Допоможіть проблема з двигуном

Модератори: Olka, KakTus08

Відповісти
Bisuk
Призывник
Автомобиль: Seat Ibiza

Допоможіть проблема з двигуном

Повідомлення Bisuk »

Привіт всім перший раз на форумі! В мене проблема автомобіль Seat Ibiza 2006року 1.4 бензин автомат! Все почалося з дивного звуку мотора (як дизель) здається до того такого не було (їздила дружина). Поїхали на ТО і там ХАНА розібрали двигун а там тріщина(в блоці) між 2-3 циліндром((( Маркування мотора BKY. Знайшов у Польщі цілий такий мотор привіз сюди а він не підходить!!! Кріпленя ті все те (букви мотора) а мотор з коробкою не стикується!!! яка причина??? Поможіть розібратись і заодно продати цей двигун що я привіз))) є фото мотора! дали гарантію шо хороший! пробіг 100.000км! якщо когось цікавить скиньте почту я перекину фото! дякую
Charlie.Runkle
Майор
Майор
Автомобиль: seat

Re: Допоможіть проблема з двигуном

Повідомлення Charlie.Runkle »

Bisuk писав:) а мотор з коробкою не стикується!!! яка причина???
фото мотора и коробки. С пометкой стрелочкой что куда не лезет . Коробку вместе с куполом снимали со старого мотора ?
Bisuk
Призывник

Повідомлення Bisuk »

тут важко загрузити фото якшо можна скиньте будь-ласка свій mail я Вам туда перекину! фото польського мотора е на Ріа http://www.ria.ua/dvygatel_dlya_vw_skod ... 41792.html! Якшо чесно я не знаю з куполом чи без але можу в майстрів запитати! в мене не співпадають дирки по центру на фото буде видно! верхні дві і піддона дві ок співпадають! а по центру проблема (цей що мій має одну дирку з права і одну з ліва а цей що я привіз має дві зліва і одну з права і відстані між дирками не співпадають ---Дякую
Bisuk
Призывник

Повідомлення Bisuk »

Коли питали у Поляка та й у всіх -казали що немає різниці чи автомат чи механіка головне щоб маркування співпадало! а тепер получається що ні! або рік не співпадає! в мене 2006 а в цього 2005 здається! а програма показувала що вони ішли з 2002 -2008рр. :-(
Charlie.Runkle
Майор
Майор
Автомобиль: seat

Повідомлення Charlie.Runkle »

Bisuk писав:оли питали у Поляка та й у всіх -казали що немає різниці чи автомат чи механіка головне щоб маркування співпадало! а тепер получається що ні! або рік не співпадає! в мене 2006 а в цього 2005 здається! а програма показувала що вони ішли з 2002 -2008рр
Беда с BKY в том что под механику и автомат два разных блока
Bisuk
Призывник

Повідомлення Bisuk »

скажіть а можна туту на форумі написати за цей двигун щоб продати і де краще це написати бо я перший раз тут. І Ви майте на увазі я б віддав за те що попав в нього 550-600$. Мені сказали що це і не так дорого. чи догого? дякую!
repsoloil
Майор
Майор
Автомобиль: XC90 2.4, MX3 1.8V6
Контактна інформація:

Повідомлення repsoloil »

Не, не дорого
Куплю - Продам - Обменяю - Предоставляю услуги
http://forum.seat-club.net/viewforum.php?f=15
Зображення
Відповісти