b_andriy писав:Я так зрозумів шо в нас треба міняти все разом якшо шось одне летить, так?
Історія така, якщо навертається компресор, то він засмічує всю систему (стружка з нього йде). І для того щоб поміняти на новий, необхідно почистити систему (зробити промивку). Якщо не мити, то новий компресор дуже швидко помре.
Після промивки міняються на нові компресор та радіатор кондиціонеру, заливається газ ... і користуєшся далі.
В мене 4 роки тому була така ж ситуація по симптомам, що і зараз (
http://forum.seat-club.net/viewtopic.ph ... 5&#p406105) - клімат починає працювати через 10-15 хвилин після старту авто. Але тоді замінили клапан і я пробігав ще 4 роки. Але зараз (7 років машині та 220к пробігу) всі специ в один голос кажуть, що це вже компресор і одним клапаном не обійдешся, типу 200 тисяч то його максимальний ресурс. Домовилися таким чином, що зніметься компресор і подивляться на масло - якщо чисте, то міняють на новий компресор і я їду далі, якщо брудно, то миють систему міняють компресор, радіатор... і я їду далі. Я вирішив купити зразу і радіатор окрім компресора, щоб якщо брудно ... то не бігати та не шукати його, а якщо чисто ... то не завадить його замінити, бо в старому погнуті соти вже доволі сильно.