paralekis писав:приветствую товарищи экспериментаторы !
кто нибудь может представить на всеобщее обозрение фото (вид с боку) того что получилось после установки новых пружин?
для мене це заскладно... але якщо в тебе немає ГБО, то зад задреться зависоко...
а взагалі то, получився mini suv. сфоткаю на телефон, але фото попробую викласти в понеділок (кабель в офісі). Хоча, якщо поставити 16" і 45 профіль, може і естетично буде виглядати. а зараз стоять 15" і 60 профіль.
Востаннє редагувалось 13 січня 2012, 21:10 користувачем rulon, всього редагувалось 1 раз.
по характеристиках пружин не скажу нічого - цим також не загружаю свій мозок... довірився Володі - купив те що Він сказав. Мене ледве вистачило знайти ці пружини в неті . Завіз коробки на СТО коло свого офісу, запитав чи вміють міняти пружини і скільки це буде коштувати. За 3 год прийшов, все було зроблено. Віддав гроші, забрав машину.
Машина по ямах та горбах не скаче взагалі. Вона їх просто БЕЗ ЗВУКУ (порівнюю який звук був до заміни) проковтує. Переживав тільки за одне - щоб аміки на розрив не працювали. Але Володя заспокоїв - ми ж довжину пружин не поміняли. Та й хід наших аміків великий...
Але, якщо не має ГБО, то напевно не вартує вього цього робити - машина підніметься забагато - буде виглядати як задерта дев"ятка...
Я был Ярым противником Гбо, но жизнь заставила. Мне нравятся жесткие управляемые автомобили . кордоба спорт -автомобиль для двоих и идеальных дорог, второй авто в семье для прогулок, у меня так и было ,роль рабочей лошадки успешно выполнял Ланос. требования к машине изменились, минимальными вложениями ,включив мозги,я получил то что хотел. Фото давно напрашиваются на днях выложу!
фары конечно нужно подкорректировать. У меня стоит ксенон: отвратительная штука ,кому некуда девать деньги ставьте. а лучше купите теще подарок
[quote="rulon"]перед SUPLEX 23392 - 319 грн/шт
зад KYB RH 5545 - 320 грн/шт
доставка з Києва - 30 грн Нова Почта
робота - 160 грн
розвал - 70 грн
по часу - все разом до 3 год
не думаю .что это много в сравнении с предложением купить другую машину.
Помниться мне счет на второе ТО был поболее.
Ogirok писав:ГБО есть:)) поэтому и наблюдаю (пока) за вашими экспериментами:)
якщо не страшно щось міняти в житті - міняй пружини і не думай навіть! Їзда стала комфортнішою це точно! Та й певно навантаження на ходу стало менше, так як не пробиває на кузов. Тепер удари гасять колеса та пружини.
Чесно кажучи, я прихильник низьких машин. Взагалі не люблю паркетників і джипів. Максимум до чого тягнуся - це шкода скоут або вольво, забув яка там модель його...але це буде не раніше ніж за років три... купили квартиру + потрібно весною буде робити ремонт. Після того як машину опустили з підйомника був трохи вражений як піднявся зад і перед. Але поїздивши дійшов до висновку що цих пружин якраз і бракувало кордобі + тепер вони ще трошки сідають, машинка вже гарно виглядає. Коло магазину мене вже якийсь старший дядько питав, що я зробив, що вона піднята? Ті пружини, що стояли взагалі ніякі... для чого їх на заводі ставлять, не знаю...
Amid писав:Мужики, ну выложите же фотки кто нибудь!
З.Ы. 90л баллон в багажнике жопу очень сильно присаживает, особенно полный!
чувак, ти ще не поміняв пружини??? тоді ми йдем до Вас! Міняй !!! Не пожалієш! Фотки намагався сьогодні виложити, чесно! Але не зміг.... це для мене в моїх роках вже заскладно робити... максимум, що вмію - це писати СМС-ки ну і елктронкою ще можу користуватись... взагалі-то в мене в офісі є ноутбук, який називається Настя - вміє все... може завтра вона і загрузить фотки.
+1 за фотки в студию
самому оч интересно, но у меня нет ГБО и пока меня оч пугает задранность задка ЗЫ:если чего прошу милости в ЛС помогу выложить фотки (если прислать их мне на почту)
Вот пару фото, надеюсь rulon против не будет.
Как по мне, то машина очень сильно поднята, это сильно бросается в глаза, и управляемость вряд ли будет прежней... Жду ваших отзывов и мнений.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.