Володь, а як поживає ваш робочий намет-накриття, який був використаний Сеат клубом минулого року?
Він ще придатний до користування? Бо минулоріч - кумедно його монтували!

Особливо колоритно дивився APod на фотках!
Зрештою, давайте тепер я теж пропоную свій варіант (принаймі, з того що можу запропонувати)!
Отож, в 35-40 км від Львова, по доволі нормальній (як на теперішній час) асфальтованій дорозі є... Свірж! Колись, ще в минулому сторіччі, воно називалося "містечко", але зараз його позорно опустили до статусу "село" (але від того воно не стало менш привабливим та колоритним)... Можемо повторити і буде - "дубль 2". Але, хочу сказати, що Свірж і його околиці є настільки різносторонніми, що скільки б раз туди не приїзджав, то кожного разу ще залишиться якийсь незвіданий закуточок... і все воно буде виглядати так само гарно і цікаво, як вперше! Культурну програму буде подивитись і послухати інтересно...
Варіант 1 (платний) Можна домовитись і попроситися в того дядька, що має ключі від замку, щоб запустив машинки на територію... з'їзджаємо доріжкою вниз до озера і під каштанами розкладаємо робочий puff'овий намет, розкладні столики, стільчики, капи, коцики... багаття і т. д.
Вартість, певно гривень 50 за всіх.
Варіант 2 (платний) Можна припаркуватись коло озера того , що навпроти через дорогу від замку, тобто, коло старовинного млина. Там є невеличка круча, на якій ростуть сосни... То майже приватна територія, є альтанки (одна більша на 20 осіб і пару менших) з столами та лавками. Все то є відразу на березі озера, можна поплавати на човні чи катамарані. Є мангал, дрова.
Вартість 150 грн за всіх.
Варіант 3 (забездурний) Коли заїзджаємо в село, то відразу з траси можна звернути в ліс... і потрапляємо на класну рівну поляну, я називаю то місце "крим", бо там прикольна піщана круча з закладами каменю (саме там знімали Д'артаньяна)! Там розкладаємо робочий puff'овий намет, розкладні столики, стільчики, капи, коцики... багаття і т. д.
Варіант 4 (забездурний) Коли з будь яких причин не влаштовують варіанти 1, 2, 3, то можна реалізувати минулорічний сценарій святкування... тобто - "в батюшки".
P.S. Для колєжанського Сеат-гурту, який буде їхати до нас з Станіслава, дорога виявиться, принаймі на 60км коротшою! Бо можна було б здибатися на Stef'ковій території - в Бібрці (чи в Бобрівці)...
P.P.S. На будь-який з варіантів для вогню можуть бути використані букові дрова з батюшкиного підвалу.
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab170872.gif[/img][/url]
[b][color=#BF00BF]Аж КАПЕЦЬ як все АЛІҐАНСЬКО!!![/color][/b]