Сьогодні їду на роботу і тут педаль гальма впала..... машина їде далі... жесть, ледве доїхав до роботи, побачив шо в бачку пропадає рідина, понажимав, надворі дощ, але таки найшов, тріс задній гальмівний шланг, отак просто взяв і тріс, добре хоть помало їхав, а так би на трасі... кароч замовив нових два шланги
Доречі бачу баг зі шлангов багато в кого буває, ось тут як міняти на прикладі гольфа 5, в нас так само, в кого пробіг овер100тис раджу перевірити їх http://vwts.ru/forum/159028
Да, опасный прецендент... У меня на одном заднем как будто ножом возле суппорта разрез, говорили не страшно, мол он там толстый, кордовый... Чувствую, что лучше все поменять, у меня то 317тыс.
Когда менял задние колодки (на пробеге 114к) так меня с СТО не хотели выпускать из-за шлангов.
Правда были не порезаны, а просто уже основательно потрескались у основания. В итоге заменил.
Поздравляю что все обошлось
Seat Leon El Gato Reference 1.6 [BSE 102 л.с.] 2006 1P
Seat Leon El Sueño Cupra R 2.0 [CDLA 3** л.с.] 2011 1P1 (Stage2+)
Приїхав сьогодні гальмівний шланг, замовив TRW, заміна виявилась легшою ніж я думав, дуже переживав за штуцер прокачки, думав не відкрутиться, але все легко зняв і поставив назад, прокачав простим методом на заглушеній, все гальмує.
Вирішив перевірити другу сторону і побачив шо там вже шланг поміняний до мене))) напевно комусь тоже тріс, тому шо перетертись він там неможе.
Заодно пофіксив трабл з глушником, в мене на ХХ об бампер тарабанив деколи, і здивувався як побачив дибільше праве кріплення глушника... чучуть ножиком підпиляв пластмасу, тепер все ОК
шланг 100 грн , стараюсь міняти все шо можу сам, нюансів ніяких немає, єдине це може закиснути штуцер прокачки і його можна вламати тоді буде біда, все, ну і треба на прокачку ще одну людину шоб на педалку понажимала
У батька було подібне на Пассаті Б5. Тріснув гальмівний шланг. Він також обережно доїхав до СТО де йому сказали цікаву річ: на ВАГах є 2 контури гальм, 1-ий основний (звичайний), і 2-й аварійний який працює, у випадку коли тріскаються шланги та ін... На 2-му контурі гальма тормозять набагато гірше, і починаючь тормозити коли гальмівну педаль нажати до упору.
Ну в мене гальмувало чучуть коли легенько нажимав і тиску в системі сильного не було, коли натискав сильніше, зі шлангу порскала рідина і машина не гальмувала, хз може в пасаті шось інше зроблено
Може якась інша конструкція, проте не логічно, що ВАГ на машину 2002 р.в. ставить 2-й контур гальмів, а на машину 2005 р.в. не ставить... Треба з експертами порадитись
P.S.
Пошукав в інтернеті, один з перших записів написал у бортовому vlad_ka http://forum.seat-club.net/viewtopic.ph ... 97#p372997
Замінив сьогодні ролік і ремень генератора, по часу зайняло десь 10хв ) але жужжання не пропало, пробував без ремня заводити, певно таки або ролік ГРМ або помпа, звук ніби машинка на батерейках )))
Ролік і ремінь скоріше за все також буду сам міняти, чекаю на помпу HEPU ролік INA ремінь GATES.
Ше фуркочить десь спереді вихлоп, завтра залізу в яму гляну, думаю або хомут, або гофра, або прокладка