Вот и я такие ставил,а они сцуко долго не живут,возможно это у меня не живут?bvp2307 писав: Я, с подачи Олег-а поставил шкодовские - посмотрим
Чи я как то не так езжу? Так родные все равно дольше выходили. Хотя конечно и дороги щас ну его на...
Вот и я такие ставил,а они сцуко долго не живут,возможно это у меня не живут?bvp2307 писав: Я, с подачи Олег-а поставил шкодовские - посмотрим
у мну по 30 тыков - сеатовскиеKakTus08 писав:Долго-не долго - это сколько км пробега?
У меня передние сайленты выходили по 45,000 км, ставил только сеатовские.
Обычные еле до 20 000,а дальше уже стук в подвеске. СЕАТовские до 50 000доходили и только потом явный стук проявлялся.bvp2307 писав: у мну по 30 тыков - сеатовские
Що до доріг,то вони мабуть ще ніколи не були в такому жахливому стані як в цьому році,то повний піпець,їх ніхто не ремонтує. У вас хоч є надія на ЄВРО 2012,а тут нема ніякої взагалі.In_Spector писав:У Львові такі параметри як 45.000 - 50.000 - це закруто.. 30.000 - рекорд.
Як приклад, моя машинка приїхала з Полтави. Не знаю які там дороги, давно там не був, яле мій пробіг вже 55.000 - і тільки зараз міняю сайленти, бо майстер казав, що стояли рідні. Тобто у Львові я їх ушатав за дуже коротки термін.
Можливо, причина "виходу їх зі строю" не мій експеримент з кліренсов, але те, що я на 2 см з попредніх 4 см опустив, стало набагато краще, фактично керваність стала така сама як при стоковому варіанті, онак, кліренс вищий від стокового.
На зиму планую перейти на 205/60/R15 на залізних дисках- що також дасть приріст в кліренсі згідно "шинного калькулятора". В принципі і на наступне літо планую перейти на 205/60/R16.
Хіба що надія...Планували капітальний ремонт (зі зняттям старого шару та покриттям нового - фірма ОНУР - турки), проте, як завжди, "роздеребанилисеатовод писав:Що до доріг,то вони мабуть ще ніколи не були в такому жахливому стані як в цьому році,то повний піпець,їх ніхто не ремонтує. У вас хоч є надія на ЄВРО 2012,а тут нема ніякої взагалі.
Ото я дивлюся телевізор,а він мені розповідає,що ремонтуватимуть дороги тільки ті-де будуть проїзджати закордонні вболівальники!!!In_Spector писав: Хіба що надія...Планували капітальний ремонт (зі зняттям старого шару та покриттям нового - фірма ОНУР - турки), проте, як завжди, "роздеребанили" гроші і вирішили обмежитися тільки ямковим ремонтом. А в центрі взагалі замість асфальту вирішили відновити бруківку скрізь, де тільки можна!
їздив до вас у Львів на цих вихідних - файне місто чудові паби та взагалі атмосфера - але якщо пішки ))) на авто це просто жах-жах-жах! У передмісті ями та випиляно на 10-20см у глибину, у місті бруківка місцями так попливла що швидше 10-20 км\год я не міг витримати (у мене колеса 17" 225/45). Як вперше заїхав необізнаний, їхав 40-50 не побачив горбів і шваркнув металевим захистом добряче.In_Spector писав:У Львові такі параметри як 45.000 - 50.000 - це закруто.. 30.000 - рекорд.
Як приклад, моя машинка приїхала з Полтави. Не знаю які там дороги, давно там не був, яле мій пробіг вже 55.000 - і тільки зараз міняю сайленти, бо майстер казав, що стояли рідні. Тобто у Львові я їх ушатав за дуже коротки термін.
Писав раніше в темі та викладував фотки, повторюсь для звичайної Альтеї відштовхуватись від Крос-Гольфа який один в один є Альтея . Для Альтеи XL та Толедо базуватись на Фрітраку.KefirFay писав:Що за підвіска, скільки коштувала? Я думаю за підвіску від FreeTrack бо кліренс менше ніж в Ibiza Sport це незручно.
если Вы о дорогах и тех особей, которые причастны к их ремонту - тогда 100%LiloDrako писав:Пусть меня, конечно, простит господин инспектор, но личное ИМХО - мочить надо таких дерибанщиков в сортире. И закатывать под реставрированную брусчатку.