Думаю варто мати у Львівській гілці клубу таку теми, де ми можемо одне одному щось підказати, допомогти.
Напишу коротенько як я оскаржував постанову про накладення на мене штрафу за перевищення швидкості.
Багато писати не буду - скину скан позову - там все детально описано.
Вся акція тривала з 29.10.2009 до 11.10.2010 (власне 11.10. відбулось судове слухання і мій позов задовільнили).
після 25-го числа піду до суду забрати ухвалу про скасування і відразу виложу її скан тут.
Так ось:
29.10.2009 мене зупинив ДАІшник і склав на мене протокол про перевищення швидкості, та відразу-ж оформив і постанову:
протокол

постанова

за кілька днів я зварганив позов у суд про скасування вище згаданих документів (в цьому мені дуже допоміг
оцей сайт )
Ось саме і мій позов:

Наробив багато копій постанови, протоколу, позову, та квитанції сплати судового збору (3,40грн.), та поніс у суд за місцем прописки. Там всі документи розглянули та прийняли справу до розгляду, про що мене повідомили через тиждень ухвалою про початок розгляду справи:

Ось тут і почалось моє дооооовге очікування результату

Прийшла до мене по пошті довгоочікувана повістка в суд!!! Майже рік її чекав.

Пішов на засідання з гарним настроєм, суддя мене питала про обставини, чи я маю щось проти ДАІ... і чого саме хочу добитись тим позовом.
Звісно, що проти ДАІ я нічого не маю, а добитись хочу скасування постанови
І от нарешті вирок:
постанову скасувати, водія оправдати, рішення остаточне та оскарженню не підлягяє!!!!
Отака петрушка, тепер лише заберу ту ухвалу, та відвезу у виконавчу службу - бо вже там питали про мене...
Тільки матиму ухвалу на руках - одразу тут викладу скан.
Наче все, як маєте питання - питайте, я з радістю відповім.