Модератори: Olka, APod, ToLida
Пропоную клубний перегляд,можна в КіноПарку,на Науковій. З мене б/а пиво!Stef писав:-1...футбол,якраз на сьому,ше й з москалями-гріх пропусти!!!
а я ж казав ше по 100 грамymyk писав:Мабуть -1, хворію... видно не до кінця вилікувався в Кумпелі
Я заааа, а шо там будуть трансювати?APod писав: Пропоную клубний перегляд,можна в КіноПарку,на Науковій. З мене б/а пиво!
Повторюю ще раз, для тих хто не дочитав!ToLida писав:
В нас давно вже про то все обговорено мульйон раз...
По-перше: візитки, їх надруковано і там вказано місце здибанок! Коли хтось пересічно-новенький захоче приїхати у вівторок на 19:00, а ми отуто придумали собі кудась перебратися в теплі краї... як воно?
По-друге: в холодну пору року в нас так і заведено, що зустрічаємся на парковці, пів години чекаємо запізнілих одноклубників і при бажанні можна кудась гайнути на каву-чай, чи навіть в той самий Апекс на картінг, чи в боулінг. (таке було!)
По-третє: було море дебатів нарахунок постійного місця здибанок, і методом проб вияснили, що найкраще з'їзджатись і здибатись спочатку на вулиці в доступному місці, коло своїх автиків, щоб всіх бачити. Бо хтось хоче шось подивитись... хтось чимось похвалитись... хтось вияснити проблемку...а хтось просто тільки виповз з офісу і хоче побачити як гарно падає сніг на голову! Це теж круто...