seat altea xl 1.9TDI

Відповісти
таксистка
Призывник

seat altea xl 1.9TDI

Повідомлення таксистка »

Шановні сеатоводи,потрібна порада!
Хочемо купити це авто,дуже сподобалось ззовні і всередині- якраз для сім*ї з двома дітьми і собакою. ;-)
Їздимо багато- і по місту і по трасі- економічність цього мотору якраз дуже доречна.
Але...чи достатня потужність цього мотору для нормальної середньодинамічної ізди? В моєму регіоні дороги досить-таки загружені важким транспортом ,часто треба обганяти,не хочеться,щоб для машинки це було *внапряг*.
І ще- чи достатньо еластичний цей мотор,чи не треба дуже часто переключатись,чи не глохне? Для мене це досить важливо,бо моя малолітражка(не сеат) ,в цьому відношенні просто ідеальна.
Прошу вибачення за,можливо,не дуже чіткі запитання.Буду вдячна за будь-який відгук.
demey
Администратор
Администратор
Автомобиль: Audi A4 Allroad

Re: seat altea xl 1.9TDI

Повідомлення demey »

Понятие "достаточно" у всех людей разное. Я бы Вам советовал либо заказать тест-драйв, шибо проехаться на октавии с аналогичным двигателем. Лично мое мнение: 1.9 TDI вполне тяговитый двиг в своем классе.
Зображення
Overload - Якісне налаштування вашого авто
zorber
Майор
Майор
Автомобиль: 1-й FREETRACK в Украине
Контактна інформація:

Повідомлення zorber »

Также придется привыкать к сцеплению. На первых порах возможно будете глохнуть. :_sad:
таксистка
Призывник

Повідомлення таксистка »

Дякую! За тест-драйв думала, замовлю точно. Можна спробувати і на Октавії,тільки боюсь,вона трохи легша за Алтейку. Принаймні, Ви мені додали оптимізму. :)
таксистка
Призывник

Повідомлення таксистка »

Нарахунок щеплення- це вже гірше... :-(
На жаль,найдорожчу версію з автоматом позволити собі поки що не можемо, тому піду на тест-драйв.
zorber
Майор
Майор
Автомобиль: 1-й FREETRACK в Украине
Контактна інформація:

Повідомлення zorber »

таксистка писав:Нарахунок щеплення- це вже гірше. :-(
На жаль,найдорожчу версію з автоматом позволити собі поки що не можемо, тому піду на тест-драйв.
Да не расстраивайтесь! :ok:
Я со своим 20-летним стажем и более 300 тыс.пробега глох в первую неделю! Но потом привык. Сейчас вообще никаких проблемм.
таксистка
Призывник

Повідомлення таксистка »

Я не дуже розстроююсь :)
Тут ще з*явився один варіант. Є акційна нова Алтейка з дизелем 2.0 і автоматом. Але біла- не перламутр.Менеджер каже,що дешевша ніж 1.9 дизель з механікою і що там досконаліший мотор,який 2.0 з автоматом досконаліший за 1.9+механіка. Я деталі( точна ціна,рік випуску,чи *подвійне* фарбування ,як в перламутрі) не уточняла, бо спочатку чоловік був категорично проти білого кольору. Але сьгодні я побачила білу Октавію- дуже навіть нарядненька машинка. І думаю,чи варто їхати дивитись- машина в іншому місті. Чи варто зв*язуватись з білим кольором?
Olka
Участник совета
Автомобиль: Tiguan 2.0 TDI
Контактна інформація:

Повідомлення Olka »

Белый - самый модный и самый покупаемый/продаваемый цвет в сезоне 2008-2009
Luxury is not Happiness. Happiness is Luxury.
таксистка
Призывник

Повідомлення таксистка »

Що модний,це, звичайно ,приємно,тільки чи доволі практичний? Помити- не проблема.А як десь зачеплю і треба буде відполірувати чи пофарбувати? Десь таке читала ,що білу фарбу найважче підібрати. :read:
trety
Капитан
Капитан
Автомобиль: Seat Leon 2.0 FSI

Повідомлення trety »

покупая машину не стоит думать как подкрасить когда зацепиш. машина еонечно должна быть и практичной тоже, но seatы призваны дарить эмоции. приди в салон, если полюбиш эту машину то бери - вот и все, а голову ломать потом будеш :-D
[url=http://www.forum-lines.ru/][img]http://www.forum-lines.ru/rez/trety.gif[/img][/url]
таксистка
Призывник

Повідомлення таксистка »

За більше як 30 штук хочеться,щоб була і практична! :-D А що ця машина дарує емоції- цілком згідна. Побачила ,правда в кольорі 8-к(баклажан)- пропала! :clapping:
Dimentiy
Полковник
Полковник

Повідомлення Dimentiy »

Двухлитровый дизель технологичнее и едет намного веселее. Видел белую Алтею xl - очень понравилась, думаю это один из лучших цветов для неё. Если Вам предлагают интересную цену, стоит присмотреться поближе.
таксистка
Призывник

Повідомлення таксистка »

Ось і я за 2-літровий дизель. Одного разу довелось їхати на Кіа Каренс -2.0 турбодизель+шестиступка. Просто бомба! І хоча Каренс семимісний,проте простуватий- з Алтейкою не зрівняти(маю наувазі салон). А ціна,практично,та сама.Особливо після скидок на сеати-сьогодні побачила.
Коли біла Алтейка від нас недалеко- поїдем дивитись. Може,якраз *наша* :)
Dimentiy
Полковник
Полковник

Повідомлення Dimentiy »

Обратите внимание на тех. характеристики:
0-100сек. Макс. скорость км/ч МощнЛ.С. Крутящий момент
1.9 TDI Styl. 12,3 183 105 250
2.0 TDI Styl. DSG 9,6 201 140 320
.point
Полковник
Полковник
Автомобиль: Altea
Контактна інформація:

Повідомлення .point »

Olka писав:Белый - самый модный и самый покупаемый/продаваемый цвет в сезоне 2008-2009
За модой не угонишься ... :)
Відповісти