Моя турба давала перенадув,3 рази намагалися з допомогою хімії відмити геометрію-нічого не дало.Ризикнув на заміну реставрованої(мою забрали,реставровану поставили),різниця-700 євро і 2000 грн.Наїздив 16000 км,їде,працює,тьфу-тьфу.Ще багато залежить де роблять заміну і чи дають гарантію
Она "refurbished" - такую тут можно за 3000 - 4000 грн взять.
Новая - стоит 700 евро.
Вопрос в целесообразности ремонта. Ремонт - полная замена внутренностей на новые.
Как долго будет жить такая турбина? и как долго будет жить - "refurbished" ???
VADIM писав:Моя турба давала перенадув,3 рази намагалися з допомогою хімії відмити геометрію-нічого не дало.Ризикнув на заміну реставрованої(мою забрали,реставровану поставили),різниця-700 євро і 2000 грн.Наїздив 16000 км,їде,працює,тьфу-тьфу.Ще багато залежить де роблять заміну і чи дають гарантію
А где конкретно её реставрировали?? адресок конторки не дашь ??
Стара турбіна+2000 грн.-мені вийшла заміна турби.Два рази намагались почистити геометрію за допомогою хімії-не вдалося.Розібрати не змогли-шпильки які з*єднюють холодну частину з гарячою прикіпіли так що їх треба було висверлювати,тобто це затягувало процес.З першого разу приїхала турба фірми ККК,вона на хомути,моя була на защелки.Другий раз GARRET,слимак(улитка) не під тим кутом,зняли з моєї,переставили,ОКЕЙ-працює,вже 16000 км.,тьфу-тьфу
У меня полностью поломало все внутренности. Позже фотки выложу.
За замену всего внутри на новое, прочистку, тестирование и прочее просят от 2600 до 4000 грн. в зависимости от конторы.
По ценам: НОВАЯ "оригинал" Garret - 900 - 1000 Евро. Переделанная старая - 700 - 800 Евро.
Разбег уж очень большой. Думаю буду пробовать ремонт.