Зчеплення чи коробка?????

Модератори: Olka, KakTus08

SVYAT Recaro
Участник клуба
Автомобиль: Seat Cordoba SV Sport

Re: Зчеплення чи коробка

Повідомлення SVYAT Recaro »

МММда......чуть серйозніше питання по машині і ніхто нічого не знає.....крім КЛАББЕРІВ :-) и это РАДУЕТ :-)
DRIVE BY INSTINCT !
Kaz
Генерал-Лейтенант
Генерал-Лейтенант
Автомобиль: Leon 350 hp+skoda Yeti

Повідомлення Kaz »

Night Cat писав: надо срочно ехать в Киев
+1! Возьмите мну на работу B-) . Есть и инструмент, и специнструмент и свет ::D[/quote]
ну так в личку :-D
Overload - Feel the difference
067-373-57-91
Night Cat
Полковник
Полковник
Автомобиль: VW Tiguan 2.0 TDI
Контактна інформація:

Повідомлення Night Cat »

SVYAT Recaro писав:МММда чуть серйозніше питання по машині і ніхто нічого не знає крім КЛАББЕРІВ :-) и это РАДУЕТ :-)
а че ж не сказали ? сброс коробки полюбому.
проверка подшипников
1) выжимного (хотя если шум на на отпущеной педали скорее что не он).
2) 5 передачи
3) сдвоенного подшипника первиченого и вторичного валов.
Я бы начал со сброса 5 передачи (делов на 15 минут) и проверке без нее. Потом уже выжимной, потом колоть коробок
Профессиональное обслуживание и ремонт автомобилей концерна VAG.Ремонт ГБЦ,блоков, мех.КП. О99ООООЧЧ7
SVYAT Recaro
Участник клуба
Автомобиль: Seat Cordoba SV Sport

Повідомлення SVYAT Recaro »

Ну вчора накінець заїхав на сервіс бо наростаючий гул мене задовбав.....зарулив зі самого ранку на 9:00 мало що там буде :-)
Зняли коробку ,причому пацани рухались чьотко майже як ралійні механіки :-) ....помили коробок ну і розібрали.....мммда втикнув спарений підшипник первинного валу....ну і по тому як він нерівномірно провертався і підклинювати почав ,заїхав я вчасно......все решта ОК....решта коробки в порядку....стружки майже нема ну і шестєрьонки цілі не дивлячись на регуларні переключення без повного сбросу газу.Поміняли в ній масло...вижимний підшипник в порядку ...сцепі ще трохи життя залишилося..Робота плюс запчястини чуть менше двох тисяч....Десь 13:30 коробка була вже на машині і я завів двігло...Трохи хрєновато що тепер при швидкому переключені з 2 в 3 часто не попадаю в передачу тіпа вона чуть лівіше стала.......у мене таке було на новій машині потім пройшло-притерлось.А так шум-гул пропав я на радостях дав странє угля десь 160км по трасі в стилі *motorsport addicted* все ОК машина мене радує.
RESPECT Колі з оф.сервісу на Буйка,у Львові що на слух поставив правильний діагноз ще місяць назад (я йому тоді не повірив) ну і керівництву: Володі з Богданом які оперативно все організували за 4 з половиною години :-)
Тепер поставлю ще Koni Sport Kit (KONI i RECARO мій бізнес) і буду їздити Tour de force!!!
DRIVE BY INSTINCT !
Відповісти