Було багато нюансів але потихенько з усім розібрались, найгірше те, що нігде нема ніякої інфи по такому свапу, а в мому місті на мене взагалі дивляться круглими очима.
Тепер питання: підійшла стадія їхати до електрика, але! Мотор я купив без навісного і деяких комплектуючих, в тому числі дроселя і пластмасової трубки в якія є датчик повітря, але тепер я стикнувся з проблемою, повставивши впуск інжен перед входом в турбу я замітив отвір! питаня стало для чого він? вот почав гуглити і побачив що багато в кого з того отвору іде трубка якраз в ту пластмасову трубку перед дроселем, але в мене вона нетака, тут я знаходжу фото битого авто з авторіа з якого я купив двигун і там теж перед дросельна трубка з розгалужувачем, но яж докупляв і тому зрозумів що в мене її нема, але там де розгалужувач я замітив ще якийсь датчик і до нього фішка (а в мене на моторі ніякої зайвої фішки ненаблюдається) і тепер питання? для чого там той розгалужувач? що це за датчик? і де ділась моя фішка (хоча підозрюю що фішки і небуло, а фото на авторіа не тої машини) двигун в мене BWA. На фото де сірий леон це якби машина з якої в мене двигун, червоний леон це вже мій (проблемні місця видіялю червоним) Навперед дякую за інформацію.