Щоб припинити чвари щодо місця клубних здибанок, вирішила зробити голосування!
Опитування буде актуальне на протязі десяти днів.Отож, друзі, давайте відписуйтесь... по результатах і буде прийняте остаточне рішення.
Думаю, все пройде демократично? ...хи-х, бо авторитарно ми потім завжди поправимо!
Та яка Луганська .....тупо на вулицы стояти? краще зустрычатися у Кінг Кросі- туалет,кафе,кіно,боулінг...Т У А Л Е Т ))))) інфраструктура йо ма йо ну і крита парковка можна зажечьььььььь...луганська давай до свіданія))))))))))))))) можна зразу а взагалі тусовочне McDonalds на Чорновола!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Свят, Да тобі взагалі все рівно де! Ти все рівно нікуди не приїдеш В кінг-крос після роботи їхати імхо нізачот. А взагалі ми на ссяти на зустрічі приїзжаємо ) (і там за кутиком все нормально бзв)
Шановні клаббери, голосування вже підходить до завершення! Тож потрібно буде оголосити висновок - де ж саме будуть проходити туси СЕАТ клубу у Львові! Попереджую, що враховані будуть лише "підтверджені" особисто клабберами голоси... ...бо чогось у мене таке підленьке враження, що в нашому Клюбі завелося трохи забагацько мертвих душ... Тому рекомендую всім нашим "душам" оживитися і в постах відписатися "хто із ху"!
Ага, і думаю геть недоцільно буде враховувати голоси людей які не приймають жодної участі в Клюбі і були на здибанках ще поза-поза тамтого року!
P.S. ...Далі буде...
ToLida писав:га, і думаю геть недоцільно буде врах
ToLida писав: ToLida » Сегодня, 14:27
Шановні клаббери, голосування вже підходить до завершення! Тож потрібно буде оголосити висновок - де ж саме будуть проходити туси СЕАТ клубу у Львові!
Попереджую, що враховані будуть лише "підтверджені" особисто клабберами голоси...
...бо чогось у мене таке підленьке враження, що в нашому Клюбі завелося трохи забагацько мертвих душ...
Тому рекомендую всім нашим "душам" оживитися і в постах відписатися "хто із ху"!
Ага, і думаю геть недоцільно буде враховувати голоси людей які не приймають жодної участі в Клюбі і були на здибанках ще поза-поза тамтого року!
P.S. ...Далі буде...
...ага,так-так,пам"ятаю як за одну ніч Луганська назбирала +5 голосів....)))