SVYAT Recaro писав:МММда чуть серйозніше питання по машині і ніхто нічого не знає крім КЛАББЕРІВ и это РАДУЕТ
а че ж не сказали ? сброс коробки полюбому.
проверка подшипников
1) выжимного (хотя если шум на на отпущеной педали скорее что не он).
2) 5 передачи
3) сдвоенного подшипника первиченого и вторичного валов.
Я бы начал со сброса 5 передачи (делов на 15 минут) и проверке без нее. Потом уже выжимной, потом колоть коробок
Профессиональное обслуживание и ремонт автомобилей концерна VAG.Ремонт ГБЦ,блоков, мех.КП. О99ООООЧЧ7
Ну вчора накінець заїхав на сервіс бо наростаючий гул мене задовбав.....зарулив зі самого ранку на 9:00 мало що там буде
Зняли коробку ,причому пацани рухались чьотко майже як ралійні механіки ....помили коробок ну і розібрали.....мммда втикнув спарений підшипник первинного валу....ну і по тому як він нерівномірно провертався і підклинювати почав ,заїхав я вчасно......все решта ОК....решта коробки в порядку....стружки майже нема ну і шестєрьонки цілі не дивлячись на регуларні переключення без повного сбросу газу.Поміняли в ній масло...вижимний підшипник в порядку ...сцепі ще трохи життя залишилося..Робота плюс запчястини чуть менше двох тисяч....Десь 13:30 коробка була вже на машині і я завів двігло...Трохи хрєновато що тепер при швидкому переключені з 2 в 3 часто не попадаю в передачу тіпа вона чуть лівіше стала.......у мене таке було на новій машині потім пройшло-притерлось.А так шум-гул пропав я на радостях дав странє угля десь 160км по трасі в стилі *motorsport addicted* все ОК машина мене радує.
RESPECT Колі з оф.сервісу на Буйка,у Львові що на слух поставив правильний діагноз ще місяць назад (я йому тоді не повірив) ну і керівництву: Володі з Богданом які оперативно все організували за 4 з половиною години
Тепер поставлю ще Koni Sport Kit (KONI i RECARO мій бізнес) і буду їздити Tour de force!!!