Тут тишина... ніхто ніц не пише...
То скажу я - ДЯКУЮ всім хто був за приємну компанію! Було весело!
Я вже починаю хвилюватися! Зі всіма все гаразд?
...просто я вчора махнула швидше за всіх додому, не дочекавшись закінчення банкету...
ToLida писав:Тут тишина... ніхто ніц не пише...
То скажу я - ДЯКУЮ всім хто був за приємну компанію! Було весело!
Я вже починаю хвилюватися! Зі всіма все гаразд?
...просто я вчора махнула швидше за всіх додому, не дочекавшись закінчення банкету...
Тааа, всьо гуд!!! Ми просто так багато наїли і напили, що не вистарчило грошей, щоб розрахуватись...
Ожте залишились на суботу їм мити посуд, витирати столи, підлоги і т.д, ну а там знаєш, при такій роботі в інтернет зайти навіть нема часу
доки не скінчилися гроші, як вже писав Sharik, і нам не довлося перемити увесь посуд...
Ось, ми натомлені, виходимо з Кумпеля після робочого дня (ночі)
Sharik писав:
Тааа, всьо гуд!!! Ми просто так багато наїли і напили, що не вистарчило грошей, щоб розрахуватись...
Ожте залишились на суботу їм мити посуд, витирати столи, підлоги і т.д, ну а там знаєш, при такій роботі в інтернет зайти навіть нема часу
Вав! То виявляється, що я вчасно "змилась" а то б забрали в рабство як усіх алкогольностійких клабберів...
Ліда на минулій зустрічі розказувала про "пивну цицьку", що відкрилася ві Львові, і казала шо конче треба нам всім зібратися духом та й піти і приласкати їх , щоб потім в результаті попити файнючого пивка Особисто я тільки ЗА такий івент.
До речі, Ліда, та цицька, вірніше 2цицьки знаходяться в Кумпелі, так що як то кажуть "мєсто втрєчі ізмєніть нєльзя" Докладніше тут
Та я тоже вже взнавала територіальне місце розташування тої циці... дуже здивувалася, коли сказали що вона саме в Кумпелі! Кажу: "Як? Коли? Ми ж тільки там були... ніц не бачили..."
Виявляється, цицьку поставили десь відразу після нашої клубної пивної здибанки!
Точно, треба ще раз зібратись щоб хлопці мали можливість привселюдно погладити цицю! А ми влаштуємо конкурс на найкращого вмілого "погладжувача цицьок"!
Слышала у нас на радио рекламку про ту "циую", и про условия "попить из нее пива". Аж во Львов захотелось, посмотреть на процесс добывания из нее живительного напитка.
[color=#8000BF][i]Сохраняйте свои статусы - они помогут Вашему психиатру с установлением диагноза.[/i][/color]