza 18 team (Tuning & Sound Edition)
Virtual Tuning by Pioneer
crayfish
Участник клуба

Повідомлення crayfish »

Pioneer писав: фари мені не коректор регулювали а знімали бампер і виставляли кріплення ато в одні зазор такий був в другій інакший
тоді друга справа...
vic
Младший Лейтенант
Младший Лейтенант
Автомобиль: ALTEA 1.9

Повідомлення vic »

TOP MOTORS писав: Печатка має бути на наступному тиждні!
Діагностичний комп'ютер вже є, тому усі гарантійні машини можуть обслуговуватись з наступного тиждня! B-)
Питання стосовно діагностичного комп'ютера, ясно що він напевно з серії VAS505x а наскільки він має відповідний софт і наскільки обізнані з ним працівники сервісу . Я стикнувся раніше що на одній СТО не було відповідного софту. Здается російського софту на СЕАТи для VAS505x практично нема а як "на ти" працівники сервісу якщо стоїть софт анго або німецькомовний , чи користуєтесь просто іншим ВАГовським який підходить.
TOP MOTORS
Прапорщик
Прапорщик

Повідомлення TOP MOTORS »

Печатка має бути на наступному тиждні!
Діагностичний комп'ютер вже є, тому усі гарантійні машини можуть обслуговуватись з наступного тиждня! B-)[/quote]
Питання стосовно діагностичного комп'ютера, ясно що він напевно з серії VAS505x а наскільки він має відповідний софт і наскільки обізнані з ним працівники сервісу . Я стикнувся раніше що на одній СТО не було відповідного софту. Здается російського софту на СЕАТи для VAS505x практично нема а як "на ти" працівники сервісу якщо стоїть софт анго або німецькомовний , чи користуєтесь просто іншим ВАГовським який підходить.[/quote]
Софт відповідний і дійсно на англ мові, якою володіють наші майстри ;-) Наші працівники в достатній мірі обізнані з VAS
[color=#FF0000][b]Топ Моторс м.Львів, вул.Городоцька,224 (032)243 70 66
(067)234 SEAT(7328)[/b][/color]
pan-paul
Участник клуба
Автомобиль: SEAT Toledo 2.0 TDi
Контактна інформація:

Повідомлення pan-paul »

2ТОП МОТОРС Привіт, скільки буде коштувати ТО на 90000?
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab111366.gif[/img][/url]
TOP MOTORS
Прапорщик
Прапорщик

Повідомлення TOP MOTORS »

pan-paul писав:2ТОП МОТОРС Привіт, скільки буде коштувати ТО на 90000?
8600 грн - 5% = 8170 грн
[color=#FF0000][b]Топ Моторс м.Львів, вул.Городоцька,224 (032)243 70 66
(067)234 SEAT(7328)[/b][/color]
Irbis
Региональный координатор
Автомобиль: Seat Altea XL 1.6 TDI '15
Контактна інформація:

Повідомлення Irbis »

TOP MOTORS писав: 8600 грн - 5% = 8170 грн
Фігасе... :O А там пів машини міняють? Скільки ж тоді на кордобу коштує...? :|

З.І. А в мене як на зло свистить десь в районі ремнів...
Зображення
Seat Altea XL 1,6 TDI I-Tech emocion red
crayfish
Участник клуба

Повідомлення crayfish »

Irbis писав:Фігасе... :O А там пів машини міняють? Скільки ж тоді на кордобу коштує :|

З.І. А в мене як на зло свистить десь в районі ремнів...
Олег, не лякайся так... по-перше це дизель, по-друге там значно більше зап.частин тре міняти: окрім фільтрів певно ше й ремені та свічі накалу... принаймні так би мало бути... Поправте, якщо я не правий.
ileshko
Майор
Майор
Контактна інформація:

Повідомлення ileshko »

crayfish писав: Олег, не лякайся так... по-перше це дизель, по-друге там значно більше зап.частин тре міняти: окрім фільтрів певно ше й ремені та свічі накалу... принаймні так би мало бути... Поправте, якщо я не правий.
ну дуже багато на 90к:
http://seat-club.net/wiki/%D0%A2%D0%B5% ... 0%B8%D0%B5
www.qualitytier.com
Відповісти