Привет я так понял что лучше всего Castrol EDGE Professional LongLife 5W-30,
у меня 1,2 TSI. Вааще можно спрыгивать с гарантии, на прошлой машине я после первого сразу же отказался, и все обошлось?
alex2178 зачем покупать новую машину и спрыгивать с гарантии? Цену на рулевую рейку и остальное знаешь?
В чем прикол не могу понять? Деньги на машину есть, а на обслуживание нет?
diamond Мотюль - немного солоноватое на вкус, а так ничего Если нет больших нагрузок на двигатель, то особого толку не будет.
Так, дядьки, не смійте тут розпускати соплі на тему погано проведеного ТО!
Значить так - по регламенту повітряний фільтр підлягає заміні на 30000 км пробігу... (по-німецьки, взагалі буде 60000!)... В Андрія (наскільки мені відомо) накатано лише 13000, тому при проведенні планового ТО вирішили економно підійти до Ваших витрат! Коли є бажання стратитись на якісь розхідники, мені здається, що Вас з великою радістю приймуть на сервісі і замінять у Вашій машинці буквально все що побажаєте! Заробити на Вас гроші ніхто не буде відмовлятись
ТО провели, досить скоро, на рахунок фільтрів, то питався за бензиновий сказали, що ресурс 30000 тисяч.
Тому в даній, ситуації можливо з повітряним так само, можна доречі спитатися в Leo чи їй міняли.
По регламенту - всі фільтра міняються на 30000! За винятком, звичайно, масляного... який міняється (само собою зрозуміло) при кожній заміні мастила.
Так шо, всьо нормально зробили!
KakTus08 проблема не в деньгах, а по старой машинке знаю этих умельцев на гарантийных сто, меняют только при крайней необходимости, а я люблю когда все с умом делается и согласно регламенту.
Здравствуйте! Помогите неопытному... Поехал узнать цену на первое ТО, насчитали 1430 грн. Как по мне-это многовато... Масло MOBIL прописано. Но, работник сервиса сказал, что если мне что-то из списка не нужно, тогда можно убрать. Прикрепляю фото распечаточки. Помогите плиз, подскажите, что здесь лишнее)
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.