Всім привіт! Нажаль я певно буду продавати свого сеатіка, осквлки він мене вже дістав, я вклав в нього вже більше ніж його взяв (>1600 $) й в вівторок,на наступний день після випадкової зустрічі з Лідою у кінг кросі, я їхав по об'їзній і нічого не підозрював, аж раптом стався різкий звук, ніби велика каменюка залетіла під днище. Я встрепенувся (оскільки був ранок я їхав спокійно і додивлявся одним оком залишок свого сна), але машина продовжували дальше їхаи і я не звернув на це увагу. Буквально за 300-400 метрів мені довелося притормозити, оскільки наздоганяв машинуі я автоматом вижав щеплення.... і тут я почув такий звук!!!!! навіть не знаю на що він похожий.... Ну наприклад коли ви берете відро цвяхів різної довжини і висипаєте їх з висоти 2го поверху вниз. Я не зрозумів що то відбувається відпустив щеплення й хотів їхати далі, але не тут то було в моторі щось почало тріщати стукати, шуміти - короче полний завал. я подумав, що посипався кулак й вирішив поставити 2гу передачу й дошкутильгати хочаб до метро, десь 60 метрів я продьоргався і проїхав, а потім був звук, ніби взірвати пачку пітард за 10коп одночасно.... тут я вирішив вийти з машини (розуміючи,що я кщо це буде кулак то я відмазався легким переляком). Картина, яку я побачив мене дуже розтроїла, але певно більше таки ввела в стан офігіння і шоку : здоровезна полоса від масла як довгий хвіст тянулася за моєю машиною, а всяки там шестерні болтіки і гаечки валялися там де я їхав... Так що я розстроївся і обідився на свою машину, оскільки майже всі вихідні минолорічної осені я провів саме з нею, в надіїї, що від неї буд віддача, а тут на тобі бонус на попадалово 450 баксів. це за умови бу коробки. За нову навіть страшно спитати....