Зараз акційна ціна - 133270 гривень. Вчора оформлювали куму Суперваген. (На моїй совісті вже 3 автівки: вся родина й родичі іздять на Супекрвагенах).
Детективна історія з лічінкою замка продовжується. З'ясувалося, що 1 лічінку не везуть, везуть лише повний комплект. Тепер вартість комплекту орієнтовно 900 гривень. Дізнався про це вчора коли оформлювали куму Толедо. 9 місяців минуло, а проблема продовжує існувати. Невже офіційний імпортер не проводить - трейнінгів чи семінарів зі своїми ділерами у регионах?
"ДРАЙВ", як завжди "у комі чи під кайфом чи в них така інтелектуальна система", на дзвінок з Автотрейдинга чи купували в Вас таке(моє) авто, відповіли: "Ні, в нас такої автовки не було"! Як Вам таке. Поїхав сказав все, що Я про них думаю. "Нам ніхто не телефонував, ми Вас пам'ятаємо". Але є і гарна новина, кум спочатку хтів в них уперваген купувати, Я звісно його відмовив і оформили в Автотрейдінгу.

Але я не казав, що це гарна новина для Драйва.
Перейшов на 92-й бензин, авто іде як і на 95. Мабуть в нашому регіоні є лише 92, а все інше лише 92+домішки для підвищення октанового показника.
Любовь - всегда сука.