[Отчет] Маленькое путешествие в большую Америку...

Nadusha
Генерал-Майор
Генерал-Майор
Автомобиль: SEAT IBIZA SPORT 2.0
Контактна інформація:

Re: [Отчет] Маленькое путешествие в большую Америку...

Повідомлення Nadusha »

класс ..
завидую белой завистью..
Очень красивые фотографии, и отчет вообще супер!! :)
Молодчинка :)
CEM
Сержант
Сержант
Автомобиль: 2.0FSI yellow

Повідомлення CEM »

Каньйон рулить, лежав сніг як ми там були. Схід сонця проспали трохи, але також було круто.

Хайвей через дамбу ще не доробили? Я як був взимку крайні прольоти були готові.

У вас на фотках з Вегаса все так гарно, а в мене склалось враження, що точно описується російською фразою "понты для приезжих": все штучне і на публіку в магазинах продають якусь китайську туфту з написами Las-Vegas і взагалі враження, що клієнтура Вегаса фермери після отримання виручки за врожай. Я за два тижні перебування в Фініксі не бачив стільки жирнючих американців як у Вегасі за 10 хв.

На рахунок їжі: дрібні ресторанчики і кіоски купують все в супермаркетах в тому числі "свіжі" салати. Після 2-х тижнів я реально став відчувати, що в мене є печінка. Такщо жеруть вони дійсно всяку фігню. З того, що я пробував - марку тримають східні ресторанчики хіба.

А взагалі дякую за спогади :) В америку варто їхати, але чуть надовше, бо масштаби там величезні.
-tigra-
Подполковник
Подполковник
Автомобиль: Seat Ibiza FR 1.8T
Контактна інформація:

Повідомлення -tigra- »

Дорогу через дамбу не достроили - те же крайние пролеты и стоят.

Столько сувениров я тоже нигде не видела. Все завалено в магазинах всякой мелочевкой с надписью Лас Вегас - действительно так. Абсолютно прав. И на них надпись "Сделано в Китае" - поржали :)

Про салаты и еду не согласна - было вкусно. Еду из супермаректа пока еще могу отличить :)

Про "понты для приезжих" - тут такое дело... Смотря с каким настроением к этому подходить :) У меня возникло ощущение, что это просто большая игрушка для взрослых. У вас другие ассоциации :) Кто как на это смотрит ;)
Відповісти