Поїхав вечером в магазин, засвітився на ходу значок руль але без ЕРС тільки руль, став заглушив завів несвітить, хто зна шо могло означати? руль крутився легко
може бути бо деколи при заводці ше абс на паро сек засвічувалось і гасло, але то від підсівшого АКБ, може треба підзарядити, завтра буду знати, тай до масла глянути вже давно хотів, тепер є причина
Знач їздив ше на одну діагностику, перевірити помилки
знайшли таке
01317-Блок управления в комбинации приборов-J285 49-10 переодически
попросив перевірити чи все працює, лямда тд тп, сказали все ідеально працює...
Вдома зняв почистив клеми, скажіть тепер треба адаптувати дросель чи не треба? машина завелась, почекав шоб поробила 1хв, сів і поїхав, чи треба було якось інакше процедуру ту проходити?
Достав мене стук трубки, що йде до пічки, відвалилась від кронштейна... Перерив інтернет і побачив що зняти ці трубки є досить геморно... Я так поняв треба розбирати торпедо??? Їх фіксує болтик прикручений до радіатора? Якшо навіть його якось відкрутити антифриз потече в салон? Попробую металічним хомутом трубки стягнути до кронштуйна, якшо не вийде тоді хз
читай личку. щоб зняти трубки не треба торпеду знімати. знизу захист зняв і тоді з моторного відсіка. але краще якшо не тече, то зтяни хомутом і закріпи, інаке, те, що я тобі відписав))). ну а якщо знімати трубки, то треба зливати антіфріз.
Стягнув пластиковими хомутами, не стукає)))
Тепер треба залізти під корпус повітряного фільтра, бо шось там дребежить при рушанні вперед, думаю фільтр до чогось доторкається