Часами не OZ Superturismo?
Модератори: Olka, APod, ToLida
во хоть хтось мене зрозумів ато всі кажуть а чим він інакшийЛіда писав:puff, ну Ти даєш...![]()
Pioneer просто зараз інфаркт хапне!(ше б, стільки бабулєсу вложив...)
Шо не видко? - Купровський бампер тепер стоїть!
ніц не тре там 40вий профіль все гуд туда і 20тку можна всунутиDeveloper писав:Прікольно виглядає. А от на колеса страшно дивитисяи. Pioneer, як ти туді їх запхав
, коли колесо в упор викручуєш, вони не труть пороги? А як відчуття на нашій бруківці?
бампев ще просто не мальований завтра везу до толіка на фарбування, а дісачки будуть пока ті що були білі, як тільки підзбираю фінанси забиру в товариша ті що на фото.puff писав:Та ви мене не так пойняли. Ви думаєте, що якщо я з Кульпара, то сі не розбераю шо є від Купри, а шо від Запора
питання було в тому, чому він такий... білий?
Вся машинка ляля, а передній бампер якось не в темі. Якщо то недороблено ще, тоді все ясно - не стримався до кінця і вирішив показати в незавершеному стані. Як на мене, то треба було дотримати інтригу до повної картинки.
А стосовно вкладень, і я розумію, що тут не тільки про гроші, а в більшості про бажання, час і натхнення, то респектище тобі просто мегавеличезне Машинка (на першій фотці) дивиться просто бомбово!!!
Немає слів. Є тільки бажання побачити ото все в живу (коли все буде готове).
Ще питання. Диски залишаться в тому ж кольорі чи все ж таки їх чекає рестайлінг?
та де там перемалював малювати буду тільки бампер а фото називається HDRpuff писав:Я так і не зрозумів. То ти перемалював повністю машину чи то на фото такий ефект?
тоді ти мусів би зразу зауважити що це HDRpuff писав:
та я знаю, що таке HDR
справа не тільки в HDR я роблю загальну обробку фото, кольори, тіні, розмиття різні ефекти в тому числі і HDR фотошоп рулить але для того потрібно високо якісну фотографію і з хорошою чутливість лінзи фотоапарата інакше получається пісок, якщо є якась гарна фотка машини то скинь я тобі оброблюDargon писав:До речі хлопці а навчить-но чайника HDR робити
Чи можна одним знімком обійтися? Якім софтом користуєтеся?
Взагалі, для отримання HDR потрібно щоб фотоапарат підтримував функцію брекетингу. В такому випадку - це буде повноцінний HDR. Існують програми, в т.ч. Фотожоп, які дають можливість емулювати (симулювати) ефект, використовуючи лише одну фотографію.Dargon писав:До речі хлопці а навчить-но чайника HDR робити
Чи можна одним знімком обійтися? Якім софтом користуєтеся?
Я ж тобе відразу питав чи то зміна фарби че ефект. Якби то був хтось інший, то я б не вагався стосовно того, що то ефект, але знаючи тебе, я припускав, що ти міг і перемалювати свого ЛевчикаPioneer писав:тоді ти мусів би зразу зауважити що це HDR
порадувавpuff писав:але знаючи тебе[/b][/u], я припускав, що ти міг і перемалювати свого Левчика