Seat Toledo SW 1.6 шум в районі ГРМ

Модератори: Olka, KakTus08

Відповісти
We$t
Старший солдат
Старший солдат
Автомобиль: Seat Toledo SW

Seat Toledo SW 1.6 шум в районі ГРМ

Повідомлення We$t »

колеги, ще зимою час від часу був шум легенький в районі ременя, коли заїзджав на останнє гарантійне ТО він звичайно гад пропав, тепер знову. Симптоми закономірності не мають - на холодну буває немає. Звук циклічний, як би щось терлось, звук ближче до високих нот. Підозрюю натяжний. Порадьте що робити. Пробіг 46К, гарантія закінчилась. Тягнути до 60К чи їхати в Рівне до "прєкрасних парнєй" з трьома технічними освітами на "Вік-Експо". Які мені стали як рідні, бо тільки вони могли порадити вибивати скло бо зимою прокручувалась серцевина, сказали вам її хтось зламав, те, що це захист від "дурня" і потрібно нагріти серцевину - вони не здогадались.
KakTus08
Модератор
Модератор
Автомобиль: Volvo S80 2.5Т LPG
Контактна інформація:

Re: Seat Toledo SW 1.6 шум в районі ГРМ

Повідомлення KakTus08 »

У меня немного в дождливую погоду, немного попискивает ремень (не ГРМ), раньше беспокоило. сейчас забил.
А вот если с ГРМ что-то то лучше меняй. 2 ролика + ремень - в принципе не дорогое удовольствие, если не брать у официалов.
Зображення
We$t
Старший солдат
Старший солдат

Повідомлення We$t »

тобто їхати в Рівне на діагностику ? можливо я неправильно називаю деякі речі :) , шум в районі чорного пластмасового кожуха зліва на двигуні, здається в верхній його частині. Але точно не ремінь
Dimentiy
Полковник
Полковник
Автомобиль: Seat Leon 2.0 FSI

Повідомлення Dimentiy »

Если гарантия уже таво, то зачем ехать в Ровно? Думаю в Луцке найдётся тот кто может посмотреть. На БОШ какой нибудь съезди.
механик
Старший солдат
Старший солдат
Контактна інформація:

Повідомлення механик »

Я вважаю,що шум з лівої частини двигуна є неудосконалене виготовлення запчастини,а саме ременя ГРМ.І щоб усунути це непорозуміння,треба:1.або видалити наклейки з ременя ГРМ
2.або ж замінити ремінь на новий.
We$t
Старший солдат
Старший солдат

Повідомлення We$t »

заїду на ШКОДА, а там побачимо. Відпишу. Щодо наклейки -якби так було напевно зразу би шуміло. Тай звук від наклейки не такий був би.
Відповісти