Всім привіт!
03.09.2023 при пробігові 272.415 км виконав заміну оливи ДВЗ з промивкою, фільтра оливи та фільтра повітряного.
Попередня заміна була 7.130 км тому.
04.09.2023 виїхав в довгоочікувану відпустку на море по маршруту Черкаси-Одеса. Їхав на Умань, а потім на Е-95. Виїзд був о 4 ранку, дорога до Умані була майже пуста, тому швидкість тримав 90-100 км/год, після виїзду на Е-95 швидкість підняв до 110-120 км/год. Цієї швидкості достатньо, щоб тримати ліву смугу і бути швидшим ~95% потоку.
Одеса поламала всі шаблони. Попередній раз я був тут більше 10 років назад і в мене в голові вона відклалася проросійським містом, але те, що я побачив, мене вразило. Настільки приємного міста я не бачив давно. Привітні люди, котрі переходять на українську мову, коли до них звертаєшся, ДУЖЕ багато української символіки, культура на дорозі. Я тільки один раз почув автомобільний сигнал і то це був Рендж на донецьких номерах, який вів себе на дорозі неадекватно, і його все не влаштовувало.
Море трішки штормило, але ми були до цього готові. Більше десяти років перерви від моря змусили нас змиритись і купатись в холодній (на мою думку) воді.
Находили по місту за день понад 15 км. Прекрасне місто. Прекрасне.
Автомобіль був добряче завантажений і підготовлений до короткочасного проживання в ньому. Спали в автомобілі, каву і їжу готували самостійно.
05.09.2023 приблизно о 17:00 вирушили зворотнім маршрутом в такому самому темпі.
Заправок було дві. Одна до повного в Черкасах перед виїздом і одна по дорозі назад на Е-95 біля Кривого Озера на WOG, коли залишалось палива на ~150 км.
Середня витрата палива за всю поїздку склала 7.2 літри на 100 км, середня швидкість 66 км/год.
+900 км.
Попереду відмивання автомобіля від комах і прибирання в салоні.

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.