Мій Seat Leon 1Р 1.6 Red
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Seat Leon 1.6
Re: Мій Seat Leon 1Р 1.6 Red
Справа в тому шо якшо ставити інші дворніки вони або виступають вище стойок лобового або кріплення негарно дивиться, це один плюс боша шо вони акуратні
- KakTus08
- Модератор
- Автомобиль: Volvo S80 2.5Т LPG
- Контактна інформація:
На Леоне 1Р - щетки 650 мм и крепление хитрое - вариантов не много - Аэротвины Бош за 700-800 грн. или замена резинок.Bulik писав:Чесно говоря тоже не вкуриваю прикол с Бошами.

- lada
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Seat Leon FR 5F 2.0tdi
и на алтею, толедо 3.KakTus08 писав:На Леоне 1Р
Такое (аналогов нет для этого типа крепления и длины):

Ну и резинки вечно менять нельзя, потому как "устает" сама щетка еще и начинает недостаточно прижимать к стеклу. Я, например, потому и менял щетки в сборе. Потому как они недотирали посредине (недостаточно прижимались к стеклу).b_andriy писав:Читаю бортовики і дивуюся, для чого ви купуєте дворніки бош по 700+ грн, якшо можна замінити тільки резинки
И плохими резинками можно попортить стекло, а это уже значительно больше, чем 700 грн.
- Bulik
- Майор
- Автомобиль: Seat Leon 1M 1.6 16V LPG
Хм, тогда все ясно стало теперь, таких ньюансов Р1 и алтеи и толдедо 3 didnt know )
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
вже спортивlada писав:И плохими резинками можно попортить стекло, а это уже значительно больше, чем 700 грн.

- andron1313
- Генерал Армии
- Автомобиль: Трёх литровый тур
на кордобу/ибицу щётки так просто не найти
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
Собі на ібіцу теж ставив карлайф через перехідники, нагадай яке там кріплення відсиплю тобі перехідників
- andron1313
- Генерал Армии
- Автомобиль: Трёх литровый тур
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
Завтра сфоткаю покажу
- dexter
- Генерал-Лейтенант
- Автомобиль: Leon 1,4 tsi Overload st2
імхо
про леон 1Р сто разів писали, це не той варіант де треба економити, краще раз у 2 роки купити оригінал і не мати проблем.
про леон 1Р сто разів писали, це не той варіант де треба економити, краще раз у 2 роки купити оригінал і не мати проблем.
- onion88
- Лейтенант
- Автомобиль: Subaru Legacy
я покупал себе дворники вот здесь http://ru.aliexpress.com/item/Car-wiper ... 09618.html
по дизайну очень похожи на оригинал, только защелки крепежа с двух сторон одинаковые, а в оригинале немного отличаются. зато можно менять местами дворники ) трут неплохо, тихо ) и конструкция позволяет в следующий раз заменить только резинки
по дизайну очень похожи на оригинал, только защелки крепежа с двух сторон одинаковые, а в оригинале немного отличаются. зато можно менять местами дворники ) трут неплохо, тихо ) и конструкция позволяет в следующий раз заменить только резинки
-
- Старший солдат
- Автомобиль: Seat Leon 1P1
Вот уже как 6 лет пользую Аэротвины, меняю резинки SWF (купил впрок 5 комплектов за недорого) 2 раза в год, проблем никаких, даже колпачки ещё родные ))
- b_andriy
- Генерал-Лейтенант
Значить дешо я собі запланував
, і для цього треба було замінити GATEWAY на версію після 2008 року, знайшов недорого блок з індексом AD і почалось...
Сам блок знаходиться над педаллю газу, щоб його дістати треба відкрутити пластиковий захист над педалями розкласти сідушку і лягти головою вниз а ногами вверх
ось він

Шоб замінити гейтвей треба через VAG-COM в 19 блоці переписати всі встановлені блоки які є на автомобілі, для цього треба зайти в довге кодування і попорядку переписати всі біти всіх байтів, я зробив скріншоти, і потім коли замінив блок новий закодував під ті самі блоки які були в старому.
На хлопський розум гейтвей це сервер до якого підключені всі решта юзери, тобто блоки
значить було так на старому блоці:

а стало так:

завів перевірив, помилок немає, все ок 

Сам блок знаходиться над педаллю газу, щоб його дістати треба відкрутити пластиковий захист над педалями розкласти сідушку і лягти головою вниз а ногами вверх

ось він

Шоб замінити гейтвей треба через VAG-COM в 19 блоці переписати всі встановлені блоки які є на автомобілі, для цього треба зайти в довге кодування і попорядку переписати всі біти всіх байтів, я зробив скріншоти, і потім коли замінив блок новий закодував під ті самі блоки які були в старому.
На хлопський розум гейтвей це сервер до якого підключені всі решта юзери, тобто блоки

значить було так на старому блоці:
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER:

PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER:

- barthezz2007
- Генерал-Майор
- Автомобиль: Tiguan 2.0 TSI
Скучно стало?