В нес вже дуже давно так стоять, може по якомусь їхньому приказу. А по трасам взагалі з синіми маячками мають бути.puff писав:Хто знає, що то за нова тема в ДПС-ників.
Звернув увагу на те, що патрульні машини, які стояли на обочині (їздив на Стрий у вихідні) тепер відмічені червоно-білими конусами. Що б це мало означати
Флуд про "ДАЙців"
Модератори: Olka, APod, ToLida
- Лёшик
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: e-Golf + Q5
Re: Флуд про "ДАЙців"
Мой бортовик Leon goes black (уже продан)))))
- puff
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Ibiza Sport 2.0
- Контактна інформація:
Про проблискові маячки - там мова йде про дороги державного значення, як я розумію.
[img]http://puff.orgfree.com/NightIba.gif[/img] [url=http://mova.ridne.net/profile/2361][img]http://mova.ridne.net/profile/2361/2.png[/img][/url]
- LiloDrako
- Генерал-Майор
- Автомобиль: Seat Toledo 1.6 Superwage
- Контактна інформація:
In_Spector, да где же, блиннн, я кого-нибудь обвинял? Вас или кого-нибудь еще? Да побойтесь бога! Попросили флудить тут. Вот реально и поехали.In_Spector писав: puff - звиняй, я те саме хотів запропонувати, просто намагався схилити думку у LiloDrako в напрямку конструктивного діалогу, а не прямого звнувачення!
А й справді, давайте не будемо говорити ні про що!
Єпитання юридичного характеру - давайте обговорювати!

Все вышесказанное - IMHO.
С уважением, Lilo.
С уважением, Lilo.
- In_Spector
- Участник клуба
- Автомобиль: ALTEA 1.9TDI BXE
Напевно мені так здалося...
[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab177655.gif[/img][/url]
- LiloDrako
- Генерал-Майор
- Контактна інформація:
Саме так. Я вообще за жизнь говорил.In_Spector писав:Напевно мені так здалося...
"А они меня в мешок! И еще дерутся! Ногами!" (с) из старого советского мультика.
С уважением, Lilo.
С уважением, Lilo.
- In_Spector
- Участник клуба
Предлагаю переименовать тему "флуд про ДАЙцев" в "анекдоты про зайцев" или что то в этом роде.
Не в обиду сия тема для меня лично, ибо наболевшее мнение обыденного водителя выражает глас всего народа, даже тех, кто толком и за рулём то не сидел, а о тех, кто может с уверенностью сказать об абсолютных знаниях ПДР Украины и вовсе речь не идёт. Уважаемые водители, кто сегодня знает ПДР так как этого требуют сами ПДР? Единицы!!! Никто не спорит о нормах самих Правил, и о тех кто их утверждал и принимал для обязательного исполнения всех участников дорожного движения. А вот о разного рода приказах, постановлениях и других ведомственных нормах не только МВД а и ГАИ вцелом - наверное знает каждый. Нет ничего плохого в знании, даже если они не касаются в принципе кого либо. Но возникает вопрос, для чего водителю, в обязанности которого входит знать ПДР - оспаривать, рассуждать о целесообразности тех же приказов 111, 131, 118 и т.д.??? Скажите много поляков, немцев, французов знают приказы МВД Польши, Германии, Франции???? Поэтому, моё личное мнение, быть может, заслуживающее на критику, - не забиваёте головы тем, что изначально не для водителя. Приказі МВД - не для водителей, а для подчинённых МВД. И приказы не обсуждают. Понимаю, что всё сказанное - лишь теория, но оставьте Цезарю - Цезарево! Какие бы не были эти приказы, постановления и т.д. - учите ПДР!
Странно наблюдать сейчас бурную полемику большинства водителей о нормах того или иного приказа МВД. А кто нибудь помнить предшественников приказов №1111, или его наследника №111. Знает кто нибудь о приказе №45? Единицы! А ведь он действовал на протяжении с 1992 года по 2007 почти 15 лет без изменений. И не было столько жалоб, столько споров "правильный - неправильный", "нужен - не нужен".
Поэтому предлагаю тему переименовать, хотя бы в "ВОПРОС ДЛЯ (К) ГАИ", а высказывать неадекватные эмоции (хотя иногда наболевше заслуженные) относительного того или иного инспектора ГАИ - в ютубе, или подобных ему. Там этого "добра" хватает. Давайте учиться доказывать свою правоту нормальными, правовыми методами. Не может кто-то - учите мат часть (свои права) - такому человеку и Бог в помощь. И давайте отходить от высказываний "вот опять козлы остановили" и т.д.
Всё сказанное - личное мнение, опять же повторюсь - готов к критике. Что подтолкнуло - желание изменить отношения "водитель - инспектор" в дургую, более цивилизованную и правовую плоскость. С уважением ко всем жителям сайта - In_Spector
Не в обиду сия тема для меня лично, ибо наболевшее мнение обыденного водителя выражает глас всего народа, даже тех, кто толком и за рулём то не сидел, а о тех, кто может с уверенностью сказать об абсолютных знаниях ПДР Украины и вовсе речь не идёт. Уважаемые водители, кто сегодня знает ПДР так как этого требуют сами ПДР? Единицы!!! Никто не спорит о нормах самих Правил, и о тех кто их утверждал и принимал для обязательного исполнения всех участников дорожного движения. А вот о разного рода приказах, постановлениях и других ведомственных нормах не только МВД а и ГАИ вцелом - наверное знает каждый. Нет ничего плохого в знании, даже если они не касаются в принципе кого либо. Но возникает вопрос, для чего водителю, в обязанности которого входит знать ПДР - оспаривать, рассуждать о целесообразности тех же приказов 111, 131, 118 и т.д.??? Скажите много поляков, немцев, французов знают приказы МВД Польши, Германии, Франции???? Поэтому, моё личное мнение, быть может, заслуживающее на критику, - не забиваёте головы тем, что изначально не для водителя. Приказі МВД - не для водителей, а для подчинённых МВД. И приказы не обсуждают. Понимаю, что всё сказанное - лишь теория, но оставьте Цезарю - Цезарево! Какие бы не были эти приказы, постановления и т.д. - учите ПДР!
Странно наблюдать сейчас бурную полемику большинства водителей о нормах того или иного приказа МВД. А кто нибудь помнить предшественников приказов №1111, или его наследника №111. Знает кто нибудь о приказе №45? Единицы! А ведь он действовал на протяжении с 1992 года по 2007 почти 15 лет без изменений. И не было столько жалоб, столько споров "правильный - неправильный", "нужен - не нужен".
Поэтому предлагаю тему переименовать, хотя бы в "ВОПРОС ДЛЯ (К) ГАИ", а высказывать неадекватные эмоции (хотя иногда наболевше заслуженные) относительного того или иного инспектора ГАИ - в ютубе, или подобных ему. Там этого "добра" хватает. Давайте учиться доказывать свою правоту нормальными, правовыми методами. Не может кто-то - учите мат часть (свои права) - такому человеку и Бог в помощь. И давайте отходить от высказываний "вот опять козлы остановили" и т.д.
Всё сказанное - личное мнение, опять же повторюсь - готов к критике. Что подтолкнуло - желание изменить отношения "водитель - инспектор" в дургую, более цивилизованную и правовую плоскость. С уважением ко всем жителям сайта - In_Spector

[url=http://forum-lines.ru/][img]http://forum-lines.ru/rez/ab177655.gif[/img][/url]
- LiloDrako
- Генерал-Майор
- Контактна інформація:
Воно-то так, да трошки не так...
Проблема двухсторонняя - не только в том, что водители не знают досконально ПДД, но и в том, что сами сотрудники ГАИ не знают приказов, которые обязаны выполнять.
С чего ведь все началось? С того, что подняли штрафы. И народ стал защищаться. А какая лучшая защита - нападение! И получается парадокс - "злой" сотрудик ГАИ с зарплатой в 1,5 к гривен пытается заработать себе и своей семье на пропитание всякими законными и незаконными методами. А когда людям начало бить по карману, кто стал учить ПДД, кто изучать аргументы Караваева, а кто "активно" "защищаться". И началось... "дорожный контроль" и иже с ними. Готов поспорить, что если сотрудник ПДД увидит, что его снимают, менее доброжелательным не станет и начинается "бодание".
Я уже писал, что "рыба гниет с головы". И тут проблемы надо решать сверху. По-сте-пен-но. Сначала дороги, потом зарплаты сотрудникам МВД, потом контроль соблюдения ПДД и взяточничества.
От хорошей ли жизни было дано разрешение снимать процесс общения сотрудников ПДД на видеокамеру? Вряд ли. Скорее в угоду общественному мнению (абы заткнулись) и от бессилия/нежелания что-то изменить.
Пока не начнет меняться система, толку не будет. К сожалению.
С уважением!
Проблема двухсторонняя - не только в том, что водители не знают досконально ПДД, но и в том, что сами сотрудники ГАИ не знают приказов, которые обязаны выполнять.
С чего ведь все началось? С того, что подняли штрафы. И народ стал защищаться. А какая лучшая защита - нападение! И получается парадокс - "злой" сотрудик ГАИ с зарплатой в 1,5 к гривен пытается заработать себе и своей семье на пропитание всякими законными и незаконными методами. А когда людям начало бить по карману, кто стал учить ПДД, кто изучать аргументы Караваева, а кто "активно" "защищаться". И началось... "дорожный контроль" и иже с ними. Готов поспорить, что если сотрудник ПДД увидит, что его снимают, менее доброжелательным не станет и начинается "бодание".
Я уже писал, что "рыба гниет с головы". И тут проблемы надо решать сверху. По-сте-пен-но. Сначала дороги, потом зарплаты сотрудникам МВД, потом контроль соблюдения ПДД и взяточничества.
От хорошей ли жизни было дано разрешение снимать процесс общения сотрудников ПДД на видеокамеру? Вряд ли. Скорее в угоду общественному мнению (абы заткнулись) и от бессилия/нежелания что-то изменить.
Пока не начнет меняться система, толку не будет. К сожалению.
С уважением!
С уважением, Lilo.
С уважением, Lilo.
- puff
- Участник клуба
- Контактна інформація:
Віталій, при всі повазі, не можу з тобою погодитися.
Я б із превеликим задоволення перестав зважати на нормативні акти МВС але, виходить так, що їх знання мені як водію дуже потрібне.
Наведу лише один простий аргумент з мого водійського життя.
Згадаймо хороши 466-ий наказ. За часів його дії (я вже про це мабуть розповідав) мене спіймали за перевищення в селі. Швидкість ~85 км/год. (і я дійсно скидав швидкість) і відстань від таблички в'їзд у населений пункт ~150-200 м
Думаю, якби я не знав норм того наказу, обійшлось би мені це в кругленьку суму - 255-460 грн.
Я говорю за себе. З часу введення нових штрафів я став їздити чітко за ПДР, чисто з практичної точки зору. Звичайно ж я не ідеальний і всяке може статися але...
Справа в тому, що з того часу коли я почав чітко дотримуватися ПДР мене спиняли неодноразово, і неодноразово доказували мені, що я щось порушив. Так, один раз було справедливо, і я це відразу визнав.
А інші випадки!?
Проблема в тому, що самі інспектори ДПС не зацікавлені "пам'ятати" норми наказів МВС, а інколи і самих ПДР.
Тому, нажаль, ще довго доведеться вчитуватися в норми внутрішніх розпорядчих документів.
А це моя суб'єктивна думка
Я б із превеликим задоволення перестав зважати на нормативні акти МВС але, виходить так, що їх знання мені як водію дуже потрібне.
Згадаймо хороши 466-ий наказ. За часів його дії (я вже про це мабуть розповідав) мене спіймали за перевищення в селі. Швидкість ~85 км/год. (і я дійсно скидав швидкість) і відстань від таблички в'їзд у населений пункт ~150-200 м
Думаю, якби я не знав норм того наказу, обійшлось би мені це в кругленьку суму - 255-460 грн.
Я говорю за себе. З часу введення нових штрафів я став їздити чітко за ПДР, чисто з практичної точки зору. Звичайно ж я не ідеальний і всяке може статися але...
Справа в тому, що з того часу коли я почав чітко дотримуватися ПДР мене спиняли неодноразово, і неодноразово доказували мені, що я щось порушив. Так, один раз було справедливо, і я це відразу визнав.
А інші випадки!?
Проблема в тому, що самі інспектори ДПС не зацікавлені "пам'ятати" норми наказів МВС, а інколи і самих ПДР.
Тому, нажаль, ще довго доведеться вчитуватися в норми внутрішніх розпорядчих документів.

[img]http://puff.orgfree.com/NightIba.gif[/img] [url=http://mova.ridne.net/profile/2361][img]http://mova.ridne.net/profile/2361/2.png[/img][/url]
- In_Spector
- Участник клуба
От бачиш, друже, все таки тебе в кінцевому результаті все таки змусили обставини дотримуватися ПДР, якщо навіть принципово.puff писав:Віталій, при всі повазі, не можу з тобою погодитися.
А інші випадки!?
Річ не про тебе, не про LiloDrako, crayfishа, та багатьох ынших порядних водыъв з кагорти SEATman_ів. Річ іде про більшість невізгласів, які ховають свою безграмотність та необізнаність з ПДР та починають "наїжджати" на інші норми, зовсім не для них створені. Я цілком усвідомлюю проблему "купити права", я цілком погоджуюся з безліччю ненормальних нормативних норм тих чи інших наказів, постанов, але наголошуюю, мене вкарй бентежить, з якою легкість "учасники" дорожнього руху в особі безграмотних водіїв судять про роботу ДАІ, більше того кепкують зі служби ДАІ. ось, що я хотів довести.
- puff
- Участник клуба
- Контактна інформація:
Тут питань взагалі не виникає 

- Developer
- Участник клуба
- Автомобиль: Seat Leon 1.6
А може варто починати автоматизовувати системи догляду за дотриманням ПДР і тим самим усувати людсьткий фактор? Звичайно шо це не завжди є/буде можливим. Але все ж таки? От наприклад, вже 2 рази напротязі останніх 2-3 тижнів бачив таку картину на перехресті Сахарова і Горбачевського. Стою перед поворотом на Гарбочевського в лівій смузі (праву намагаюся звільняти для тих хто їде на горбачевського, хоч з тої смуги рух дозволений і прямо). По зустрічній зліва від мене їде БМП 5, обіїжджає всіх нас і стає пепереду (виїхавши на пішоходний перехід). Перша думка - от собака блатний якийсь, постояти за всіма в колейці не може. Ну але наступної миті ти розумієш шо тому чуваку взагалі все пофін. Він всіх обїхів не для того шоб зупинитися і першим рушити на зелене, а для того шоб у влучний момент, коли машин нема, рванути на червойни
. Отак і вийшло - обіїхав всіх, пропусти машини, шоб аварії і лиха ненаробити, і поїхав далі. А всі тіпа лохи стійте собі ше пів хвилини і чекайте зеленого.
І яке моє здивування було, коли минулого тижня я стою в тму самуму місці і знову ж та ситуація
. Не буду стверджувати що то був той самий дядько, але просто так само на чеорному БМВ5, і так само всіх вправно обіїхав і на червоне поїхав далі.
Так от до чого я - якби у нас на світлофорах висіли камери, які б включалися на червоне світло. Той чувак, скорше-всього, так би не їхав. Не знаю як складно з точки зору законодавчої бази таке зробити і потім доводити ті справи до суду, але з технічної точки зору, думаю таке зробити дуже легко. І напевно в певних країнах світу такі сисеми вже є.

І яке моє здивування було, коли минулого тижня я стою в тму самуму місці і знову ж та ситуація

Так от до чого я - якби у нас на світлофорах висіли камери, які б включалися на червоне світло. Той чувак, скорше-всього, так би не їхав. Не знаю як складно з точки зору законодавчої бази таке зробити і потім доводити ті справи до суду, але з технічної точки зору, думаю таке зробити дуже легко. І напевно в певних країнах світу такі сисеми вже є.
- puff
- Участник клуба
- Контактна інформація:
Developer, відповідь проста - БАБЛО 

- In_Spector
- Участник клуба
Ще минулого року, при розробці нової програми безпеки руху на 2011-2013 рр. співавтором якої був, в ракурсі "наступаючого" ЄВРО-2012, за погодженням обласної Ради та ОДА нав в програму дозволили включити максимум пропозицій щодо покращення систем нагляду за дорожнім рухом. Не буду вдаватися в цифри з 6-7 нулями, проте зазначу чисто технічну сторону, яку ви знаєте краще ніж я. Так от для фонкціонування так званих систем відоенагляду за дорожнім рухом в повністю автоматичному режимі, ми запропонували макисмалну кількість тких систем. Більше того знайшли "інтелектуальні" системи євро зразка - встановлюються на світлоформах та самі регулюють потік транспортних засобів за допомогою систем розпізнавання черг на тому чи іншому напрямку перехрестя. Це для прикладу. Так от для їх повноцінної роботи потрібно було б розгалудження значної кількості оптоволокна. В звязку з цим розробили всю технічну документацію, проектування, погодження і т.д і т.п., однак ідея вмерла на шляху впровадження. Видно комусь не вигідно "викидати" гроші на безпеку дорожнього руху, хоча кошти, наскільки я знаю, були.Developer писав:А може варто починати автоматизовувати системи догляду за дотриманням ПДР і тим самим усувати людсьткий фактор? Звичайно шо це не завжди є/буде можливим. Але все ж таки? От наприклад, вже 2 рази напротязі останніх 2-3 тижнів бачив таку картину на перехресті Сахарова і Горбачевського. Стою перед поворотом на Гарбочевського в лівій смузі (праву намагаюся звільняти для тих хто їде на горбачевського, хоч з тої смуги рух дозволений і прямо). По зустрічній зліва від мене їде БМП 5, обіїжджає всіх нас і стає пепереду (виїхавши на пішоходний перехід). Перша думка - от собака блатний якийсь, постояти за всіма в колейці не може. Ну але наступної миті ти розумієш шо тому чуваку взагалі все пофін. Він всіх обїхів не для того шоб зупинитися і першим рушити на зелене, а для того шоб у влучний момент, коли машин нема, рванути на червойни. Отак і вийшло - обіїхав всіх, пропусти машини, шоб аварії і лиха ненаробити, і поїхав далі. А всі тіпа лохи стійте собі ше пів хвилини і чекайте зеленого.
І яке моє здивування було, коли минулого тижня я стою в тму самуму місці і знову ж та ситуація. Не буду стверджувати що то був той самий дядько, але просто так само на чеорному БМВ5, і так само всіх вправно обіїхав і на червоне поїхав далі.
- AndrewK
- Участник клуба
- Автомобиль: Cordoba Sport 2.0
О, то типова наша проблема.In_Spector писав:Видно комусь не вигідно "викидати" гроші на безпеку дорожнього руху, хоча кошти, наскільки я знаю, були.
До речі от що цікаво. Все місто затицяли знаками "прочіє опасності" (той що трикутник зі знаком оклику). Я ніяк не в'їду, яку смисловунагрузку при такій їх кількості він несе? Може простіше на в'їздах в місто їх поставити

П.С. Як я розумію знаки розставляє місто, тому підозрюю, що садовий ще й на виробництво і розстановку знаків "присів"

Нехай русня здохне
О чем Вы говорите? Какое соблюдение правил? Человек в принципе не может придерживаться правил, если на него лично не будет действовать фактор, заставляющий выполнять эти правила.
К сожалению, тот фактор, который должен следить за выполнением правил водителя сам херит правила, по которым он должен работать, и занимается другим, а именно рубит на этом бабло в свой карман, т.к. фактор, который должен следить за ним также не выполняет свои функции, а опять таки зарабатывает на нем.
Пы.Сы.
Относительно переименования темы.
Данный форум есть автомобильным. И как на любом автомобильном форуме, на нем просто не может не быть темы "Флуд про "ДАЙців" в которой козлов называют козлами и абсолютно заслуженно т.к. тут пишется о тех, кто не выполняет требования к своей работе, а именно предотвращать нарушения а не карать за них.
Так что товарищ In_Spector задумайтесь об этом и хватит тут проводить политинформацию про то, какие служители порядка хорошие.
Да, мы вынуждены к ним обращаться в критических ситуациях, но скажу из своего опыта общения с милицией (ГАИ и правоохранительные органы) – все они козлы и смотрят только как бы им, что-то в карман положил кто. Положил – золото человек, не положил – сделают все, что бы утопить только из-за того, что не захотел в карман положить.
К сожалению, тот фактор, который должен следить за выполнением правил водителя сам херит правила, по которым он должен работать, и занимается другим, а именно рубит на этом бабло в свой карман, т.к. фактор, который должен следить за ним также не выполняет свои функции, а опять таки зарабатывает на нем.
Пы.Сы.
Относительно переименования темы.
Данный форум есть автомобильным. И как на любом автомобильном форуме, на нем просто не может не быть темы "Флуд про "ДАЙців" в которой козлов называют козлами и абсолютно заслуженно т.к. тут пишется о тех, кто не выполняет требования к своей работе, а именно предотвращать нарушения а не карать за них.
Так что товарищ In_Spector задумайтесь об этом и хватит тут проводить политинформацию про то, какие служители порядка хорошие.
Да, мы вынуждены к ним обращаться в критических ситуациях, но скажу из своего опыта общения с милицией (ГАИ и правоохранительные органы) – все они козлы и смотрят только как бы им, что-то в карман положил кто. Положил – золото человек, не положил – сделают все, что бы утопить только из-за того, что не захотел в карман положить.